pay attention to me, im bored

12. jaan. 2014

Ma ei saa aru, mis loll komme on nüüd tulnud lisada blogisse kohe ette hüppav pop-up leht, kus on facebooki leht/jälgijad jms Minu arust on see niiiiii pealetükkiv ja ebameeldiv. Umbes sama, nagu sisened poodi ja kohe on müüja kõrval, kes hakkab asju pähe määrima.

Kui blogi loetakse ja tahetakse edaspidigi postitustel silma peal hoida, leitakse follow-nupp või FB-lehe link väga vabalt ise üles. Kui see ei ole kellegi cup of tea, siis ei sunni ka kõik maailma ettehüppavad lehekesed jälgijaks hakkama. Ma ei tea, kas tõesti toob selline variant fb-laike juurde? No minu arust pigem just peletab, sest kui ma olen uute blogiotsingutel mõne taolise leheni jõudnud, siis ma ei hakka isegi postitusi lugema, vaid vajutan automaatselt ristist kinni kõik.

Üldsegi on mul NIIII IGAV. Okei, täna enam pole, aga mul pole viimase kolme kuu jooksul olnud veel nii igav, kui oli eile. Ma lihtsalt lesisin diivanil ja vingusin, kuidas mul pole mitte midagi teha. Kõik, mida ma teha oleks saanud (no, koristada ja blogida ja süüa teha), tundus nii vastikuna ning ma lihtsalt ei viiiiitsinud. Palju parem oli pleedi sees mossitada, jalaga asju diivanilt maha nügida ja Kristjanile kurta, kui igav mul täpselt on. :D


Päris kurb kohe, kui nii palju vabu päevi on, ma olen selle kuu jooksul ainult kolm korda tööle jõudnud. Okei, kuu lõpus on graafik juba päris tihe ning siis ma ilmselt mõtlen igatsevalt sellisele lebotamisele. :D

Õõõõh, ma lähen igavlen nüüd edasi, võib-olla isegi koristan…

You Might Also Like