Lõpp paistab

31. dets. 2014

Käes on detsembrikuu viimane päev ning juba saabki selle aastaga hüvasti jätta. Mingit suurt kokkuvõtet ma tegema ei hakka, sest ma ise tunnen, et 2014 oli üsna.. ee..mõttetu :D Okei, mitte päris nii, aga üks selline mitte midagiütlev aasta oli, nagu filler chapter mõnes raamatus, mis juhatab sisse midagi põnevamat. Küll aga tegin palju eneseanalüüsi, mõtlesin hoolikalt oma valikute üle, planeerisin ja ajasin end oma mõtetega hulluks. Ma loodan, et nüüd ma ikka oma viimaste otsuste juurde jään ning siinkohal annan ka endale lubaduse, et aasta 2015 üritan muuta võimalikult meeldejäävaks!

Meeldejääv on käesolev aasta ilmselt olnud igasugustele tagasiastunud poliitukutele. Just tänagi lugesin uudist, kuidas Mihkel Lees natuke pätti tegi, siis vabandas ja tagasi astus. Kas ainult mulle tundub nii, et poliitikute hulgas on nagu trendiks saanud täiesti…ajuvabalt rumalate asjade väljaütlemine ja/või tegemine (mida saaks niiiiii vabalt ära hoida, mis on reaalselt hetkeline bad judgement), siis avalikult facebookis kahetsuse avaldamine, mis kõik lõppeb tagasiastumisega? Lees sõitis väikse jääknähuga, siis üks (kelle nime ma ei viitsi otsida) jäi poevargusega vahele või näiteks Ligi skandaal.

Kui ma viimasest juhtumist kuulsin, tahtsin küll kätega peast kinni haarata, nagu… kui rumal, et niiii tühise asja pärast, nagu facebooki läbimõtlemata postitus, tuleb tagasi astuda. St ma saan aru, et ta tegi valesti ja postitus ise polnud tühine, aga just see kogu olukord, kus põhimõtteliselt hakati fb’s avalikult tülitsema :D Ja loomulikult saan ma ka aru, et vargus ning joobes sõitmine on taunitavad, aga need on lihtsalt nii.. totrad olukorrad.

Lugesin siin ajaviiteks ka vanu postitusi ja avastasin, et mu kirjutamisviis on päris palju muutunud. Vanasti märkisin üles kõik, mis vahepeal toimunud oli, nüüd on postitused pigem piltidega ja noh, sellised pealiskaudsemad. Ilmselt on see tulnud sellest, et mingil ajahetkel tõi blogimine mulle mu tutvusringkonnas kaasa päris palju ebameeldivusi. Sageli isegi mitte sellepärast, et ma kedagi konkreetset mainisin, vaid just mida ma kirjutasin. Alati oli seljataga rääkijaid, kellele miski ette jäi. Näiteks jõudsid minuni tihti jutud, kus väideti, et “X ütles, et see sündmus, millest kirjutasid, polnud ÜLDSE selline, valevorst.”

Ma poleks arvanudki, et täiskasvanud inimestele peab selgitama inimmõistuse unikaalsust. Mitte ükski inimene ei vaatle mingit juhtumit-sündmust täpipealt samamoodi. See, mis minu jaoks võib tunduda lahe ja lõbus, võib kellegi teise jaoks olla igav ning mõttetu. Vastupidi ka muidugi. Siis ma hakkasingi vaikselt ülemäära detailsetest postitustest hoiduma…

Et seda aga parandada, siis räägin nats oma jõuludest. Kuna 24. olime mõlemad Märdiga tööl, saime tähistamisega pihta hakata alles järgmisel päeval. Kui muidu on meil issiga olnud selline väike traditsioon, et toome kuuse koos metsast, siis eelmine aasta jõudsime töö tõttu liiga hilja maale ja kuusk oli juba toas. Mul oli nii kahju, et ka sel aastal jääb metsa minemata, aga seda rohkem rõõmustas mind see, et vanemad olid jätnud puu ehtimata ja ootasid meid, et me ka sellest osa saaks :)

Jõuluvana oli sel aastal äärmiselt lahke ning lisaks Märdi täppi läinud kingile, oli üllatajaks vend! Tema käest sain ma maailma kõige parema vanillilõhnalise kätekreemi, mida oli komplektis kaks tükki: üks täismõõdus ja teine pisike tuub. Ma ei viitsi kunagi suuri kreemitopse kaasas kanda ning see väike on nii heas suuruses, et mahub igale poole ära. Hüvasti karedad käed! Märdile värvis ta ise ära suure valge tassi. Kuigi muster polnud keeruliselt tehtud, jäi see kuidagi nii vinge, et noh… see tass on nüüd minu :D

Järgmisel päeval korraldasin hotellis sõpradega jõuluistumise. Või mis korraldasin, minu poolt oli pind ja kõik majandasid end söökidega kohale :D Mul oli alguses päris mure, kuidas ja kas me kõik ära mahume, aga ruumi jäi ülegi. Päris alguses oli plaanis ka korralik õhtusöök teha, sooja toiduga ja puha… aga kuna sviidis puudub köök, siis oleks mujal valmistamine ja hotelli vedamine nii tülikaks osutunud, et läksime kergema vastupanu teed- igaüks tõi midagi maitsvat lauale.

Võib vist öelda, et õhtu oli edukas. Head inimesed olid koos, sai lõbusalt aega veedetud, minevikunalju meenutatud ja kõige parem oli muidugi see, kui kohale ilmus ka Raimond, keda polnud reaalselt mitu-mitu aastat näinud. Mul on tunne, et ma siiamaani sellest trallist väsinud, sest loomulikult oli vaja kolme paiku öösel välja minna ja piljardit mängida, kuue ajal tagasi hotelli tulla ning üheksa ajal meie juurde koju minna. Okei, viimases olen ma ise süüdi, sest ma tahtsin lihtsalt koju magama minna. Eks me siis kõik uimerdasimegi meil, välja arvatud Teele. Ta tõmbas (suure sundimise peale) “Politseiakadeemia” peale, oli tänavatarkust täis ja läks võib-olla isegi tennisevõistlustele :D

Igaljuhul oli väga awesome õhtu, aga ma eeldan, et järgmine aasta oleme taaskord Seppade residentsis. Seal on hubasem, päris köök ja mis kõige parem- seal ma ei pea ise millegi pärast muretsema :D

Sixtenist-Karinist rääkides, siis ma muidu väga kurb pole, et me Märdiga oma Aussi plaani pooleli jätsime. Kuigi ma tahan seiklusi ja sooja ning seal on imeilus loodus, siis see riik pole mind kunagi väga tõmmanud. Küll aga hakkasin kahetsema siis, kui Sixten ja mu lemmik “Vampiiripäevikute”-näitleja samal ajal põhimõtteliselt samast kohast instagrammisid. Nagu. Whatahell, ma oleks võinud ta KÕRVAL olla. Aga see on ka ainus kord, kus mul väga kade meel :D Järgmine kord saadan sõnumid peale, et nad mu eest stalkima läheks :D

Iiigastahes, ma lähen teen endale ühe kohvi siia varajasse hommikusse ja soovin teile kõigile head vana-aasta lõppu! Et uus tuleks parem, edukam ja meeldejäävam :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Eliise 31. dets. 2014 at 09:10

  Head vana-aasta lõppu sullegi ning et 2015 ei oleks lihtsalt filler! :D

  • Avatar
   mesiliis 31. dets. 2014 at 18:43

   Aitähaitäh :) Ma ise loodan uuest aastast sama :D

 • Avatar
  Arra 31. dets. 2014 at 13:45

  Oot, aga kuhu jäi pilt sellest lahedast ise maalitud tassist? Nii ikka ei lähe, et kiidad, et nii äge tass, et nüüd on sinu oma ja siis pilti ei näita :D

  Aga sullegi vahvat aastavahetust! Naljakas on see, et teil tuleb uus aasta 5h varem kui meil siin :D

  • Avatar
   mesiliis 31. dets. 2014 at 18:43

   Heh :D Mul oma kaamera ikkkkkka veel garantiis ja Märdi vanemate oma andsin tagasi. Mul oli nii raske sedagi postitust kirjutada, sest polnud üldse pilte, pidin mingeid vanu otsima :D