Babyback Ribs&BBQ

24. veebr. 2014

Üle-eelmisel nädalal käisime Juhani ja Kadiga sõbrapäeva puhul Babyback Ribs&BBQ‘s hilist lõunat söömas. See on üks selliseid kohti, mis juba oma sisustuse ja mõnusa õhustikuga kutsub tagasi. On tõepoolest vaeva nähtud, et muuta söögikoht ameerikalikuks- filmidest tuntud diner-tüüpi mööbel, erinevad pildid-sloganid-sildid-plakatid…vaatamist on küll ja küll.

Seal oli ka ilmselt üks parimaid teenindusi, mida viimasel ajal kohanud olen. Kõigepealt juhatas rõõmsameelne teenindaja meid ilusasti lauda ning alguses ehk veidi ehmatas ära, kuidas ta natuke liiga familiaarselt jutustas. Eks see ole see eestlaste värk, tavaliselt söögikohtades võid õnnelik olla, kui morni teretusegi saad. Aga ehmatus läks kiirelt üle ning tekkis hea  jah-ma-olen-siia-oodatud-tunne.

Mis mulle väga meeldis, oli see, et leiti aega ka niisama möödaminnes küsida, kuidas söök maitseb, kas soovime midagi juurde, mitte ei ignoreeritud kuni arve maksmiseni. Ja muidugi see ka, kui meid teenindanud noormees oli hõivatud, tulid teised menüüd tooma-uut tellimust võtma, et polnud seda ühe inimese järgi ootamist.

Kui nüüd toidust rääkida, siis Babyback on üks väheseid kohti, kus kogus on sama suur (või suuremgi), kui väljareklaamitud pildil. Burger oli lihtsalt hiiiiiglaslik. Kõik maitses ka väga hästi, eriti friikad, ning ma arrrrmastan tomatikastmes ube, niiet need lisandina olid kümnesse. Magustoiduks võtsime paar smuutit ning jäätisekokteili, mis nägi megaisuäratav välja. Suureks plussiks oli muidugi ka minimaalne ooteaeg.


Mitte-nii-hea oli aga see, et burks oli üsna jahtunud. No iseenesest sellest polnud ka midagi halba, sest maitset see ei mõjutanud, aga kui me ikka sooja sööki lähme võtma, siis eeldaks, et kuumade friikade kõrval on burger samasugune.

No ja siis on veel hind… Eks ta tõsi ole, et raha meil puuga seljas ei kasva ning pigem eelistame odavamaid söögikohti. Kuigi portsjonid on Babybackis suured, on hinnad ka vastavad. Salatid-pastad on üsna normsid, aga just burgeritaldrikud on 9 euri ja üle.

Õnneks leidsime nende kodukalt kupongid (mis kehtivad muide 28nda veebruarini!), millega sai päris korraliku allahindluse. Ma ei ütlegi, et sealsed toidud ei vääriks seda raha, aga samas esimest korda sinna minnes, teadmata ise, kas söök on üldse hea… Ja noh, 10 euri burksi eest, olgu nii suur kui ta tahes..? :D

Igastahes, mulle meeldis, Kadi ja Juku jäid ka vist päris rahule ning kuigi iga nädal seal süüa ei raatsiks, siis nüüd, teades kui maitsvad toidud olla võivad, siis kuus korra käimise võib ikka endale lubada. Kas või jäätisekokteili jooma :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 24. veebr. 2014 at 22:07

  Mõttetu. Kirjuta Mariinist :D

 • Avatar
  Katri-Helena Kaasik 26. veebr. 2014 at 19:44

  Mina aga näiteks ei jäänud üldse rahule. Täiesti masendav koht. Tallinna omad on tõesti head aga Tartu…Suure tõenäosusega läheb see koht sealt ruttu minema (nagu paljud teised söögikohad Taskus). Esimese asjana riivas silma ettekandjate riietus. Tol korral oli umbes 5 ettekandjat. Saan aru, et on vaba stiil, aga mingi ühine joon võiks olla. Üks oli sellises sobivas kantririietuses, teine mustad teksad, pluus ja lohvakas kardigan, teisel mustad liibuvad püksid, must triiksärk ja krunn- nagu baletti tunnis. No kus see sobib? Juhatati ka meid sõbralikult lauda. Võeti meilt ka tellimus. Käisime seal ühel reedesel õhtul, umbes 19- ajal. Seega magusaim aeg ühe söögikoha jaoks. Palusime kanatiibu, questillad ja üks ribipraad. Öeldi, et ribi ei ole. MISMÕTTES? Teil on terve eraldi lehekülg ribile ja siis pole? Reede õhtul? Okei. Kaaslane võttis mingi liha ja igaks juhuks kartulipüree (eelnevalt oli üks tuttav võtnud friikad ja ütles et sellist pläga pole ta veel varem võtnud). Ootasime siis oma eelrooga (kanatiivad). Möödas oli 50 minutit. Haarasime siis ühest ettekandjat et kus meie eelroog on? Ta ütles et kohe uurib. Lisasime, et kui need ära unustati siis loobume neist. Tagasi tuli ta kahe suure praetaldrikuga. Toodi põhiroog. MITTE ÜHTEGI sõna, et vabandust unustasime vms. Kaaslase pearoog oli okei. Mitte midagi erilist. Liha ja kartulipuder nagu ikka. Minu questillad. :D Naljanumber. Nokkisin seda sisu, sest see taigna osa oli must. Kõrbenud. Maksime ära ja tulime tulema. Enam never ei lähe sinna :D

  • Avatar
   mesiliis 26. veebr. 2014 at 20:53

   Appppiii :D Neil nimeski ju sees RIBS, mismõttes neid siis pole :D:D Sellesmõttes on küll väga nõme, et road maksavad seal keskmisest rohkem ja kui siis ka midagi ära kõrvetatakse või see hästi ei maitse, on küll väga halvasti. Ma kusjuures olen oma tuttavatelt ka kuulnud, et nemad väga rahule ei jäänud, et oodatigi ameerikalikku maitseelamust ja siis saadi tavaline kartul-pihv..

   Ooteaja kohta, siis ilmselt meil läks nii vähe aega, et selle burksi kokkupanekuks ei kulu eriti midagi ja ilmselt oli see juba veits varem valmis tehtud, sest see oli suht jahe :D Aga kui lihasid-ribisid võtta, siis läheb kauem tõesti, aga 50 minutit??

   Eks nii ühe korraga käies ei saagi sellist head ülevaadet, võib-olla meil lihtsalt joppas, et nii hästi kõik oli, kui teinekord minna siis võib-olla nii enam pole, et kui järjepidevalt käia ja tase sama on, siis oleks kõik super. Aga jah, kahjuks olen ise ka näinud, et uued söögikohad Taskus kaua ei vastu ei pea…