Juustest veidi

13. märts 2014

Ma olen suur muutustesõber. Iga natukese aja tagant tüdinen ma ühest look‘ist ära, sest ma ei jõua olla kogu aeg ühesugune ning ei taha siis enam peeglissegi vaadata. Ja nii need tätoveeringud ning ninaneedid tulevad :D

Kui jälle selline tuju tuleb, et tahaks enda juures midagi teistmoodi teha, siis kõige lihtsam-valutum-odavam on ette võtta juuksed. Neid saab ju sadat eri moodi värvida, lõigata, triibutada, teha soenguid, lokke… Valikuid on lõputult. Kahjuks juustele see väga hästi ei mõju.

Kunagi kirjutasin oma juusteajaloost, ehk värvidest, mis mu peas on olnud. Ja kuigi ma vahel ikka kirun, miks juuksed ei võiks olla paksud ja vöökohani, siis mu igasugustele katsetustele on nad megahästi vastu pidanud. Paksud pole nad kunagi olnud, ainult loomuliku loki kadumisest on kahju.

Vahepeal ei viitsinud ma nendega enam üldse tegeleda, lasin kasvada ja juuksuriskäiku lükkasin ka edasi, sest mul oli plaanis blondeerida ja mõtlesin, et kahjustan korraga ära ja siis lõikan :D Pärast aga nägin, kui jubedalt kuivad õled mul peas olid ja investeerisin nats hooldusvahenditesse ka. Nüüd olen saanud täpselt sellise tooni, nagu pikka aega soovinud olen, juuksed ise on pehmed ja terved…aga mul on ju jälle muutuste isu :( Näiteks pruuniks või punakaslillaks või… samas on mul ka üks terve tuub roosat värvi alles… :D

Siin on mu tavapärane arsenal. Kuna ma olen suht laisk, et mitut-kümmet asja pähe määrida ning korrapäraselt maske kasutada unustan ma lihtsalt ära, siis olen hoidnud oma kasutatavad tooted nii miinimumi lähedal, kui võimalik. Üht tavalist Schwarzkopfi juuksespreid kasutan ka, mida pildil pole, aga see nii mõttetu, et ma viskan selle vist üldse minema. Ma ei tea, miks ma selle üldse ostsin, sest tavaliselt kasutan ma superhead vedela keratiiniga Byphasse oma.

 RICHi šampoon ja palsam on ülilemmikud. Katsetasin päris mitme kalli tootega, aga mitte ükski ei muuda juukseid nii pehmeks ja mõnusaks, kui need. Kookosõliga ma kahjuks järjepidevalt mässata ei viitsi, hea, kui nädalas kord selle pähe saan. Sama on hõbešampooniga, ma unustan kogu aeg ära seda kasutada. Seda kulub hästi vähe korraga, aga see vahutab päris palju, niiet ei ole muret sellega, et kõik juuksed kokku ei saaks. Ja lisaks toonib juuksed just selliseks, nagu ma tahan. Kui vaid suudaks regulaarse kasutamise meelde jätta :D

Absoluutselt kõigile võin soovitada aga kaht järgmist toodet. Placent activi ampullid on ilmselt üheks põhjuseks, miks mu juuksed tervemad, pikemad ja ilusamad on. Hetkel on käsil kolmas kuur ning juba esimese paki poole peal oli näha, kuidas see just juuksekasvule mõjus. Olemas on ka sama sarja šampoon, mida ma olen tahtnud proovida, aga samas olen RICHiga nii rahul, et ei hakka vist.

Bonacure Repair Rescue kreem juusteotstele on teine imetoode, mida kunagi juuksurist sõbranna soovitas. Sellest totsikust jätkub üsna pikaks ajaks ning pärast umbes poolt kuud kasutamist on juba silmaga nähtavad tulemused, otsad ei ole enam nii turritavad ja karedad, vaid ilusad ja pehmed. Juba katkiseid otsi see muidugi 100% korda ei tee, silub vaid üldmuljet, aga juba lõigatud juustel aitab kauem otsi tervetena hoida küll. Mul oli ka RICHi õli, mis oli üsna hea, aga BC’st paremat ma veel pole leidnud.

Kui teil on endal mingeid imetooteid soovitada, siis kommentaarium on alati avatud :) 

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 13. märts 2014 at 18:28

  Kust neid ampulle saab? Palju maksavad?

  • Avatar
   mesiliis 13. märts 2014 at 18:46

   Igast apteegist pm. Ja umbes 6-10 euro vahele jäid, alla 10 oli kindlalt.

 • Avatar
  Kiq . 24. märts 2014 at 08:27

  aga kust seda bc kreemi saab vms, ma pole kuskil näinud seda?

  • Avatar
   mesiliis 24. märts 2014 at 08:53

   Kaubahalli Rosalindis on kindlasti ja Zeppelini teise korruse juuksetoodete salongis peaks ka olema :)