Sellised härrasmehed…

23. juuni 2014

Sain ühe ilusa alguse oma puhkusele :D Istusin bussipeatuse pingil, kui sinna tulid kaks vanemat härrasmeest. No ikka vanaisa-eas. Prillid ees, hallid-valged hõrenevad juuksed ja vuntsid ning olid end ilusasti üles löönud: triiksärk seljas, viigipüksid jalas. Ühesõnaga sellised ontlikud vanad.

Kuulasin rahulikult oma muusikat, kui nägin, et üks neist lihtsalt jõllitab. Pöörasin pea ära, aga no, silmanurgast ikka nägin. Kui uuesti tema poole vaatasin, tegi maailma kõige nilbemat naeratust ja tõmbas keelega üle huulte. Nagu tegelt?? Vahepeal panin muusika stopi peale ja kuulsin, kuidas ta (ikka üksisilmi mind vaadates) laulis tasakesi oma ette seda “Tüüüdruk, armastan päikest ja tuuli” laulu. Ma ei saa aru, miks arvavad reaalselt mulle vanaisa-vanuses olevad mehed, et nii on normaalne käituda? Et see on meelitav või? Vähemalt teine mees tundus okei.

Äkki tundsin, kuidas terve pink värises, reaalselt värises. Mõtlesin korra, et millest see oli, kui juba tundsin. Üks neist härrastest oli lihtsalt NII KÄRISEVA PEERU maha pannud, et terve pink hüppas. Hais, mis üles tuli, oli ka vastav. Kahjuks (või noh, õnneks ikka :D) olid mul klapid peas ja ma ei kuulnud, kui kõva see peeretus olla võis, mis pingi mürisema pani :D

Ma ei teagi, kumb vanahärradest see nüüd oli, sest “normaalsem” tõusis pärast õhumustamist püsti. Ma ei tea, kas selle pärast, et tema seda tegi või sellepärast, et tal oma sõbra pärast piinlik :D:D:D

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 24. juuni 2014 at 15:01

  Ma ei saa ka aru sellistest, töötan praegu ajutiselt toidupoes ning no seal näeb ikka igasuguseid, kaasa arvatud rõvedaid ilaseid vanamehi, fuhh :S

  • Avatar
   mesiliis 27. juuni 2014 at 21:47

   Jaaa, see on nii rõve. Ma saan aru, kui sellised nilbitsejad oleks 40-aastased mehed, kellele pole veel päris kohale jõudnud, et nad pole enam noored täkud, aga reaalselt pealtnäha ontlikud vanaisad ja nii nilbed :S

 • Avatar
  Anonymous 22. juuli 2014 at 07:49

  Hahaahaa! Ilmselt ma pole anaalfaasist veel siiani ülesaanud, sest selle peeru koha peal, hakkasin küll kõva häälega itsitama. :D Pisar tuli suisa silma. Oeh. Aga ehk proovis papi sulle oma vibratsioonioskustega muljet avaldada? :D