I can’t even

23. aug. 2014

Kuna “Vampiiripäevikud” jõudsin isegi teist korda läbi vaadata, hakkasin uut seriaali otsima. Mulle miskipärast meeldib korrata üle vanad sarjad, need, mida pidi telekast pingsalt ootama, sest arvutisse tõmbamine polnud nii popp.

Alustasingi siis vana ja heaga:  “Vennad ja õed”. Vast mäletate seda? Ma ei tea, kuidas ma seda vanasti tähele ei pannud, aga praegu ajas juba teine osa ajas mu nats pöördesse :D Seal oli see liin, et pereisal oli pikka aega olnud armuke, kellest teadis (ja kellega oli sõber) ei keegi muu….kui pereema VEND. Nagu mida-mida? Ma suudan veel aru saada sellest, kui näiteks mehe sõbrad teavad armukestest ja ei ütle midagi, või vennad-õed hoiavad omavahel selliseid saladusi… Aga mingi jorss (okei, okei, abikaasa) teeb su lihasele ÕELE ikka täiega sarvi ning selle asemel, et käituda veri-on-paksem-kui-vesi mõtte järgi, sa lihtsalt…lähed ja saad armukesega sõbraks :D Nagu. Mismoodi? :D

Ok, sattusin vist liialt vaimustusse, lähen mängin paar tiiru kabet parem (olen oma telefonis kabemängu legend!)

You Might Also Like

 • Avatar
  miiu 23. aug. 2014 at 19:39

  see on niiiiiiiiiiii hea sari ju :D ma mõtlen, et peaks äkki gossip girli hakkama parema puudumisel uuesti otsast peale vaatama :D

  • Avatar
   mesiliis 23. aug. 2014 at 19:53

   On jaaa :D Ma mäletan, kuidas ma täiega kadetsesin selle sarja "õe-venna" suhteid, oli küll tülisid, aga lõpuks said kõik nii hästi läbi :D

   Ma Gossip Girli esimest hooaega vaatasin, aga mind hakkas Blake Lively see pooleldi kurgust hakkan-kohe-nutma hääl häirima, niiet teiseni ma ei jõudnud :D

 • Avatar
  Miss Fanciful 23. aug. 2014 at 19:44

  Vennad ja õed olid tõesti niii head :)

  • Avatar
   mesiliis 23. aug. 2014 at 19:54

   Jaaa :) Vahel on nii hea vanu seriaale taasavastada!

 • Avatar
  Anonymous 23. aug. 2014 at 19:53

  Kunagi vaatasin seda, aga viimased hooajad jäid vaatamata, sest jamaks läks see sari… Võib-olla peaks kätte võtma ja lõpuni vaatama nüüd. :)

  • Avatar
   mesiliis 23. aug. 2014 at 20:02

   Mul jäi vist äkki kolmanda hooaja alguses pooleli, vast nüüd lasen lõpuni ikka välja :)

 • Avatar
  Grets 24. aug. 2014 at 12:47

  Ma ei ole siiani VD fenomenist aru saanud. Raamatud olid isegi huvitavad, vaatasin siis poolteist hooaega ära ja pettusin korralikult, kuna raamatust on heal juhul paar lehekülge võetud ja kõik. Need nõiad, vampiirid, kaksikud ja mis veel läksid ka segaseks, ei jõudnud jälgida, mis toimus. :)
  Ise vaatan The Big Bang Theory't, HIMYM on ka läbi vaadatud ja F.R.I.E.N.D.S ka kaks korda otsast lõpuni nähtud.

  • Avatar
   mesiliis 24. aug. 2014 at 14:12

   Ma raamatuid lugenud pole, seega sellist võrdlust mul tekkida ei saa :D Alguses oli mul selline…väike blokk VD ees, sest seda haibiti nii üles, aga kui vaatama hakkasin, siis see võlus mu täitsa ära :D

   Nüüd, kui ma kõik hooajad jutti üle vaatasin, siis saab hästi aru, kui kvaliteetne ja heade liinidega olid esimesed kolm hooaega. Pärast seda läks kõik väga segaseks, ühte hooaega (no nt viies) üritati panna niiiii palju liine kokku, aga samas need mängiti nii pealiskaudselt välja. Et jah, enam ma nii suur fänn pole :D

   Ma olen neid sarju ka kõiki vaadanud, lisaks on hästi hea veel "Community", see selline mõnus komöödia :)

 • Avatar
  Anu 25. aug. 2014 at 12:47

  Täiega mõistan seda vanade seriaalide ülevaatamist/üleskaevamist. Ise hakkasin hiljuti uuesti vaatama sarja Gilmore Girls, mida ma kunagi ammu olin nii umbes pool esimesest hoojast vaadanud. Naera või ribadeks, nii mõnus praegu vaadata, palju huvitavam/naljakam, kui aastaid tagasi :D vennad ja õed on mul kah listis, nii et kui Gilmoor Göörlsid läbi saavad, siis hakkan seda vaatama :)

  • Avatar
   mesiliis 26. aug. 2014 at 15:21

   Oo, Gilmore girls tundus vanasti nii naljakas :D Peakski ka selle üle vaatama. Vanemate sarjadega ongi see, et kui neid sai noorena vaadatud, siis paljud naljad-seosed jäid tähelepanuta.. ja muidugi ei saa mainimata jätta tolleaegset moodi ja stiili (no näiteks Brothers and Sisters sai alguses 2006… :D)