Natuke nuttu pühapäevaõhtusse

30. nov. 2014

Ma ei tea, kes oli see tark inimene, kes paneb järjepidevalt “Titanicut” telekavasse. Või miks ma seda iga kord vaatan. Ise veel luban, et seekord ma raudselt ei nuta ja siis lõpus elan kõigele nii kaasa, et pisarad lõppevad enne otsa, kui minu kurbus.

Minu jaoks pole kurvad Jacki ja Rose’i viimased hetked või kui Jack surma saab, vaid südantlõhestavad on stseenid, kus see vanapaar voodis oma hukku ootab, ema lastele unejuttu loeb, kapten ja laevaehitaja (?) ei üritagi põgeneda, vaid jäävad laeva sees oma lõppu ootama ja muusikud mängivad edasi… Ma ei kujuta ettegi, milline meeleheide võis inimesi vallata, kui nad reaalselt said aru, et nüüd ongi kõik ja neil ei jäänud mitte midagi muud üle, kui lihtsalt oma väga piinarikast surma oodata…. Stseen, mis mind alati raudselt nutma ajab, on aga see, kui vana Rose näeb unes vms, kuidas ta läheb tagasi Titanicule, noorena, kuidas teda ootavad seal ees Jack ja kõik teised, kes laeval surma said… õõõõh. :(((

Ma mäletan, et käisin seda 3Ds kinos vaatamas, ma olin alguses nii vihane, et mismõttes viib Märt mind seda vaatama, kui ma olen seda sadu kordi näinud, mina tahtsin hoopis American Pie kokkutuleku filmi näha…. Ja siis ise hakkasin juba esimestel minutitel ulguma, kui näidati niii rõõmsaid inimesi, kes elu reisile läksid. Kuni lõpuni välja nutsin, sest koos taustamuusika, suure ekraani ja traagilise looga oli kõik nii kurb :(

Ok, ma lähen nutan nüüd edasi :(

You Might Also Like

6 kommentaari

 • Avatar
  Reply Sirli Lump 1. dets. 2014 at 00:51

  Sa unustasid selle ära, kuidas Rose juba istub krdi paadis ja siis paati lastakse alla ja ta hüppab sellest välja tagasi uppuvale laevale. Ja siis on see if you jump I jump eks. Daaaaammmmmnnnnm!

  • Avatar
   Reply mesiliis 1. dets. 2014 at 07:11

   Mind need Rose'i ja Jacki hetked nii ei kõiguta (kuigi Leonardo on niiii hott :D), välja arvatud see kõige viimane, mida ma mainisin. See you jump- i jump on hästi armas ja nunnu ja kurb, aga ma pole kunagi selle ajal tundnud, et tahaks nutta :D

   Hullult hinge läks mulle see koht ka, kus mingi tööline/kapteni abi vms vehkis relvaga ja lasi ühe kuti maha, siis taipas, mida teinud oli, saluteeris ja lasi end maha. Nii hästi välja mängitud stseen.

 • Avatar
  Reply Katri-Helena Kaasik 1. dets. 2014 at 09:01

  Ma käisin seda filmi vaatamas kinos, kui see välja tuli. Olin üsna väike ja vaatasin Kuressaare kinos. See oli ühtlasi vist mu esimene kinoskäik. Mäletan, et tavaliste toolide asemel olid seal LAUAD ja toolid selle ümber. Ning mul oli kaasas jope. Tol ajal vist arvati, et esimene rida on kõige ägedam ning me istusimegi kõige esimeses lauas (kuigi tagapool oli ka kohti). Kuna see kisa oli nii kõva siis mul olid jope varrukad kõrva surutud :D Aru ma ka ei saanud inglise keelest ning subtiitreid lugeda veel ei jõudnud. Kui film läbi sai istusin umbes 10 minutit lauataga ja nutsin (tuletan meelde, et ma nägin ainult pilti, sest aru ma tekstist ei saanud). Käisin tädi ja onuga, kes tänaseni seda meenutavad.

  Eile ma alustasin küll vaatamist, kuid ei viitsinud. Mina ei saa aru, kas tõesti teisi filme enam ei ole, mida näidata. Pealegi Titanic on täielik 1. jaanuari film. Lausa patt teisel ajal näidata.

  • Avatar
   Reply mesiliis 1. dets. 2014 at 10:08

   Päris huvitav kinoskäik, laudadega ja puha :D Minu arust on Titanic juba ainuüksi taustamuusika pärast megakurb film, niiet saan väga hästi aru, miks sa ainult pilti vaadates nutsid :D

   Jaaa, minu jaoks on ka see selline.. pühadele järgnev film. Ma hakkasin ka kusagilt lõpust alles vaatama ja noh, tavaliselt, kui kavas see on, siis ma jätan vahele, mul miskipärast enamasti ei teki seda suurt emotsiooni enam, film tundub igavana. Ainult lõpp on hea ja kurb.

 • Avatar
  Reply Miss Fanciful 1. dets. 2014 at 17:14

  Mina vaatan ka seda kogu aeg. Ja kuna mul ei ole sellel aastal (õigemin siis järgmisel :D) võimalik seda 1.jaanuaril vaadata, siis olen lausa õnnelik, et see näidati hoopis 1. advendil ära :D .. Minul võtab ka alati pisara silma see koht, kus need pillimehed seal lõpuni mängivad ja ühe kommenteerija eespool mainitud see koht, kus Rose sealt paadist tagasi laeva hüppab…

  • Avatar
   Reply mesiliis 1. dets. 2014 at 17:42

   Titanic on jah vana hea klassika, mis on kõigile pähe kulunud, aga ometi vaadatakse seda, kui telekast tuleb :D Aga jaaaa, see pillimeeste koht on ka nii kurb :((

  Leave a Reply