Chitin ja chatin

7. apr. 2014

Kui on miski, mida ma üldse ei salli, siis on see plaanide läbikukkumine. Ma ei mõtle selliste konkreetselt tegevuste, et a’la plaanin kellegagi sööma minna ja siis ei saa, vaid no.. kui olen millestki pikalt mõelnud, see ei sõltu kellestki teisest kui ainult minust ning siis ikka ilmub mingi takistus.

No näiteks oli mul kindel plaan, et “kulutan” selle roosa juuksevärvi praegu maha, värvin juured ilusasti blondiga üle ning siis uuesti roosaks. Kõik päris super ja hea…kuni sain teada, et seda minu värvi enam mitttte kusagil ei müüda ja ilmselt Eestisse enam ei toodagi. Miks, miks, MIKS? Eks pean nüüd mingi alternatiivi leidma, näiteks ebayst midagi tellima… ma olen alati tahtnud helelillasid juukseid proovida.

Viimasel ajal blogis suht vaikus olnud, sest ma olen reaalselt ainult maganud ja niisama teleka ees lebotanud. Lõpuks pole enam kontides püsivat väsimust ja võib hakata uuesti 24-tunniseid vahetusi tegema, nagu mul laupäeval-pühapäeval üks oli. Täna tegin ainult paar kiiremat liigutust, sest Gerttu saatis mulle BOOSTi lingi, kus Liisi (ja Steni) nimelised saavad täna tasuta joogi. JUHHEI, tasuta asjad mulle meeldivad ja kesklinna ma tõttasingi. Tasub Boosti fb-lehel silma peal hoida küll, see mäng veel kestab ja iga päev uued nimed :)

Oma unetul töö-ööl avastasin kuulsuste instagrame ja ma ei saa neist fännidest aru. Miks on vaja follow-sooviga nii spämmida? Mõnel on üldse iga päev sünnipäev ja kingiks loodab loomulikult üht väikest jälgimist saada. Okei, see selleks.

Aga üldse aru ei saa ma neist, kes kirjutavad hiiglapika kommentaari
jaapani/tšehhi/hispaania/portugali/itaalia või jumalteab, mis
keeles…miks? Ok, ma saan aru, et see nende emakeel, aga miks? Kas nad
tõesti loodavad, et mingi ime läbi X kuulsus räägib soravalt poola vms
keelt ja siis nad saavad maagiliselt sõpradeks? Või et see tõmbab
tähelepanu, kuna wowww sa räägid võõrkeelt?? Mina mitte, wowwww, very language, much swedish.
Mul ei tuleks mõttesegi minna näiteks Madonna kontole ja kirjutada sinna
alla eesti keeles, et isssand sa mu iidol ja siis ise salaja loodan, et ta nüüd mulle vastab. Kuigi noh, Madontsik nii
vana, et ta raudselt pooled maailma keeltest selgeks saanud oma
reisimistega. Ma ei tea, see nii tühine asi, aga jäi nii häirima
kuidagi. Nagu.. MIKS? (mulle muidu tegelt Madonna ei meeldi, aga noh, näitena lihtsalt :D)

Iiigastahes, muud midagi nagu uut polegi. Vennas käis täna kohvi joomas, tegin ta Fruit Ninja skoori peaaegu kahekordselt üle (whaatwhaat) ja võtsin ta ülimugava beanie-mütsi ära. Seniks, kuni minu oma lõpuks Hiinamaalt kohale seilab.

Homme jälle tööle, enne on mul kindel plaan kõik Koduextrad ja vene poed läbi kammida, et oma Vintage Toneri Fiona värv üles leida. Ja head primerit, mis oleks normaalse hinnaga ka, võite vabalt soovitada :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Kairi Jõemaa 7. apr. 2014 at 17:27

  E.L.F. primer on väga hea! :)
  iHerbis $6 http://cairzu.blogspot.com/2014/03/iherb-ecotools-elf.html

  • Avatar
   mesiliis 7. apr. 2014 at 18:27

   Ooo, see päris väga hea hinnaga ka.. aga ma tahaks ikka kohe kätte saada, mitte tellides :D

   Kaua sul muidu tuli pakk kohale?

  • Avatar
   Kairi Jõemaa 7. apr. 2014 at 18:33

   Mõlemad korrad on alla kahe nädala tulnud, kaks korda olen tellinud sealt ainult, viimane kord tuli vist isegi nädala ja paari päevaga :D

  • Avatar
   mesiliis 7. apr. 2014 at 18:46

   Mmm… just vaatasin, et enam seal seda primerit pole, nüüd on suur kiusatus elfi lehelt tellida, agaaa ma ei kannata üldse oodata :D

  • Avatar
   mesiliis 7. apr. 2014 at 19:06

   Ähh, ma ei tea, kuidas ma siis valesti nägin :D

   Aga aitäh, kui ma homme midagi head poodidest ei leia, siis ilmselt tellingi selle :)

 • Avatar
  Anonymous 20. apr. 2014 at 13:12

  Tonika indiaani suvi jätab ka ilmselt sama tulemuse juustesse. Määrib hullupööra ainult :(

  • Avatar
   mesiliis 20. apr. 2014 at 14:39

   Samas see Vintage toner määrib ka ikka korralikult, iga kord on vannituba nagu mõrvapaik :D
   Eks ma üritan selle värviga ka, vaatab, mis välja tuleb :)

  • Avatar
   Anonymous 20. apr. 2014 at 17:17

   Jaa, ma enne arvasin ka, et Vintage on jube määrija.. tutkit, tonikast hullemat pole näinud. Loputusvesi ei tulnud näolt maha ja juuksed andsid kuivalt ka värvi :D

  • Avatar
   mesiliis 20. apr. 2014 at 18:04

   Assssaaa :D Siis vist väga ei tahagi proovida seda :D