Pls hääletage, no pls, olge meheks

4. apr. 2014

Kuna last mul pole ja ma nii heal arvamusel ka endast pole, et kuskile “Eesti ilusaimad naised” konkursile pilt üles riputada, siis pean loomulikult oma kallist Nässut ära kasutama. Nimelt lisasin ta Buduaaris mingile kassinäitusele, kus auhinnaks on sööki- olgem ausad, see kass sööb mu varsti paljaks, niiet väga teretulnud oleks see. Ma ei saa üldse aru, kuidas ta endiselt nii kiitsakas ja kõhn on, kui kahe suu poolega kõike head-paremat endale sisse sööb…

Ühesõnaga, kel aega ja viitsimist (ja kel buduaari-kasutaja ka olemas), siis võib vabalt visata ühe väikse meeldimise :)

Mingit eraldi linki pildile pole, hetkel on see  SIIN lehel, aga mida hääl edasi, seda “kõrgemaks” asukoht muutub.

Pilt kah, et te mu võistluskassi ikka ära tunneks :D Iiigastahes, tänks juba ette neile, kes seda teha viitsivad :) Omalt poolt luban, et ma rohkem sellest blogis ei kirjuta ja spämmima oma jälgijaid ka ei hakka :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Merli. 5. apr. 2014 at 09:21

  Ma olen hea meelega naine edasi, aga hääle said! :)

  • Avatar
   mesiliis 5. apr. 2014 at 11:28

   Kahjuks hilja, nii kui hääl antud, hakkab meheks muutumine pihta :D

   Aga tänks :)

 • Avatar
  Merli. 5. apr. 2014 at 13:57

  No vähemalt saab paar lisa juurde siis. Hihihi :)