Sweater weather

16. jaan. 2014

Mul läks töö juures just tuletõrjealarm tööle. Ja mitte selline tavaline anduri-jama, ikka sireenid ja vilkurid :D Korra juba oli paanika, sest askjlf, mul pea üldse ei tööta selliste olukordade puhul. Õnneks midagi hullu polnud, saunas võeti lihtsalt kõvasti leili ning targad inimesed on anduri eesruumi sättinud ilusasti..no, et mul ikka siin igav poleks :))

Õõõh, vähemalt tulekahjuga oleks mul soegi siin…See külm pole üldse oodatud. Ma ei tea, mis siis veel saab, kui tuleb tavapärane Eesti talv ning miinuseid on näiteks 15 :D Ma nii lootsin, et tuleb sujuv üleminek kevadele, aga näed siis. On aeg villased sokid kapist välja otsida.

Praegugi olen mattunud Märdi suure Converse’i pusa alla (mille ma tegelikult endale ostsin ja mille ta ära rottis) ning joon piparmündikakaod. Monini maitsesiirupid on lihtsalt asendamatuteks saanud, ma ei tea, kuidas ma kohvi varem nendeta jõin :D Kui vaid saaks näpud mingi hea kohvimasina taha ajada, millel piimavahustaja kaasas on, siis ma ausalt rohkem elult midagi ei paluks.. Peale lotovõidu..

Näppisin veidi kaamerat ka, kuni aku tühjaks sai. Päris hea oli harjutada, kui kassist modell käepärast võtta. Kahjuks ta terve päev otsa magas-lebotas ning kui pilti tegema hakkasin, vahtis liikumatult ühte punkti. Saa siis nii erinevaid pilte teha, eks :D

  

Juhtusin ükspäev vaatama Americas next top model: british invasion’it, kus oli niii hott mees, et wowowowowow…ja siis tuli välja, et ta nimi on Azmarie ja ta naine..mul nüüd nii mixed feelings :D Iga kord, kui ta ekraanil oli, siis õhkasin, sest dkjflsgj, selline mõnus tsill dude, laheda kehahoiakuga ja….no kuidagi ei kiskunud temast, kui naisest, mõtlema :D:D


Tahaks täiega vaadata American Horror Story esimest hooaega, sest see tundub nii minu tassike teed olevat, aga ma ei tea, kui hea idee see tühjas hotellis ikka on…Pärast juhtub jälle nii, nagu üht zombikat vaadates, et vetsu julgesin minna alles siis, kui koristaja seitsme paiku tuli :D:D

You Might Also Like