ilu tase

17. veebr. 2015

Seoses selle lollaka Androidi uuendusega on juhtunud nii, et isegi kaamera nupud-seaded-välimus on hoopis teine. Hakkasin enne pilti tegema (ärge küsige, mis pilte ma pool kaks öösel töö juures teen :D) ja avastasin, et mul on kolm võimalust: kaamera, foto ja kaunis. Olin kohe huvitatud ja vahetasin režiimi kauni peale. Ja kassanäe, saan isegi ilu taset 1-10 valida :D:D:D Nagu what :D Reaalselt kaks minutit selle üle naernud ja ma ikka ei saa aru, mida see “kaunis” siis muudab :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Eliise 18. veebr. 2015 at 05:40

  Haah mul sama Huawei, mis sul, ning vaatasin ka kord, et mismõttes ilu tase :D :D Nii palju kui ma tuvastasin, siis see blurrib selfiet tehes päris kõvasti pilti, ju siis seal see ilu saladus peitubki..

  • Avatar
   mesiliis 19. veebr. 2015 at 09:32

   Hahahah, hästi :D Eks ma teinekord, kui end koledana tunnen, siis tean, kuidas ilu tõsta :D

 • Avatar
  Mari-Liis 18. veebr. 2015 at 05:55

  Mul on suhteliselt sama telefon, teine mudel ainult, ehk P7.. Mul tuli ka see uuendus.. Algul mõtlesin,et okei, ei uuenda üldse. Siis mõtlesin,et krt, mis see ikka muudab, see ikoon ei meeldi seal nurgas.
  Ja telefon oligi täiesti teistsugune! Nii vastik! Ka teemad on teised – täiesti masedav..

  See ilu tase muudab nii,et noo veits nagu blurrib ära näo näiteks:D Et kui on palju punne, siis oleneb ilutasemest, kõik on timmis ja ilus:D ( Oleneb, mingi suurega ei saagi teha, sest siis on veits wtf moment:D)

  • Avatar
   mesiliis 19. veebr. 2015 at 09:31

   Ma ka uuendasin ainult sellepärast, et sellest ikoonist lahti saada, et noh.. mida see ikka muudab, eks :D Õhh, halvim otsus ever! :D

 • Avatar
  Julie McQueen 18. veebr. 2015 at 08:07

  Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  • Avatar
   mesiliis 19. veebr. 2015 at 09:31

   Your blog is amazing! Gonna follow you too :)

 • Avatar
  Merje S 20. veebr. 2015 at 20:50

  Märkasin, et mu tahvlis on "ilus nägu", mõtlesin, et noh, kui ilus, siis ilus. Enne ei osanudki rohkem tähelepanu pöörata, telefonis vist ei ole, ju pole uuendanud. Hakkasin ka siis nüüd uurima ja see on mul ainult siis kui esimene ehk selfiekaamera on sees. Maha ma seda küll võtta ei osanud, eks siis teine kord proovin selfietada ka :)