Hello, August

4. aug. 2014

Mu pea pooleteisekuune puhkus on nii märkamatult läbi saanud, et ma ei jõudnud veel üllatudagi, kui juba tööl olin. Põhimõtteliselt kõik plaanitud asjad jäid tegemata, sest ma mõtlesin pidevalt, et aega on, aega on :D Samas meeldibki mulle suvel pigem rahulikult võtta ja lebotada, lihtsalt mõndade plaanidega kaasa minna ning puhata. Mitte rabeleda ning iga päev tegevusi täis toppida.

Sügisel on lood aga teisiti. Nii, kui mulle eile töö juures meenus, et saan oktoobris 10 päevase minipuhkuse, hakkasin kohe endale ja Märdile väikest väljamaa-getawayd planeerima. Tahtsin küll minna täispangale ja terve see aeg kuskil eemal olla, aga kahjuks Märdil puhkust pole ning seekord lepime mõnepäevase reisiga. Kõige tüütum ja raskem samm on tehtud- pärast pikka kaalumist valisin ja bookisin meile hotelli ära. Nii suur ootusärevus on juba sees ja mul juba pea terve reisiplaan tehtud. Noh, et kõik ikka kontrolli all oleks :D

Mul tegelikult mitu asjalikku postitust ka plaanitud, aga niii palav on, et ma ei jõua üldse mõelda. Pole vist kedagi nii palju vihanud, kui seda inimest, kes keldrist meie õhupuhuri rotti lasi. Loodan, et põled põrgus, tänu sulle on mul toas täpselt sama kuum, kui väljas. Selle asemel vaatan pilte metsikust paduvihmast, mis mõned päevad tagasi aset leidis. Võtaks ühe sellise veel korraks!


Õhtul kavatsen Märdi vedada tARTuFFile, sest tänane film tundub olevat üsna huvitav. Ja noh, viimati käisin seal umbes kolm aastat tagasi.. Õhtul võiks olla juba veidi jahedam, mul juba plaanis end kakaotopsiga pleedi all kerra tõmmata ning Adam Levine’i ja Keira Knightley’d vaadata.

Sel nädalal peaks tegema ühe tiiru ka Märdi vanaema juures ka ning aitama tal garaaži koristada, sest no ajuvaba, kuidas ta lihtsalt suvalt võlub välja vintage-riideid või YSL-i särke “võta, töötegemiseks”… Ja tal keset õue suur veetünn ka, kuhu ma kavatsen paariks tunniks ulpima minna.

Igastahes, üritan nüüd end normaalselt riidesse panna ja lõpuks poodi ronida. Jahutan end mõttes McDonaldsi jäätisekokteiliga ning kujutan juba ette, kui mõnusalt jahe on Selveris olla..

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 4. aug. 2014 at 12:59

  Kuhu siis reisile minek? London? :D

  • Avatar
   mesiliis 4. aug. 2014 at 17:48

   Mõtlesin, et teksti all olev pilt on juba piisav vihje, aga London jap :)