dresslink ehk mu riidekapp saab täiendust

13. apr. 2015

Nagu viimasel ajal päris mitme blogijaga on juhtunud, sain ka mina lehelt DRESSLINK pakkumise koostööle. Iseenesest väga kerge ja ahvatlev pakkumine- tee üks väike tutvustav postitus, vali riided välja ning hiljem pildista need üles.

Dresslink on üks paljudest Hiina wholesale-lehtedest, kus leiab absoluutselt igasuguseid riideid, igale maitsele. Eks sealt tellimine on väike õnnemäng küll, sest võib saada superilusaid ja kvaliteetseid asju, aga võib ka natuke vähem vedada. Ma olen tellinud küll teistelt samanäolistelt lehtedelt asju ning enamasti rahule jäänud. Väga oluline on lihtsalt jälgida mõõte ja uurida (kui on olemas) teiste ostlejate hinnanguid/pilte. Samas on seal riided ikka üsna odavad ning aeglase (=odavama) shippingu puhul pole isegi väga kahju, kui pilt ei vasta tegelikkusele.

Seekordse wishlisti/kollaaži tegin ma kleitide hulgast, sest õhh, kui suur vaimustus on mul nende suhtes tekkinud. Ma tahaks kogu aeg kleite kanda, aga ma pole veel leidnud sobilikke, mis poleks ülipidulikud, aga samas ka mitte väga suvised/lapselikud. Ilmselt on asi ka mugavuses, sest istuva töö juures on nats ebamugav pidevalt jäikades teksastes olla. Lisaks on riietumine kordades kergem- viskad kleidi selga, retuusid/sukad jalga ja olemas. Ei pea üldse muretsema ja kokku sobitama pükse/seelikuid, särke-toppe, jakke/kardigane… 

1. LINK //2. LINK //3. LINK //4. LINK // 5. LINK //6. LINK //7. LINK

Ma jõudsin läbi vaadata umbes kaheksa lehte, kui juba oli kollaaži jaoks vajalik materjal (ja rohkemgi veel) olemas. Valik on tõesti suur ning ilmselt kõige raskem ongi sobiliku eseme välja valimine.

Ühelt teiselt lehelt olen ma varem tellinud näiteks selle kleidi (musta värvi) ja sellest sai pikaks ajaks mu lemmik peoriietus. See nägi välja täpselt, nagu pildil..noh, välja arvatud varrukad, mis polnud nii pikad, vaid ulatusid küünarnukini. Kleit hoidis ilusasti ümber, oli sellise hea lõikega, mis tegi piha peenemaks ja istus seljas hästi. Kahjuks oli see natuke halvast materjalist, mistõttu peale kolmandat pesu oli kleit täiesti topiline. Iseenesest polnud ka sellest midagi hullu, sest need sai lihtsalt ära nopitud :D

Iiigastahes jään ma nüüd enda tellitud pakki ootama ja hoian sõrmed ristis, et ma oma valikuga väga alt ei läinud :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Lendy Li 13. apr. 2015 at 08:45

  Thank you~ Love this post~

 • Avatar
  Arra 13. apr. 2015 at 12:52

  See kassiga kleit on lahe :D

  • Avatar
   mesiliis 15. apr. 2015 at 11:11

   On jaa :D

 • Avatar
  Anonymous 15. apr. 2015 at 11:03

  Mulle tehti ka pakkumine koostööd teha, tuli meili peale kiri, et 20$ gift. ja siis peab blogisse kirjutama oma wish listist. tegin need kõik ära aga kuidas sa tellimuse tegid? äkki saaksid aidata natuke kuna tundub kuidagi keeruline, seal pole kuskil koodi ka kirjas kuhu ma peaksin sisestama oma 20$ gift koodi vms

  • Avatar
   mesiliis 15. apr. 2015 at 11:11

   Mul oli selles kirjas pmst juhend, kuidas tellida. Ühesõnaga, lisad ostukorvi vajalikud tooted (20$ eest siis, aga postikulu kuulub ka sinna alla). Siis hakkad tellimust vormistama. Paned oma aadressi, võtad saatmisviisiks China Post Registred (koodiga on paar dollarit kallim, kui ilma) ning kui läheb maksmiseks, valid makseviisiks Western Union. See siis tähendab seda, et tellimus on tehtud, aga selle eest pole veel makstud.

   Siis saadad sellele, kes sulle pakkumise tegi kirja oma tellimuse numbriga ning tema asjatab sellega edasi (nt märgib tellimusele, et see on bloggers gift ja prepaid vms). Mina lisasin kirja ka postituse ja fb-lehe lingid, et olen kõik vajaliku omalt poolt teinud. Et jah, mingit konkreetset koodi vms ei ole ega pea sina kuskile lisama. Lihtsalt makse Western Union ja neile tellimuse nr :)