12. märts 2015

Isiklik madalpunkt- avasin täna kell viis šampuse. Mitte selleks, et premeerida end tööpäeva lõpu puhul klaasikesega või lihtsalt nautida. Ei. Tegin täna sügavat mõttetööd ja jõudsin järeldusele, et ma pole mitte üldse oma eluga seal, kus ma arvasin end 25ndaks eluaastaks olevat. Very dissapoint. Ja samal ajal päästab Märt vette kukkunud teadlaste elusid… Cheers!

edit: ok, sain just ühest candycrushi levelist edasi, kus ma tükk aega passinud olen, life’s good.

You Might Also Like

 • Avatar
  Nele 12. märts 2015 at 19:30

  Mäletan enda masendust kui 25 kukkus. Elukaaslane küll oli ja üsna OK töökoht aga miskit olulist nagu polnudki korda saadetud. Eriline masendus tekkis kui mõtlesin oma vanaisa peale. Tema kohtas oma naist ja sai oma esimese poja, siis läks sõjaväkke, tuli Vene sõjaväest tagasi ja läks oma poja emast lahku, kohtas oma teist naist ja abiellus temaga, sündis nende poeg ja mõni nädal peale seda sai vanaisa 25.

  • Avatar
   mesiliis 13. märts 2015 at 12:11

   Ma mõtlen sama, et tegelikult viriseda pole vaja, mul on elukaaslane, kass ja elukoht, töö on ka suht normaalne, aga mitte midagi pole korda saadetud. Vaatan oma tuttavaid, kes on sama vanad ja hoopis teises punktis oma eluga.. Muidu poleks hullu midagi, aga mul on väga raske endale seatud ideaalidest lahti öelda, mõista, et ma ei ole (ega peagi olema) just selles punktis, mis ma endale 5-10 aastat tagasi seadsin, sest noh, elu läheb ikka omasoodu :D

 • Avatar
  keski kaootiline 13. märts 2015 at 18:40

  Kui sa vähemalt tead, mis su seatud ideaalid on, mida tahad (ma ei tea näiteks), saad nüüd ju nende poole liikuma hakata? Ehk tegi ehmatus head? :D

  • Avatar
   mesiliis 13. märts 2015 at 21:25

   Eks need ideaalid ole ka juba ajaga muutunud ja nagu ei oska kuskilt peale hakata. Kuigi ma mingil määral ikka liigun oma eesmärkide suunas, siis noh,keeruline on kuidagi järjele saada :D

 • Avatar
  Anonymous 14. märts 2015 at 16:15

  Olen ka 25 ja täpselt sama madalpunktis kus sina… Ja ei teagi, kuidas edasi minna ja millega..

  • Avatar
   mesiliis 14. märts 2015 at 18:15

   Jep, ei oskagi nagu mingis suunas liikuda, ei tea, kust alustadagi..

 • Avatar
  Grets 15. märts 2015 at 12:52

  Olen ise küll saamas 20, aga tunne on samasugune. Hästi palju "olekseid" käib peast päeva jooksul läbi ja ega see hea ole. Aga üritan positiivne olla ja unistuste poole rügada. Tartu on selles mõttes hea linn, annab inspiratsiooni. :)

  • Avatar
   mesiliis 15. märts 2015 at 15:04

   Iiisssand, ma annaks oma ühe neeru ära, kui saaks uuesti 20 olla :D

 • Avatar
  Grets 16. märts 2015 at 18:34

  Miks 20 siis nii palju parem on? :D

  • Avatar
   mesiliis 16. märts 2015 at 20:03

   Ma ei tea, see tundub niiii noor veel, et kõik on alles ees ja otsused võivad olla lollid ka, sest on aega nende tagajärgedega tegeleda :D Praegu tundub mulle, et iga otsus peab olema ideaalne, sest mul pole aega tagasi pöörata ja otsast alustada :D