Welcome to internet

26. märts 2014

Mu emps, kes alles hiljuti avastas facebooki, tellis endale mingist tax-free butiigist vms lõhna. Täna siis rääkis, kuidas see lõhn nii kaua peal ei püsi, kui see originaal, mis ta kunagi Kaupsist ostis.
“Ja ma saatsin neile kirja, et äkki nad ei tea seda. JA NAD EI VASTANUD!! Ja ma saatsin uue kirja, ja nad ei vastanud ikka. Siis ma kirjutasin seinale, et miks see nii on ja nad KUSTUTASID mu kirja ära. Ja ma kirjutasin uuesti, et ma tahaks vastust saada ja nad kustutasid SELLE ka ära!”

Ning kõik, mis ma öelda oskasin oli, et “teretulemast facebooki-butiigindusse” :D

You Might Also Like

2 kommentaari

 • Avatar
  Reply Kadi 27. märts 2014 at 06:49

  Alles peavad jääma ju ainult head kommentaarid, ainult head. Ilmselt oli see tax-free butiik hoopis kuskilt need lõhnad muud moodi hankinud – võib isegi replica olla, kui väga hästi peal ei taha püsida, samas kui varem sellega probleeme pole olnud.

  • Avatar
   Reply mesiliis 27. märts 2014 at 10:00

   Ma ise mõtlesin ka, et ilmselt on replica, kui nii isegi kirjadele ei vastata. Ma muidugi ei tea, mis leht neil täpselt on, äkki neil kuskil kirjas, et ei müü originaale vms.

   Kuigi see väga paljude "butiikide" viga, et vähemgi negatiivne küsimus-kommentaar kustutatakse. Väga inetu :D

  Leave a Reply