Eyes and lips and face

23. apr. 2014

Ma pole just kõige parem ilujuttude kirjutaja, sest ma lihtsalt ei oska normaalseid arvustusi välja mõelda. Minu jaoks on kaks äärmust, kas kõik on super või kõik on jama :D Ja noh, igasugustele pisiasjadele, nagu näiteks pigmendid ja koostisosad, ma tähelepanu ka ei pööra.  Üldse on raske normaalseid võrdlusi teha, kui üldjoontes kasutan ma ilutooteid üsna vähe.. Aga noh, here we go.

Veidi aega tagasi hakkasin otsima endale sobivat primerit. Absoluutselt kõik, mida ma erinevates poodides testisin, olid kuidagi… rasked. Mina otsisin sellist õhulist ja kerget aluskreemi, mitte tooniandvat ja rasvast. Paar tükki, mis sobisid, olid aga nii hingehinnaga, et ma lihtsalt ei raatsinud… Kairi siis soovitas E.L.F’i Mineral Infused Face Primerit ja kuna see oli kõikide teistega võrreldes ikka palju odavam, siis lõin tellimuse letti. Ilmselt oleks iHerbist selle veel odavamalt saanud (nii kuue dollariga), aga kuna tellisime Kadiga koos, siis tuli igatpidi mõttekam E.L.Fi kasutamine.

Pean ütlema, et üks viimase aja parimaid oste on see kindlasti, üldse ei kahetse. Alguses mõtlesin küll, et mulle saadeti tühi purk, sest see oli nii kerge :D Primer on pigem geeljas, läbipaistev ja seda kulub ühe kasutuskorraga väga vähe. See teeb naha nii mõnusalt värskeks ja säravaks ning kui peale määrid, siis on tunne nagu hõõruks siidiga nägu. Me likes!

Et ostukorv nii tühi poleks, tellisin kolmest küünelakist koosneva komplekti “Vacation trio”. Ok, tegelikult tahtsin ma sealt ainult seda mündirohelist, mis on maailma kõige ilusam mündiroheline küünelakk üldse! Ma olen seda värvi lakke kokku ostnud vist kolm-neli tükki, ja kõik jäävad päriselt hoopis teistsugused. E.L.Fi oma on aga ideaalne. Lisaks avastasin, et tumelilla on samamoodi maailma kõige ilusam tumelilla ja see muutus kohe uueks lemmikuks. Helelilla on.. noh, ilus küll ja ilmselt suvel leiab kasutust ka, aga sellest hoolin kõige vähem. Ainus miinus on lõhn. Nagu vanaks läinud guaššvärvi purki nuusutaks. Aga mõnele äkki meeldib :D

Kolmandaks tellisin “All over colour stick”‘i, mida võib panna- nagu nimestki selgub- igale poole! Huultele, silmadele, põskedele, kulmudele, lõuale.. Jätab nahale mõnusa roosakas-kuldse kuma ja läike. Ja see lõhn.. ma ei tea, see ajab mind hulluks, sest ma ei suuuda meenutada, mille järgi see lõhnab, veidi magus ja natuke toob nagu lapsepõlve meelde.

Kaks kingitust sai ka kaasa, mis me Kadiga sõbralikult ära jagasime. Tema sai heleda lauvärvipulbri, mis pidi väga hea olema ja Kadi lubas pidudele kaasa võtta selle, et ma ka saaks kasutada :D Mina skoorisin endale huuleläike, mis tuubis tundub küll tume, aga peale kandes tagasihoidlik punakaspruun. Kodus tuli muidugi meelde, miks ma eelistan huulepulki läikele- no ma ei talu üldse seda kleepumist. :D Aga noh, tasuta asjad mulle siiski meeldivad ja kasutust leiab see ilmselt ka.

You Might Also Like

 • Avatar
  Merli. 24. apr. 2014 at 18:51

  Noh, väga lahe arvustus ju. Ma mõtlen ka juba pikemat aega ELF'st tellida. Teinekord, kui tellid, anna teada. Või kui plaanin, kirjutan sulle, if you want! :)
  Ma tahan ka neid lakke nüüd :D Seda mündi rohelist just. Virsikutooni ja sellist matti tahaks ka.

  • Avatar
   mesiliis 25. apr. 2014 at 07:38

   Oi, aitäh :)

   Ma nüüd ilmselt mai alguses sõbrannaga tellin jälle, eks ma annan teada :)

   Jaaaa see münt on lihtsalt niii ilus, et ma ei raatsi seda pealegi kanda :D

 • Avatar
  Anonymous 25. apr. 2014 at 15:41

  Tere, loen sinu blogi. Sooviksin ka seda ELF kreemi tellida. Kas sa saaksid mind aidata? – Ene

  • Avatar
   mesiliis 25. apr. 2014 at 15:45

   Kui sa mõtled seda primerit, siis see on praegu kahjuks neil otsas :(

   Sa võid siia aga oma meili jätta, kui ma mai alguses uuesti tellin, saan sinuga ühendust võtta :)

 • Avatar
  Anonymous 25. apr. 2014 at 16:04

  Tänan vastamast. Minu meili aadress on ene.kreos@mail.ee. Jään ootama.

 • Avatar
  Anonymous 28. apr. 2014 at 16:40

  Ei tea kas ma olen loll, saamatu või mõlemat korraga, tellisin ka selle primeri. Peale kandes lootsin mingit valgustushetke, noh, nagu blogides ikka on "ostsin primeri ja mu meik pole kunagi 48h veatuna peal püsinud!!" stiilis moment. Mitte midagi ei tee paremaks :(

  • Avatar
   mesiliis 28. apr. 2014 at 18:45

   Eks suuresti oleneb see enda nahatüübist ka :) Ma tegelikult arvan, et selle primeri roheline versioon oleks isegi parem olnud, peidab punetuse jne, või isegi kuldse kumaga, et jätab nö "tervema-säravama" mulje, aga mõlemad olid kahjuks tellides otsas :/

  • Avatar
   Anonymous 29. apr. 2014 at 06:38

   Ei tea jah,siiani olen kõikidel kuulnud, et primer on kui jumala õnnistus :D:D Ehk ei sobi jumestuskreemiga hoopis? Ise tellisingi selle rohelise(iherbist), minu meelest ei peida ega võta üldse punetust vähemaks. Muidu on ülimõnus näkku määrida. Tahakski päevotsa seda primerit ainult peale plätserdada :D

  • Avatar
   mesiliis 29. apr. 2014 at 08:16

   Mu jumala-õnnistuse primer on kahjuks see, mille nime ma enam ei mäleta ja kunagi ema tagant pätsasin :D Too oli no nii perfektne, et mul päris kurb olla, et ma ei tea, mis firma oma see oli :D

   Sellesmõttes ma aidata ei oska, ma ise jumestuskreemi ei kasuta, vahel harva tolmpuudrit. Aga see läbipaistev mulle sobib, võtab näost väsimuse ära ja silub naha ühtlasemaks, punetust kahjuks väga ei eemalda, aga sellega ma olin arvestanud juba.

   Aga jaaa, niiii mõnus pehme ja siidine on see, ma ka ainult määriks :D