Miss Manga

26. märts 2014

Mulle hullult meeldib katsetada igasuguste uute tuššidega, sest mul üsna hõredad ja lühikesed ripsmed ja ikka loodan, et leian mingi imetoote. Tükk aega olen kasutanud nüüd L’Oreali Miss Manga ripsmetušši ja sellega on kerge love-hate suhe. Iga kord ma mõtlen, et aitab, rohkem ei viitsi mässata ning iga kord meelitab see ilus läikivlilla ripsmekas mind uuesti proovima, et “äkki nüüd läheb õnneks”.

Kui Miss Manga reklaam välja tuli, siis ma mäletan, kuidas me emaga naerma hakkasime, sest suurelt kuulutati välja TÜKIVABAD ripsmed, mis kokku ei kleepu….ja reklaammodellil olid alumised ripsmed konkreetselt kolmeks jämedaks kärbsejalaks maalitud :D Okei, ma saan aru, et see oli siis taotuslik manga-look, aga nalja tegi ikka.

Ma ei tea, kas ma ei oska seda kasutada, või mis häda on, aga ma pean iga jumala kord väga ettevaatlikult ja tasakesi ripsmekat peale kandma. Kui ühe õhukese kihina seda panna, jääb tulemus ilus, natuke isegi pikendab ripsmeid. Kui tahan aga veeeeeidi õõõõõrnalt tumedamat tulemust või teist kihti lisada, siis kleepuvad ripsmed kokku ning jäävad tükki. Kusjuures olen paljudelt sama kuulnud, et tuleb väga palju vaeva näha ilusa lõpptulemuse nimel ning üks kiht on maksimum.

Samas aga ei ole mul Miss Manga kordagi veel pudenema-määrima hakanud ning see hari on üks vähestest, millega saan väga ilusasti pisikesed ripsmed silmanurgas ja allääres värvitud. Sellesmõttes küll viis pluss.

Täishinnaga osta ma ei soovitaks, võib-olla soodukate ajal, kui tahate ise proovida ja kui hästi tumedad-paksud ripsmed meeldivad. Või kui on aega mässata ning aeglaselt seda peale kanda :D Ausalt, kui ise poleks tasuta seda saanud, siis oleks rahast kahju küll. Eks ma vahel kasutan seda ikka edasi, kui õrnemat looki saavutada tahan, aga kogu see haip ning reklaam.. olen veits pettunud küll.

You Might Also Like

 • Avatar
  TiinaK 26. märts 2014 at 14:12

  Proovi Pupa Diva's Lashes :
  http://www.pupa.it/eng/make-up/eyes/Product/diva-s-lashes_1.aspx

  • Avatar
   mesiliis 26. märts 2014 at 19:02

   Uuu, aitäh, lisan ostunimekirja :D

 • Avatar
  Liina P. 26. märts 2014 at 21:30

  Ma ei tea, odavkosmeetika kohta tundub normaalne. Samas ma alles ostsin, nii et ei saa põhjapanevat arvamust anda.

  • Avatar
   mesiliis 26. märts 2014 at 21:38

   Ilmselt seda tõesti ei anna igasuguste 40-euriste ripsmekatega võrrelda, aga näiteks oma hinnaklassi kuuluvate hulgas on ta minu jaoks küll pigem edetabeli lõpus :)

 • Avatar
  Kadi 27. märts 2014 at 06:50

  Mulle meeldivad Lumene Natural Code ripsmetuššid ja osad Goshi omad sobisid ka mulle väga hästi – seda konkreetset ei ole proovinud :)

  • Avatar
   mesiliis 27. märts 2014 at 10:03

   Lumene tuššidega olen ma ka väga rahule jäänud :) Ooeh, nii paljusid ripsmekaid tahaks proovida, oleks ainult võimalust :D