Tahaks..

7. veebr. 2014

Tahaks täiega üle tee asuvasse poodi minna ja pitsat osta, aga Murphy seadus on alati olnud mu parim sõber, niiet raudselt, kui terve päev otsa on vaikus olnud, ja ma lippan kolmeks minutiks Rimisse, siis selle aja jooksul tekib tulekahju, 10 inimest tahavad sisse registreeruda ja ülemus lendab ka platsi. Viimane on väga reaalne võimalus, aga mul on juba nii hungary olla, et peab vist riskima.

Ma pole enam tükk aega niimoodi reedeid/nädalalõppe oodanud, sest graafikualusel töö on üks lemmikumaid asju üldse- vaba aega on päris palju ning ei teki seda rutiini või tüdimust, et “issandissand, alles kolmapäev, ei jõua reedet ära oodata!!!” Mina ei jõua tavaliselt palgapäeva ära oodata, reedest on suva.

Nüüd aga saabub Märt pea iga nädalavahetus koju ja noh, teeb mul ka elu põnevamaks, sest sel nädala pole ma mitttttttttttte midagi muud teinud, kui lebotanud või tööl olnud.

Enne lugesin buduaarist mingit teemat ja appi, kuidas mind häirivad inimesed, kes kirjutavad lauselõppu VE. Näiteks: “Tuled õhtul ve?” Nagu MILLEKS? MIKS te olete sellised? :D Eriti haige on mu arust, kui kirjutatakse see ebardlühend “we” vormis.  “Oled kodus we??” MIKS? Sellise inimese jaoks, kes nii küsib, poleks ma vist kunagi kodus :D

Samas -kasutamine lauselõpus mind ei morjenda, sest noh, paljud ka räägivad/hääldavad seda nii. Ma pole aga kohanud mitte ühtki inimest, kes kirjutaks ve/we ja hääldaks samamoodi, ikka ütlevad vä.

Ja teine minu jaoks maailma kõige värdjam sõna on KRIBAMA. Kes oli see, kes sellise lühendi välja mõtles? Tundub ju  täiesti normaalse sõnana ja paljud kasutavad seda, aga ma ei tea… mulle seostub see vanade heade reidiaegadega, kui 14-aastased pidevalt kribasid üksteisele. See veits nõme küll, aga ma automaatselt mõtlen inimesest halvemini, kui ta kuskil mainib, et ta on vana hea kribaja.

Leidsin veidi pilte ka, mida pole kuskile mujale osanud sokutada, las nad siis olla siin:

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 14. veebr. 2014 at 20:41

  Sul on kuidagi niiiii armas vanaema, ei saanud seda ütlemata jätta :D Selline hästi heasüdamlik ja soe tundub.

  • Avatar
   mesiliis 16. veebr. 2014 at 11:32

   Mhm :) Eks tal ole omad vead ka, nagu vanainimestel ikka, aga ma väga õnnelik, et ta mu vanaema on :)