f-f-f-frozen

7. jaan. 2015

Olgem ausad, viimaste aastate talved on eestlasi ikka väga hellalt hoidnud. Mingi hetk on väljas küll väga külmaks läinud, aga ma küll ei mäleta, et oleks kraade üle 25 olnud. Täna tulin -15 kraadiga tööle, no niii krõbedalt näpistas. Ise samal ajal meenutasin, et kurat, põhikooli-aegu sai väljas isegi 30 miinusega seigeldud, ei hädaldanud keegi, nüüd siis ei saa ma poole väiksema külmaga hakkama…

Muidu pole sel ilmal midagi viga, päike paistab ja kõik on ilus, aga õues pildistada on küll äärmiselt halb. Paksude kinnastega on see lihtsalt võimatu, õhukestega hakkab külm ja kui kiirelt mingeid sätteid vaja muuta, siis…päris hakkangi kindaid selle jaoks käest võtma. Autoprogramm it is :D Eile andis Märdi isa käsu jõe peal asuvat jäähunnikut pildistada. Kui Märdiga siis auto tee äärde jätsime, ise läbi lume kraavis sumpasime, nägime üllatuseks, et hunnik jääd oli hoopis pooleteistmeetrine hunnik ärakülmunud krõbedat vahtu! Kahjuks kell neli enam erilist valgust ei olnud, seega päris head pilti ei saanud, aga ilus vaadata ikka :D


Eelmine kord hõiskasin siin rõõmsalt, et olen hakanud varakult üles ärkama… noh, enam see mulle ei meeldi, sest mul lihtsalt pole mitte midagi kell 8 hommikul teha :D Täna pesin igavusest lausa nõusid ja lugesin blogisid, kuni tuli töölemineku aeg kätte. Iseenesest halb, sest mul on harjumus töö juures mõnusa kohvitassi taga bloglovin lahti teha. Niiet lisaks sellele, et hommikul kodus igavlesin, igavlesin tööl kah.

Tükk aega mõtlesin, mis sel pildil valesti on. Mul pole tool ju paremal ja veekeedukann vasakul pool.. siis tuli meelde, et tegin pildi baarikapi klaasukse peegeldusest :D 

Eile õhtul käisime Tartu Talvemuusika Festivali raames Jaani kirikus vaskpillide kontserti kuulamas. Põhimõtteliselt läksime sinna sellepärast, et Märdi õe orkester esines (ok, Märdi oma ka, aga ta pole viimasel ajal seal eriti aktiivne olnud :D). Kuigi ma väga suurte ootustega sinna ei läinud, siis mulle väga meeldis. Ma pole varem osasid pille (nt tuubat ja metsasarve) eraldi, soolona mängimas kuulnudki, klaver lisas mõnusat tausta ja ühesõnaga, üks väga meeldiv kontsert oli!

In other news, mulle tundub, et ma hetkel midagi muud ei teegi, kui ootan. Ootan oma kaamerat parandusest, ootan, et mu tellitud telefon lõpuks Tartusse jõuaks, ootan paari kindlat kuupäeva, ootan oma tellimuse kohale jõudmist, ootan tööpäeva lõppu, et saaks koju minna… Kõige halvem on see, et ma ei saa mitte midagi sinna teha, et miski kiiremini sujuks :D

Aga õnneks on mul ananassi-kookose koorejogurt, mis maitseb nagu jumalik pina colada, Elleni raamat “Seriously…I’m kidding” ja paar uut Big Bang Theory osa. Niiet i’m good for today!

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 7. jaan. 2015 at 17:06

  Uus telefon? Mis valituks osutus?

  • Avatar
   mesiliis 7. jaan. 2015 at 17:08

   Jep :) Kuldne Huawei G6

 • Avatar
  Gerli N. 7. jaan. 2015 at 17:13

  Mina käisin pildistamas siis, kui oli selle talve esimene ülipaks lumi ja õues krõbedad miinuskraadid. Sõbranna hoidis kindaid käes ka pildistades, aga mina kaamerat kinnastega käsitleda ei suutnud :D Igatahes olin päris päris pikalt paljakäsi ja kuigi mul endal külm ei olnud (sest olin ilmaga arvestanud ja väga soojalt riietunud) olid mu käed jääkülmad ja väga väga kuivad. Aga noh, suutsin siis ka korra jope seljast heita, et outfiti pilte teha ja isegi ei hakanud külm :D Aga jah, see ilm on tõesti õudne muidu. -10 on juba niiiiiiii külm, et ma külmun kilomeetrise jalutuskäigu ajal ära. Mis siis veel -20ga saab…

  • Avatar
   mesiliis 7. jaan. 2015 at 17:20

   Noh, eks öeldaksegi, et pole halba ilma, on halb riietus :D Ma mäletan küll, et -30ga oli nii mõnus õues olla, selline natuke karge, aga mitte häirivalt. Nüüd on -10 ja lihtsalt värisen :D

   Outfiti-pilte võin ma vabalt teha, aga mul hakkavadki kõige esimesena külmetama käed. Eile väljas pildistamas oli äkki -9 kraadi, mul olid sõrmikud käes ja tükk tegu oli, et kaamerat mitte väristada. Lisaks, et kiiresti sätteid muuta, pean ma kindad ikka ära võtma ja lõpuks on sõrmed külmunud :D Et noh, talvisel ajal ma ilmselt teengi kiiresti viis pilti ja loodan, et vähemalt üks välja tuleb :D:D

 • Avatar
  Arra 8. jaan. 2015 at 12:59

  Mul on ka õhtuti ja hommikuti külm, kui ainult 24 kraadi on väljas. Kananahk peal ja puha, peab ikka pusa peale panema :D

  • Avatar
   mesiliis 9. jaan. 2015 at 11:18

   Ise nii pisike ja nunnu ja siis mõnitab nii.. :D

  • Avatar
   Arra 9. jaan. 2015 at 12:18

   Mis mõnitamine, ma kurdan ka oma suurt muret :D Ei ole üldse tore, kui külm on. Erinevalt Eesti riidekapist, mul siin pole kampsune ja värke särke…villaseid sokke nt….siis pean kannatama, kui varbad külmetavad :(….Ok, ma jään vait ja ei kiusa rohkem :D

   Aga tegelikult mul on natuke kahju, et ma sellist karget talve ei näe..mulle meeldib lumi ja karged hommikud palju rohkem, kui lörts ja muda ja sogane sombune ilm..ja suusatada meeldib mulle ka :D