Borrowed from boyfriend

21. okt. 2014

Igas õiges moeblogis on olnud pildiseeriaid kandes boyfriend-pükse, mida kiidetakse taevani. No ma ei tea, ma olen neid ikka palju poodides jalga proovinud, aga mulle see lõige kohe üldse ei sobi. Selle asemel laenasin Märdilt hoopis tema suure ja mõnusa pusa. Okei, õigem oleks öelda laenasin tagasi, sest ma ostsin selle kunagi endale. Tuleb tõdeda, et see oli suur hitt, vähe sellest, et Märt pusa endale ahnitses, tahtis ta vend selle mult 15 euroga ära osta… Viimane valik oleks ilmselgelt olnud mulle kasulikum, sest mina maksin kolm eurtsi:D


Ausalt, pole mitte midagi mõnusamat, kui külmal sügispäeval tõmmata end suure ja sooja pusa sees kerra, eriti kui sellel on armsama lõhn veel küljes. Tavaliselt kannan ma Märdi riideid (lisaks pusadele ainult T-särke, ma trallareid veel laenama ei hakka :D) sel ajal, kui ta ise mitu päeva järjest koolis või tööl on. Mis sa ikka selle igatsusega teed, eks.

Täna oli muide ka see päev, mil mu väike pisike vennaraas sai 20-aastaseks. Saate aru, KAKSKÜMMEND! Kui ma end varem vanana ei tundnud, siis nüüd küll. Alles ta oli alakas tattnokk ja nüüd siis niimoodi… Sel nädalal ma kahjuks koju ei jõua, selle asemel tähistasin oma vanuritunnet Kadi ning Werneri kohviga. Inglismaalt toodud termostassid on nii ilusad, et mitte ei raatsi enam kohvi osta neist papptopsidest… Haarasime kaasa veel kaks singimuffinit ja nautisime neid ühes graffiteid täis putkas, mille nimi on Bukett. Täitsa uskumatu, et mul on isegi Tartu kesklinnas avastamata kohti, sest seda konkreetset lobudikku nägin ma küll esimest korda. Ise veel käisin seal lähedal loengutes… Tegelikult tahtsime minna ühtedele megalaiadele treppidele, aga seal oli aed ümber ja me ei leidnud õiget ava üles, kust sisse minna. Jalutasime siis niisama Toomemäel, ergutasime Soome trennipoisse ja -tüdrukuid, ehk ma tegin endal margi täis. Aga õnneks on nad noh.. soomlased ja ma ei pea neid enam mitte kunagi nägema :D

Ja võrreldes näiteks Stratfordiga, on Tartus megavinged kaupluste-poodide-ilusalongide-toidukohtade ..ee… no need väljas rippuvad nimetahvlid :D Isegi Annelinnas tegutsevatel pisikestel salongiuberikel on alati uhked ja kalligraafilised sildid akendel, Stratfordis olid lihtsalt neoontuledes tähed akna peal, a’la “Hairdresser. Nails. Barber”, mis nägid nii maitsetud välja.

You Might Also Like