et täita tühimikku

16. dets. 2014

Noh, mis ma öelda oskan. Eelmise (või üleelmise) postituse rõõmus hõiskamine, et jeeee, kirjutan nii tihti, sai üsna kurva lõpu, sest.. ma ei teagi, miks. Süüdistan kõiges ilma, sest appi, kui raske on voodist tõusta ja päevaga normaalselt edasi minna, kui väljas on kogu aeg pime. Nüüd võiks juba lumi maha tulla, ainuüksi selle pärast, et natukenegi valgust saaks. Ja noh, nagunii pole ma eriti arvutis, kui Märdiga vabad päevad klapivad ja koos kodus juhtume olema. Ega Big Bang Theory vanad osad end ise ei vaata, eks.

Mul tegelikult paar postitust draftides seismas küll, mille läbivaks teemaks on detsembrikuu populaarseim “Mida kinkida jõuludeks????” Aga siis vaatasin, et…ega mul midagi uut lisada ole, kõik on teiste blogijate poolt nagu juba öeldud. Kui ma ise ei viitsi põhimõtteliselt ühesuguseid postitusi lugeda, siis oleks väga silmakirjalik üks samasugune avaldada :D

Seda ma ütlen küll, et mina hoian pidevalt igasugustel voucheri-lehtedel silma peal, sest isegi kui midagi tol hetkel ei osta, siis kingiinspiratsiooni saab kuhjaga. Praegu käimasolevatest pakkumistest sain ma isale  Islandi käsitööõlled ning vürtsidega rikastatud meekomplekti Märdi vanaemale. Mul praegu selline tunne, et pean selle piparmündimee endale ka saama… Kohvi/kakaosõpradele sobib hästi kingiks mõni Monini maitsesiirup. Minu lemmikud on piparmünt ja kookos. Viimast kasutan ka kaerahelbeputru tehes ja issssssssssand kui hea see siis tuleb. Aga need kolm soovitust on ka ainsad originaalsed, rohkem mul lisada pole.

Nimekirja asemel teile üks Nässukas

Hakkasin lõpuks oma google’i jälgimise süsteemi korda tegema. Ehk võtsin followi maha neilt, keda bloglovinis jälgin, kelle blogid enam huvi ei paku või kes lihtsalt ei kirjuta enam. Viimased on kahjuks nii-nii palju, põhimõtteliselt enamik. Ma olen pea tund aega kustutanud (ükshaaval) ja olen alles M-tähe juures.

Ma tahaks väga öelda, et olen oma vabade päevadega midagi asjalikku ette võtnud, eriti kuna järgmised kaks nädalat olen ma kogu aeg tööl, aga eiii. Suutsin ainult paar kinki ära pakkida, elutoas ja köögis korralikult koristada ja noh.. magada. Ma ei tea, kust ma seda und võtan. Kui muidu läksin ma ikka peaaegu et varahommikul magama ja oli normaalne, et lõunani unelen, siis nüüd on see kellaaeg nihkunud üheksa peale. ÜHEKSA!! Okei, ma loen ka umbes tunnike, ehk lähen kümnest magama ja lasen 12ni päeval jutti. Kui Märti poleks, kes süüa nõuab, siis ma magaks isegi edasi. Again, ma süüdistan selles seda vastikut uimast ilma :D

Haha, ja lugesin just tänast horoskoopi sõnnidele: “Pime aeg võib sinult energia ja motivatsiooni röövida. Võid tunda kinnijooksmise tunnet ja tahta varasemast rohkem magada.” Ok siis, tänks selle hoiatuse eest. Igastahes, ilusat algavat töö/koolipäeva teile, mina olen kohe-kohe oma öötööd lõpetamas ja saan koju. Magama :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 16. dets. 2014 at 20:08

  Sa pole ainus, kellel ilm organismi sassi keerab. Bioloogiline kell lihtsalt ei funktsioneeri kui peaaegu 24/7 pime on :)

  • Avatar
   mesiliis 18. dets. 2014 at 05:35

   Vähemalt on lootust, et see läheb üle :)