Love me, love me

13. jaan. 2014

Otsisin umbes viis päeva normaalset ja uut blogikujundust, millega ise ka rahul oleks… ja siis vahetasin lihtsalt headeri ja sidebari asukoha ära :D Vahel tõesti peitub lihtsuses võlu :D

Käisin täna jälle Lähtel, empsi juures ta sõbrannasid röövimas ja korra koolis juttu ka rääkimas. Mineku põhjuse sain lahendatud minutitega ja siis sai päris mõtlemapanevatel teemadel arutletud. Ühesõnaga, kui ma juba peaaegu olin kindel, kas-mida-kuhu õppima minna, siis nüüd on juurde tulnud veel paar varianti ja klsdfslgj, raske on olla otsustusvõimetu inimene, eks.

Ühesõnaga, tegelikult ma tahtsin lihtsalt siia kirjutada, et andke mulle ägedaid ja uusi blogisid lugeda, sest mu bloglovinis on suur suur tühjus :(

You Might Also Like

 • Avatar
  daysworthliving 14. jaan. 2014 at 00:27

  I so feel you selle blogi koha pealt… Ma just eile kirjutasin, kuidas ma veetsin 2 päeva otsides uut kujundust. :P
  Seega me olime vist sarnases paadis.

  Lugeda võid siit, kui soovid :)
  https://daysworthliving.wordpress.com/2014/01/13/if-it-aint-broke-fix-it/

  • Avatar
   mesiliis 14. jaan. 2014 at 08:46

   Sa võtsid kohe eriti suurelt selle kujundusevärgi ette :D Aga see on nii tavaline, et tahan ÜHT asja muuta või mingi pisike värk häirib ja õhtu lõpuks on blogi omadega kottis, sest kõik on vaja välja vahetada ja miski ei toimi enam :D

 • Avatar
  Arra 14. jaan. 2014 at 09:31

  Blogi kujunduse muutmine on alati uskumatult raske töö. Võtab arusaamatult kaua aega ja minul on vähemalt nii, et peale pikka proovimist löön sageli käega ja lähen esialgse kujunduse juurde tagasi, sest lihtsat ei saa nii nagu tahaks ja ei viitsi jännata. Õnneks ma olen hetkel omadega rahul ja ei kavatse lähiajal kujunduse muutmisega rinda pista :D
  Blogisid soovitada ei oska erilisi. Kui ilusaid pilte tahad vaadata, siis uuri seda http://blog.moment.ee/ , mul see lemmik loodusfotode blogi.

  • Avatar
   mesiliis 14. jaan. 2014 at 15:08

   On jaa üks raske ettevõtmine! Õnneks mul tööjuures palju aega niisama passida :D
   Ma tüdinen kahjuks väga kiiresti ära, enamasti aitab ainult headeri vahetamine, vahepeal tahaks…lihtsalt kõike uut! Aga kuna ma maksta ei taha, siis on valikud ka piiratud ning päris-päris oma soove täidetud ei saa.

   Mulle meeldivad rohkem sellised jutublogid, aga see pildi oma…wow!

  • Avatar
   Arra 16. jaan. 2014 at 07:49

   Minu lemmik jutublogi on http://ailialber.blogspot.com/ , aga hoiatan ette, et see on sellist tüüpi blogi, mis kõigile ei meeldi. Aili on väga avameelse blogimisstiiliga ja eriti sõnu ei vali. No ja muidugi ei pruugi eriti huvitav olla raseduse teema või siis nüüd ilmselt lapse teemad, kui ise pereinimene ei ole vms. Samas kui ajaloos viitsida lapata, siis tal on palju huvitavaid seikasid sellest ajast, kui ta Saksamaal vahetusõpilane oli jne.

   Vahel loen ma ka seda blogi http://www.paulajohanna.com/ Selle blogi autorit ma isiklikult ei tea, aga tal on tihti armsaid fotosid ja igasugu eriteemadel jutte.

   http://polkovnikubutiik.blogspot.com/ on ka üks hästi armas blogi, kuid seal on harva uusi postitusi viimasel ajal.

   Rohkem avatud blogisid, mis nagunii kõigile teada ei oleks (nt Merje blogi või Rentsi blogi või Malluka blogi või…), ma vist nimetada kohe hooga ei oskagi. Aili blogi paremal asetseva loetelu kaudu saad veel suurel hulgal blogisid juurde, mida uurida. Ma ise loen aegajalt Lipsukese blogi. Aga need on ka suures osas beebiblogid viimasel ajal.

  • Avatar
   mesiliis 16. jaan. 2014 at 14:23

   Neid kõiki blogisid ma loen ka juba :D Eks veidi raske olegi praegusel hetkel leida häid ja huvitavaid eestimaiseid blogisid, mis poleks juba kuulsad ja mida juba ei sirviks :D

  • Avatar
   Arra 16. jaan. 2014 at 15:53

   Failure siis :D

 • Avatar
  kkrissu 14. jaan. 2014 at 22:59

  http://pannkoogimaja.blogspot.com/ :)