Vampiiripäevikud ja Avon ja Ebay

24. jaan. 2014

Poleks kunagi uskunudki, et ma võin üht seriaali nii fännata.. no erandiks Walking Dead, mis on viimasel hooajal kuidagi igavaks muutunud. Vaatasin igastahes ära Vampiiripäevikute viimase, 100nda, osa ja appiappiappi, ma ei tea, mida oma tunnetega nüüd peale hakata, sest everything is Klaroline and nothing hurts :D Kurb on muidugi see, et kell on alles pool 11 ja mul kümme-pool tundi vaja veel tööl olla…oma ülendatud emotsioonidega ühe telesarja vastu..

Selle nädala alguses sain kätte oma esimese Avoni tellimuse ja ei teagi kohe, kas julgen sellest siin kirjutada, arvestades neid draamasid, mis “reklaamiblogijate” vastu alguse on saanud. Mind isiklikult ei huvita eriti, kui tutvustatakse tooteid, mis on tõesti head, vahet pole, kuidas need siis saadud on. Mõnest blogist samas kumab väga hästi läbi see, et kirjutatakse vaid reklaami eesmärgil, peaasi, et tasuta asju saab… Eks inimesi olegi igasuguseid.

Ma muidu pole üldse suur kataloogidest-meigi tellija, sest ma tahan täpselt näha, mis värvi, koostise või lõhnaga mingi asi on. Nüüd olen ma pikalt otsinud teatud punast värvi huulepulka. Peas on toon silme ees, aga poodides pole veel näinud. Sama kaua olen puudust tundnud niisutavast kreemist, sest see on lihtsalt ajuvaba, kui kare meil kodus vesi on.

Oma pisikese tellimusega olen üsna rahul. Kakaovõiga kreem on täpselt selline, nagu ma ootasin. Kerge, kiiresti imenduv ja lõhnab nagu šokolaadipuding :D Okei, seda poore sügavpuhastavat näopesugeeli oleks pidanud lähemalt uurima, sest ma tegelikult tahtsin midagi maskitaolist… Lisaks on mul põhimõtteliselt sama toode juba olemas, ainult vanema-versiooni-tuubis. Aga viimane hakkaski just otsa saama, et läks hästi seekord.

Huulepulkadest rääkides, siis punane (Eternal Flame) on huultel kui samet, püsib kaua ja on nii 99% selline värv, nagu ma ette kujutasingi :D Teine (Dream Fuchsia) jääb pisut roosakam, heledam ja õrnem, kui mulle meeldiks, aga samas on mul tumedaid toone juba päris mitu kogunenud, niiet natuke heledam kulub ka ära. Mulle hullult meeldib, et Avonil on nii lai valik erinevaid huulepulki ja -läikeid, lisaks on hind väga taskukohane. Eriti kui soodukate ajal oste teha :D


Ärge mu paistes ja unist nägu tähele pange, aga pildil on hästi näha, missugune see huultel jääb

Täna tuli veel üks ebay-pakike ära. Alguses mõtlesin, et seal on oodatav kell, sest karp oli nii suur ja ilus, aga hoopis kaks earcuff‘i tüüpi kõrvarõngast. Väga rahul nendega, midagi natuke teistsugust. Mis mind üllatas, oli see, et täpp, mis kõrvaauku käib, on muust eraldatav- ehk saan seda kanda kahte moodi..Polekski pidanud neid 10t paari täppe lisaks tellima :D:D

Paar kassipilti kah lõpetuseks, sest kuigi see Nässakas istub korteri kõige kõrgemas punktis ning vaatab meid näoga nagu tahaks öelda, et “kummardage, mu alamad”, on ta siiski nunnukas mul.

You Might Also Like

 • Avatar
  Liis 24. jaan. 2014 at 22:06

  Olen vist Vampire Diaries´i vaadanud esimesest osast alates. Minul on suur vaimustus üle läinud ja enam ei oota osasid nii, et und ei tule ning hommikul esimese asjana seda vaatama ei hakka. Samas jälgin seda siiski ja on üks väheseid mis mul pidevalt listis on. Aga jah, omal ajal olin kõik võimalikes listides ja lehekülgedel kus lisainfot sai. Nüüd aga tundub päris huvitav ka The Originals… Mis tuletas meelde, et kui TVD on uus osa peaks ka seal uus osa olema ja kui teemas on Klaroline, siis peaks ka seal äkki see teema läbi jooksma… Lähen ja uurin asja;)

  • Avatar
   mesiliis 24. jaan. 2014 at 22:22

   :D mul õnneks nii hullu vaimustust pole olnud. Ilmselt sellepärast, et ma "avastasin" sarja alles paar kuud tagasi ning sain kõik hooajad-olemasolevad osad ühe jutiga ära vaadata, et pole sellist suurt ootust tekkinud.

   Aga jah, seda osa ootasin küll väga, just Klaroline'i pärast ja no ei pidanud pettuma. The Originalsi vaatan ma ka ja praegu tundub see isegi huvitavam, kui Vampiiripäevikud :D

 • Avatar
  Liis 24. jaan. 2014 at 22:26

  Sama, minu arust tundub ka parem…

  • Avatar
   mesiliis 24. jaan. 2014 at 22:29

   Vampiiripäevikud pikalt käinud ka, ideed hakkavad otsa vist saama.

 • Avatar
  Anonymous 25. jaan. 2014 at 00:05

  Uiui, palun kõrvarõngaste linki, kui tohib paluda?:) Ja see huulepulk on pigem matti tooni? Ma kunagi ei julge kataloogidest huulevärve tellida, sest pole jubedamat asja kui sädelev huulepulk. Ja pahatihti ei saa hästi pildilt aru ikkagi:(

 • Avatar
  Kairi Jõemaa 25. jaan. 2014 at 06:53

  Ma armastan Vampiiripäevikuid. Õde vaatas siis hakkas mulle ja elukaaslasele ka külge, vaatasime samamoodi kõik hooajad järjest kiiruga ära ja nüüd ikka ootame iga nädal uut osa, eile meeldis väga! The Originals sarja vaatame ka paralleelselt:)

  • Avatar
   mesiliis 26. jaan. 2014 at 07:01

   Jaa, mulle alguses üldse ei läinud see seriaal peale, tundus nii mõttetu, aga õnneks hakkasin korralikult vaatama :D Vast läheb see hooaeg ka nüüd natuke paremaks, tundub kuidagi ära vajunud vms :)

 • Avatar
  Anonymous 25. jaan. 2014 at 11:38

  Hea blogi!

  • Avatar
   mesiliis 26. jaan. 2014 at 07:01

   Aitäh! :)

 • Avatar
  Arra 25. jaan. 2014 at 12:23

  Aga kui sarju väheks jääb mida vaadata, siis vaata Sherlockit :) Head pikad osad, hullult hästi tehtud ja huvitavad, ainus miinus on osade vähesus (ühes hooajas on 3 osa).

  Need kõrvarõngad on kihvtild.

  • Avatar
   mesiliis 26. jaan. 2014 at 07:03

   Sherlocki kohta olen ka ainult kiidusõnu kuulnud! Aga ma üritan kõigepealt Vampiiritapja Buffy ja American Horror Storyga ühele poole saada, enne kui uuele sarjale pühendun :D

   Aitäh, ma ise ka ülirahul nendega :)

 • Avatar
  Anonymous 19. veebr. 2014 at 16:05

  Ma lihtsalt pean kirjutama, et sinu kass on nii armas ja nii ilus! Jep, ma olen üks kassitädi..aga noh. Ilus kass :D

  • Avatar
   mesiliis 19. veebr. 2014 at 16:07

   Ta kuidagi jah õnnestunult välja kukkunud :D Kiisuga koos täname :)