blackandwhite

10. juuli 2014

Rüüpan veini ning vaatan poole silmaga vanu X-factori osasid. No tead, see Emblem 3 on ikka silmale hea vaadata küll :D

Märt on kaks päeva Saaremaal olnud, tuleb alles homme tagasi ja mina olen kade. Oleksin saanud kaasa küll minna, aga üksinda veidi nõme passida, kui nad seal eliitkomandode võistlustel on ja noh.. kellelgi polnud naisi kaasas, naljakas oleks väike jälitaja olla. Vähemalt olen ma iga päev saanud magada nii kaua, kui ma ise tahan. Selline mõnus vaheldus jälle, aeg iseendale :)

Täna käisime õhtupoolikul Meriliiga pildistamas, pidin oma uut kleiti ju jäädvustama. Piltidelt tundub see aga niiii lühike ja mu jalad niii jämedad, et ma ei teagi… enam ei kanna seda kas mitte kunagi või lihtsalt ei tee sellega pilte :D Õnneks olid mul lühikesed mustad püksid all, et polnud väga hullu, kui tuul nats seelikusaba üles keerutas.

 

Olin pikka aega ilusate baleriinade jahil. Ühed, mis tellisin, jäid väikseks. Ehk eneselegi märkamatult on mu jalanumber kasvanud. Nagu wow. Need ilusad mereväesinised nunnud leidsin Walkingust. Suures vaimustuses panin nad Tallinnasse jalga ning esimese korraga hõõrusid mu kannad nii katki, et praegu kõnnin neist koridoris mööda ja väristan õlgu :D Aga pole hullu midagi, villid paranevad ja üritan uuesti.

 Kassu saatis mu enda juurest ära mitme JOIKi tootega. Küünlad on alati mu lemmikud olnud ja see maasika-rabarbri oma on lihtsalt nii suviselt värske ja hapu, et ei raatsi seda põletadagi. Kehakreem on siidine, kerge ja jätab naha mõnusalt pehmeks. Tavaliselt kehakoorijaid ma ei kasuta, aga JOIKi omaga hakkan koos duši all käima küll :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Grete Lill 10. juuli 2014 at 19:38

  Väga kena juuksevärv! :)

  • Avatar
   mesiliis 10. juuli 2014 at 19:41

   Aitäh :)

 • Avatar
  Anonymous 11. juuli 2014 at 19:39

  Ja jalad on kah väga kenad, ära aja:)

  • Avatar
   mesiliis 12. juuli 2014 at 12:39

   Ah, eks inimene pole kunagi rahul :D Aga aitäh :)