time flies

15. mai 2014

Ma olen vist juba maininud, et ma lausa arrrrrmastan sünnipäevi, eriti enda omasid :D Vanemaks saada ainult väga ei taha… Minu arust võiks iga inimene end oma sünnipäeval kuidagi eriliselt tunda. Kuigi enamik mu täiskasvanu-sünkareid on olnud üsna lihtsad ja tavalised, on hinges alati olnud mõnus värin. Sest- kujutage ette- ma ju sündisin sel päeval, see peab lihtsalt eriline olema!!

Üks läbi aegade lemmikum kingitus on olnud empsi meisterdatud jutu/pildialbum mu 21 sünnipäevaks. Ma lahistasin ikka korralikult nutta, kui ta selle kätte andis. Nüüdki, kui tuleb emme-igatsus peale, siis sirvin seda ja nutan :D

Eelmine aasta tegi Kadi mulle ka sellise väga armsa scrap-booki meie piltidest, aforistmidest ja vanasõnadest. Maailma kõige paremad kingitused ongi need, mis tulevad südamest!

Nädal on läinud jälle linnulennul ja ma pole mitte millegi asjalikuga hakkama saanud. Töö ja kodu ja natuke puhkamist ka. Ükspäev jäin näiteks õhtul kell seitse magama ning lasin rahus järgmise päeva kümneni jutti. No olin vist natuke väsinud…

Üle pika aja käisin koos Kadiga Sepa turul. Ma ei tea, miks ma sinna tihemini ei satu, sest seal on absoluutselt kõike, mida hing ihaldab, aga tavapoodidest ei leia. Lisaks sain lausa kahel korral maailma parima teeninduse osaliseks. Kui müüja ikka ekstra sinu pärast läheb alumisele korrusele kellegi teise käest õiges suuruses ketse tooma, siis päris ei ostagi neid ära. Ning tagumises nurgas, kus mitu teksakauplust… noo selline tunne tekkis küll, nagu ilmselt Paris Hiltonil iga kord poodi minnes. Kõik käisid ja abistasid, otsisid õiget mudelit, õiget suurust, vestlesid sõbralikult ning tegid alla kah veel. Ei olnud üldse sellist pealetükkivust või asjade pähemäärimist, nagu tavaliselt Sepakal kohata võib. Thats how i like to shop! Minuga koju rändasid kõrge korsettpihaga teksad ning kunstnahast valged tennised. Mmm, pole tükk aega raha kulutamisega nii rahul olnud.

Aga jah. Muul ajal olen oma (ja Sixteni) sünnipäeva planeerinud, kuigi seal midagi eriti korraldada pole. Lihtsalt käi poes ja vea end kohale, eks. Kristjaniga vaatasime paari päeva jooksul ära “The Mighty Ducks”-filmitriloogia ning ajuvaba, mis mälestusi see kaasa tõi. Ma fännasin neid hokifilme ikka korralikult, nii pähe olid kulunud. Portman oli muidugi lemmik ja Charlie tundus päris kõva mässaja.

Nüüd üle vaadates mõtlesin küll, et keegi oleks pidanud sel nagal lihtsalt tagumiku kuumaks kütma. Näiteks mängisid nad USA eest noorte olümpial vms ja hull häda oli, et nad ei saa oma “Duckside” kostüümis mängida. Ole uhke, et riigi eest väljas oled, eks :D Siis oli nii lahe vaadata, kuidas nad viimasel kolmandikul oma endistes rüüdes välja uisutasid, aga praegu mõtlesin küll, et miks te olete sellised, mis teil viga on :D

Iiigastahes, vaatan üksi pimedas hotellis “Supernaturali” edasi ning peletan väikese kohviga und.

 Ja mõned pildid veel, mis teksti sees endale kohta ei leidnud :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Kairi Jõemaa 16. mai 2014 at 03:51

  Ma tahaks musta värvi korsettpihaga pükse aga mitte kuskilt ei leia, nädal-kaks tagasi käisin ka Sepa turul aga musti kuskil silma ei hakanud, küsisin ka päris mitmest kohast. Sa pole Tartus näinud kuskil?

  • Avatar
   mesiliis 16. mai 2014 at 04:11

   Ei ole näinud :/ Ma ise tahtsin ka ideaalis tumesinised-musti, aga kõik, mis olid, olid megaväiksed suurused.

 • Avatar
  Kadi 16. mai 2014 at 18:38

  NIIIII ILUS pilt meist :D :D :D :D

  • Avatar
   mesiliis 16. mai 2014 at 18:59

   No vähe pole siis :D