Ma vist suremas

27. juuni 2014

Mul oli täna plaanis korralik suurpuhastus ette võtta ning lõpetada ka pooleliolev raamat, et Märdi tööl olemist saaks ikka täiega ära kasutada…selle asemel istun teki sees diivanil, joon teed ja kohvi vaheldumisi ning vaatan “My kitchen rulesi”.

Eile õhtul hakkas mul alahuul kuidagi naljakalt kiskuma ja täna avastasin üles ärgates, et see on rämedalt paistes. Ma ei teagi, mis tal häda on… kahtlustasin alguses külmavilli, ohatist, herpest, ajukasvajat…. aga googeldasin pilte ja see pole üldse selline. Lihtsalt huule parem pool on paistes. Mingit villi või midagi pole, nagu on normaalne huul, mis ühe koha pealt on justkui suur küngas. Vahepeal läheb paistetus alla, kõik on korras, ja siis hakkab jälle peale.. Lisaks on mul parem lõualuu megavalus. Vahel Märt äsab läbi une mulle küünarnukiga, eks :D Aga no, ma kahtlen, et asi praegu selles on.. Nüüd õhtul on kael paremalt poolt ülikangeks muutunud ja pead keerata normaalselt ei saa. Brb, aeg testamenti teha.

Aa, selle “ajukasvajaga” tuli meelde see, et kunagi oli vanaemal üks sõber, kellel oli väike koer, segavereline taks ning ta jäi haigeks. Kui keegi siis selle kohta päris, teatas mu vend uhkelt “Tukil on munades ajukasvaja” :D:D:D Tegelikult pole naljakas, Tuki oli lemmikkoer mul.

Kui möödunud ajast rääkida, siis jaanipäeval ma midagi erilist korda ei saatnud, olime Märdiga mõlemad tööl. Õhtul tulid abikaasad Pedakud külla oma pulmapilte näitama ning korra käisime Raadi jaanipeolt läbi. Ma mõtlesin kogu aeg, et seal mingi väike pralle, lihtsalt lõke ja mingi pillimees, aga mida pidu!! Seal oli isegi karussell. Saate aru, päris karussell :D

Siin ükspäev üritasin korraliku shopingpäeva teha, aga Tartus on vist kõik ilusad asjad otsa saanud. Õnneks NewYorker ning Mairi päästsid olukorra. What can i say, gotta love patterns. Esimest korda, kui mind ei häiri maksiseeliku juures lühike alusvooder…või isegi see, et ta pole ühevärviline. Lühikesed püksid on just sellised, nagu ma pikalt otsinud olen, niiet jääb üle ainult päikest oodata. Viimase aja parimad ostud kindlasti!

Nässakale kah meeldisid mu uued asjad. Kohe nii väga, et ei tahtnud neist enam lahti lasta. Õnneks sain riided ilma küüniste-aukudeta kätte :D

Märdiga käisime üle pika-pika aja kinos, valitud filmiks “22 Jump Street”. Mis seal ikka pikalt rääkida, esimene osa oli kõvasti parem. Eks teise osa puhul sai ka mõnes kohas korralikult naerda, aga üldiselt tundus kuidagi punnitatud ja ülepingutatud see värk. Need “oo te liiga vanad, et kolledžis käia”-naljad olid esimesed kaks korda naljakad, järgmised 20 korda enam mitte. Lisaks oli “üllatus-kurjategija-mastermind” nii tüütu ja närvidele käiv, et jube.

Mul istus kõrval mingi tsikk ka, kes põhimõtteliselt iga nalja üle megakõvasti naeris, ikka üle terve saali ja täiest kõrist. Isegi siis, kui ühtki koomilist hetke polnud, filmis öeldi näiteks ainult mingi suvakas lause, ta ikka röökis naerda. Vahel on see olukord, kus kellegi naer on ägedam, kui nali ise…sel korral see nii polnud :D

Eile veetsime pool päeva Sisekaitseakadeemia jaoks ankeete täites, et Märt sügisel ikka edasi õppima minna saaks. . Päris hull, mida kõike küsitud oli. Näiteks kahe lähima tuttava andmeid, keda oled tundnud vähemalt 7 aastat.. Et hiljem kahtluse korral taustauuring teha, vist. Kui ma nüüd endale ka ühe ässa motivatsioonikirja valmis viitsiks kirjutada, saaks ka kandideerimistega pihta hakata, aga ma pole endiselt suutnud otsustada, mida siis lõpuks minna õppima… Vähemalt olen oma variandid piiranud kolme valikuga. Eks näis, mis saama hakkab.

Järgmisel nädalal ootab mind Tallinn ning laulupidu. Peab end vist ikka kohale vedama, kui elukaaslase peres on kolm neist (koos temaga) seal esindatud. Tuleb endal vähemalt niigi tubli olla, et vaatama minna :D On keegi veel minemas? On see “keegi” valmis koos minuga seal aega veetma? Ma päris üksi ei viitsiks passida… :D Või noh, kõigepealt pean oma huulekasvajast muidugi vabanema, aga ma võin ka lehvikut näo ees hoida näiteks…

 Ja lõpetan selle ilusa postituse ära oma esimene instagrami-selfiega (aka ootasin tuletõrjekomando ees Märti) :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Kati 27. juuni 2014 at 21:56

  Tahaks ka laulupeoöe!

  Aga see naerja- meil viimato Soome kinos- vaatasime "The other women" ja seal ka, meie kõrval kakstüdrukut naersid iga asja peale. Pluss veel ahetasid ja ohetasid iga väikse asja pärast :D Rikkus täiega filmi-elamuse ära :-(

  • Avatar
   mesiliis 27. juuni 2014 at 22:01

   Mul esimene kord sinna minna, nii väga juba ootan :)

   Sessuhtes küll, et eks komöödiate üle naerdaksegi, aga mõnel lihtsalt on nii vali naer (eriti kui naerdakse ka siis, kui nalja pole), et pikapeale hakkab täiega häirima. Isegi kui see ahhetamine-ohhetamine-naermine iseenesest nii hull polegi, siis üle tunni seda kuulata ajab närvi ikka küll :D

  • Avatar
   Anonymous 28. juuni 2014 at 19:28

   Mina sundisin ennast naerma The Other Womani "naljade" peale, sest filmi algus nii venis ja üldse oli kuidagi jama, et tuli lihtsalt maksium püüda võtta. Ei soovita üldiselt, mu kutt tahtis esimese 10 min pärast juba minema minna :D Ma olin täiega pettunud nendes inimestes, kes seda haipisid..

  • Avatar
   mesiliis 28. juuni 2014 at 20:42

   Mulle tundus see "Other woman" juba treileri/kuuldu põhjal rip-off filmist "John Tucker must die", lihtsalt täiskasvanutega.. :D Ja kuna ma muidu ka suur Diaze fänn pole, siis mind see vaatama ei tõmmanud ka. Ühesõnaga praegu on hea meel, et selle peale raha raiskama ei läinud :D

 • Avatar
  siiisu 28. juuni 2014 at 06:53

  Me oleme ka Laulupeole minemas. Äkki trehvab :)

  • Avatar
   mesiliis 28. juuni 2014 at 18:53

   Jeii, vähemalt üks tuttav ees :D

 • Avatar
  Merli. 28. juuni 2014 at 13:02

  Oled sa kindel, et sul kuskil hamba all või igemes põletikku ei ole? See võib sul ajud ka paiste ajada :) Mul oli põsk paistes ja kael väga valus, kui hamba all igemes oli põletik. :) Või on sul millegi vastu allergiline reaktsioon.

  • Avatar
   mesiliis 28. juuni 2014 at 18:55

   Ma korra kahtlustasin ka allergiat, aga pole millegi sellisega kokku puutunud, mis võiks seda tekitada, kõik on juba eelneva kokkupuutega olnud. Omastarust pole ka millegi vastu allergiline…

   Aga jah, hammastes-igemestes asi olla ei saa, sest muidu oleks mingitki tuikamist sealtpoolt ka tunda, aga valu algab just huulest :D