Uudishimulik mina

11. märts 2014

Ütlen ausalt ära, et blogisid, mis on ainult ühte tüüpi, st. kus näiteks on ainult igapäevased meigiõpetused või kus puudub täiesti personaalne lähedus, ma ei viitsi vaadatagi. Aga hästi palju loen ma nn. elustiiliblogisid. Selliseid, kus autor jagab jutte-pilte iseendast, oma kodust, ostudest, lemmikloomadest, koolist, autost, huulepulkadest, lillepottidest jnejnejne. Sest ma olen täiega uudishimulik ja tahan kõike teada, kuidas teised elavad, mida nad söövad ja mis värvi küüned neil on. Näiteks bussiga sõites meeldib mulle tänava ääres olevate majade akendest sisse piiluda, et näha, kuidas inimesed oma kodu dekoreerinud on :D:D

Nagu öeldakse, et inimesed, kes avalikku blogi peavad, on veidi edevad, siis minu arust kõik need, kes blogisid loevad, on lihtsalt uudishimulikud, vahet pole, kas tahetakse siis teada isikliku elu, kasutatava meigi või elutoamööbli kohta.

Seetõttu mind ajavadki täiega närvi sellised blogijad, kes kirjutavad a’la “ostsin niiiiiiiii lahedad asjad” ja siis lisab kaks megalähedalt tehtud pilti nööbist ja riidemustrist. Nagu. Tänks. Miks üldse seda uudishimu siis tekitada, kui ei taha oma asju täispikkuses näidata :D Okei, pilt ise võib väga ilus ja kunstiline olla, aga kui mingi niiiiiiiiiiii lahe asi osteti, siis ma tahan näha ka, milline see täpselt on, et ise samasugune osta, et mis imelisi hilpe suudetakse poodidest leida.

Või kui tehaks kolmelauseline positus: “Sain täna paki. Seal megalahedad asjad sees. Näitan homme.” Ja siis sageli unustatakse see ära ning mina istun hambad ristis arvuti ees, et mis megalahedad asjad siis saadi. MIKS ei võikski seda postitust teha homme, koos piltidega?? :D

VÕI just nüüd, lugesin blogi, kus terve postitus rääkis überilusast mustast pitsiga kleidist. Ja pildid (mis olid küll väga kenad), olid tehtud kasukas seljas, niiet kleidist oli näha ainult pitsäär. Tänks, sest üldse ei tekkinud tahtmist teada, milline see kleit päriselt on.

Ühesõnaga, ma olen väga uudishimulik inimene, seda eriti siis, kui inimesed ise oma postitustega annavad põhjust olla ja siis kukuvad salatsema, nagu tegu oleks riigireetmisega. Ma ei mõtlegi, et igaüks peaks nüüd oma korterist panoraamvõtteid tegema või kõik oma patud letti laduma, aga ka pisiasjad annavad palju juurde. Ma ei eeldagi, et iga ostetud asi tuleb üles pildistada, aga kui postitus postituse järel näed ainult pilte nööbist või kingapaeltest, siis olen kurb küll.

Siin muidu üks kell, mille ma hiljaaegu ebayst tellisin. Vaadake, kui ilus.

You Might Also Like

 • Avatar
  Teele 11. märts 2014 at 13:49

  Terve postitust lugedes lihtsalt naersin ja plaksutasin käsi! Tuli ära.

  • Avatar
   mesiliis 11. märts 2014 at 14:05

   Vuhuu, šampust!

 • Avatar
  Reelika 11. märts 2014 at 14:50

  Ma olen Sinu postitusega no niiii nõus kui üldse olla saab! :D

  • Avatar
   mesiliis 11. märts 2014 at 16:14

   Jeii! :D

 • Avatar
  Sirli Lump 11. märts 2014 at 16:05

  Absoluutselt… Muidugi mind see väga tegelikult ei huvita milline kellegi kodu on selles osas näiteks, et millises voodis ta magab või milline lill tal aknalaual on. Küll vaataks hea meelega kuidas ta oma garderoobi organiseerib ja kas tal on seal ikka samapalju tavaari kui minul. :D Et noh… Kinnitamaks, et ma olen ikka normaalne.

  Kõige vähem viitsin ma tegelikult vaadata neid uute meigividinate postitusi ja neid uusi "new in" postitusi. Ja miks? Sest nii paljud pildistavad asjad üles lihtsalt niisama ja ei näita kuidas nt ta enda peal mõnda seda vidinat kasutas või kuidas kleit seljas istub. Detailipildid mulle meeldivad aga no üldse ei huvita, et sa panid selle kleidi voodipeale ja tegid pilti suure koleda pildi. Pane selga see, tee siis uuesti! :D

  Aaa… Ja sa peaksid kella juurde lisama selle lingi ja hinna ka, et siis teised saaksid samasuguse osta… Khmhkmmm tähendab vaadata millise lingi alt sa selle Ebays suutsid leida! :D

  • Avatar
   mesiliis 11. märts 2014 at 16:14

   Just! Selle meigividinate osas :D või pildistavad need hunnikuna üksteise otsas üles ja siis mõistata ise, mis seal täpselt on. Ja nii mind ka ei huvita, kus keegi vaatab, pigem just ruumi üldlahendus või dekoratsioonid vms.

   Mulle meeldivad iseenesest sellised pildid, kus riided on ilusasti kokkupandult voodi peal vms (nagu poes), aga samas siis ma tahan ikka näha, mis huvitav pilt või lõige ju asjal on… Detailipildid on ägedad siis, kui on huvitavaid detaile, mida näidata :D

   Muidu mind see niivõrd ei huvitakski, aga kui ise kogu aeg rõhutatakse ja tähtsustatakse, et OO nii huvitav lõige, ooo nii äge särk, ooo sain maailmalahedamad tossud, ning siis lisatakse lähedalt tehtud pilt ainult värvist vms, siis on küll, et MIKS sa nii tegid.

   Hahaha :D Ebays õnneks ostude ajalugu olemas :D

 • Avatar
  Kiq . 11. märts 2014 at 16:39

  hahah järgmine blogi mida vaatasin rääkiski sellest mustast kleidist. ma olin nii uudishimulik, et klikkisin sinna poe lehele, aga mulle see kleit nüüd küll muljet et avaldanud, kasukaga oli ilusam :D:D

  • Avatar
   mesiliis 11. märts 2014 at 16:46

   Ah, kurja, ma ei taibanud sinna poe lehele vaadatagi :D:D

   Pildid olid tõesti ilusad ning see kampsun/kasukas ülišeff, aga kui terve postitus on pühendatud ühele kleidile, siis tahaks seda seal näha ka :D

 • Avatar
  Anonymous 11. märts 2014 at 19:22

  Ma tahan ka seda kella. Mis kuradi junn seal peal on?

  Jane Peiponen

 • Avatar
  Anonymous 11. märts 2014 at 21:23

  Kunagi Sa küsisid mu blogisse kutset, sest noh, ilmselgelt jäi sulle silma kui ma kogu aeg piilumas käisin, et mida sa kirjutad :D Siis ma ei julgenud, et noh, milleks sulle minu blogi? Et vaevalt sa viitsid lugeda kuidas ma pühapäeval lesol istun ja kassi paitan.. (lihtsalt tuli meelde:D)

  Kätlin

  • Avatar
   mesiliis 11. märts 2014 at 21:36

   Haha :D Mäleta jaa, mul oli trafficus kogu aeg Su blogi kirjas, et sealt tuldi vaatama, siis hakkas huvitama :D

   Aga no, mulle pakuvad sellised tavalisemad igapäevablogid rohkem huvi, kui 1000 jälgijaga fashionistad :D