Selle aasta esimene

5. jaan. 2015

Hehh, see aasta on saanud küll väga kiire alguse. Mul on olnud tohutult vaba aega ning palju logelemist, aga kurja, juba on 5. jaanuar ja ma pole ikka veel blogisse jõudnud. Loodan, et ülejäänud aasta sama kiire silmapilgutusega mööda ei lenda :D

Vana aasta saatsime ära megarahulikult. Kuna ma tollel hommikul tulin just 24tunnisest vahetusest ning Märt pidi 1. jaanuaril tööle minema, siis otsustasimegi peo seekord vahele jätta. Olime hoopis Märdi vanemate juures ja tegime meekana…mis meile tundus liiga lahja ja kõikidele teistele liiga vürtsikas. Linna hakkasime umbes keskööl sõitma ning nii vinge oli, kui terve tee vältel lasti igalt poolt ilutulestikku. Mida linna poole, seda võimsamaks asi läks.

Aaga jah.. ega mul suurt midagi rääkida olegi, mõtlesin lihtsalt nats blogivaikust leevendada. Üsna igav aeg on, sest toas pole eriti midagi teha ning talvetegevusi ma lihtsalt vihkan. Ma ei tea, mis imenippidega sai Märt mu eelmisel aastal lausa suusatama. Ausalt, talvistest kehalise tundidest mäletan ainult seda, et leiutasin uusi võtteid, kuidas suusatamisest pääseda. Lihtsalt öäk.

Jutu vahepeale üks sinisilm ka :)

Eile käisime bowlingut mängimas, et natukenegi elu põnevam oleks. Ma muidu nii koba selles pole, aga noh… renni viskasin kuule rohkem, kui kurikatele pihta, niiet see juba ütleb midagi. Kõige halvem oli see, et ma ise käisin täiega Märdile peale, et läheks mängima ja siis mossitasin terve aeg, sest see oli nii piinarikas olemine. Asja ei teinud sugugi kergemaks, et kõrvalrajas lennutas kurikaid pikali tiinekas kutt, kes ilmselgelt mängis Eesti Meistriliigas.

Ja lõpuks, lõpuks! olen vist sisse harjutanud selle mõnusa rütmi, kus lähen normaalsel ajal magama ja ärkan hommikul vara. Täna näiteks kell pool viis. Vähemalt olen saanud terve päev asjalik olla. Nüüd ongi kodu koristatud, karamellilõhnaline küünal põleb ning võtan ette Elleni raamatu, mis täna poes näppu jäi.

Ok, tegelikult kuulan tulist sõnavahetust, mis koridorist kostab. Asi tundub väga põnev olevat, niiet mul on täitsa kahju, et ma vene keelt ei oska. Nii palju, kui ma aru sain, siis üks meie püstakus olev mees teostas mingit koridori renoveerimist. Tegi nädal aega tööd, tahab selle eest pea poolteist tonni sulli saada, aga tšekke ega midagi ei näita, mille jaoks või kui palju raha materjalide peale kulus. Mina näiteks ei saanud arugi, et koridoris midagi muudetud oleks, enne kui ühistu esinaine sellest rääkima tuli. Normaalne, ma lähen vahetan teadetetahvli all välja ja küsin selle eest kuus sotti. Äriidee missugune! (Ok, väga kurjas toonis sõnasõda jõuab juba meie korrusele, lähen panen ukse lukku)

You Might Also Like

 • Avatar
  Merje S 5. jaan. 2015 at 18:36

  Sul on nii armas kass! :)

  • Avatar
   mesiliis 6. jaan. 2015 at 07:02

   Hehe, aitäh :)

 • Avatar
  Kristiina Kahr 5. jaan. 2015 at 22:40

  Kas sul on siin blogis kuskil enda tehtud meekana retsept ka?

  • Avatar
   mesiliis 6. jaan. 2015 at 07:02

   Eraldi vist väljakirjutatult pole, aga linkinud olen küll. Meekastet teen ma selle retsepti järgi: http://www.nami-nami.ee/Recipe/View/10908

   Kanafilee ise ma paneerin-fritin hästi krõbedaks (st kana ma retsepti järgi ei tee, sest mulle ei meeldi šerri/riisivein :D)