Kõike saab müüa!

3. nov. 2014

Ma pole enam ammu imestunud näoga, kui mõnes Facebooki “Ostan-müün” gruppides müüakse… noh, räbalaid. Minu arust võiks mingi kriitikameel ikka säilida, mitte et leian kapist ema 30 aastat vanad käimad ja siis viskan pildi üles, et “Vintage naistejalatsid, väga vähe kasutatud!!”

Täna jäi aga silma üks kuulutus, kus tsikk müüb… õhukitarri (unisex!!). Ma korra mõtlesin, et tegu on naljaga või mingi uue mänguasjaga.. aga näed siis, osta.ee lehel ongi müügis nähtamatu õhukitarr. Lisainfos veel kirjas, et “Palju kasutatud aga väga hea ja vastupidav”. Eriti naljakas on see, et muidu müüb-tellib see tsikk normaalset kraami. Aga noh, öeldakse ju, et loll pole see, kes müüb, vaid see, kes ostab :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 4. nov. 2014 at 07:36

  Osta.ee-s on müüdud varasemalt ka näiteks kreemisaia ja lumehunnikut. Minu meelest on nähtamatuid asju ennegi üleval olnud. Minu meelest päris humoorikad kuulutused.

  • Avatar
   mesiliis 4. nov. 2014 at 07:54

   Ma tean, olen varemgi neid kuulutusi näinud, aga sel juhul ongi tegu naljahammastega ja selliste nö pilakasutajatega. Minu jaoks oligi hämmastav see, et sel korral on tegu müüjaga, kes on mega pikka aega müünud-tellinud-vahendanud asjalikku kraami jne, ja nüüd siis järsku "teeb nalja" :D