Black and yellow, black and yellow

15. jaan. 2014

Lõpuks ometi sain oma pisikese kaamerakese kätte, nii lõputu tundus see ootamine, kuigi aega läks umbes poolteist päeva. Karpi lahti harutades oli suurem ärevus sees, kui jõulude ajal, nii mõnus on ju pakke saada!

Kuigi ma juba korraks lõin kahtlema, kas on ikka nii suurt ostu mõtet teha ja äkki oleks parem taas üks väike digikas osta, siis praegu olen ülirahul! Okei, kui mu tellitud objektiiv ka nüüd kiirelt kohale jõuaks, siis oleks veel parem, hetkel pean rahulduma kaasasoleva objega, mis noh… pole just kõige-kõigem. Aga jah, mul on 9ndast klassist saadik olnud alati digikas käepärast ning need mõned kuud oli päris mannetu ilma fotoaparaadita olla. Mis kõik mul pildistamata jäi…

Mis mulle hullult meeldib, on see, et fotoka korpus on matt. Teiste jaoks ehk polegi see nii uudis, aga kõik eelnevad peegelkaamerad, mida olen näppinud, on (mu mäletamist mööda :D) olnud läikiv-mustad. See selline hea vaheldus. Mõned proovipildid sain ka kiirelt tehtud ja ma nii vaimustuses!

Öäöü, ma kirjutaks praegu sada asja veel, aga tundub, et mul tööl soojakraanid kinni keeratud, megakülm on olla, müts on peas ning näpud on lihtsalt nii kanged, et ei saa trükkidagi korralikult.. Peab ühe ilusa ja sooja kakao vist tegema.

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 17. jaan. 2014 at 08:32

  Digipeeglid ja läikivmustad, wtf?

  • Avatar
   mesiliis 17. jaan. 2014 at 15:48

   Mis nüüd arusaamatuks jäi?