Back to the roots

13. veebr. 2015

Täna pikka juttu polegi, tahtsin lihtsalt oma uut nahkjakki näidata, mille siin mõni päev tagasi NewYorkerist skoorisin. Ei suutnud kevadet ära oodata ja viskasin täna juba selga. Noh… jumal tänatud, et autoga liigelda sain, muidu oleks küll pooleks külmunud :D

See on lihtsalt nii.. minulik riietus. Leidsin endas taas üles sisemise rokiplika ja tulid meelde minevikus kantud nahkpüksid, ogad, ketid, lõhkised teksad, ketsid…aaaaah, mõnus! Kuigi viimasel ajal meeldib mulle tegelikult hullult kanda kleite ja noh, rohkem selliseid… viisakamaid riideid, siis vahel lihtsalt tuleb tagasi “juurte” juurde minna.


Kui ma nüüd varem blogisse ei satu, siis soovin teile kõigile ilusat reedet, algavat nädalavahetust ja homset sõbrapäeva! Mina lähen kohe varsti sugulase juurde end sushi ja šampusega premeerima, loodan, et teil tuleb tänane õhtu sama mõnna :)

You Might Also Like