veidi pilte ja palju juttu

15. apr. 2015

Naljakas, kuidas aeg lendab. Tulin kella üheksaks hommikul tööle, blogi jutu- ja pildimaterjal olemas, mõtlesin, et lükkan kohe postituse üles… aga praegu on kell pool kaheksa ning endiselt seisis bloggeri tühi leht ees. Süüdistan kõiges “Troonide mängu” teist osa, mis on lihtsalt niiii põnev, et ei taha raamatut käest panna. Ja noh, vahepeale mängisin kõvasti Candycrushi ka…


Eile sain üle pika aja Kadiga kokku ning tegime kiire kohvitiiru Werneris. Proovisin seekord ära mango-chai ning iiiissssaaaannnddd, kui hea see oli! Hiljem tuli vend ka veel korraks külla ning lihtsalt jutustasid Mädiga õhtu otsa sõjaväest ja relvadest ja tegid ebasündsaid nalju. Mõtlesin, et Siim tuli mulle külla, aga ilmselt eksisin :D

Kui ma muidu tahaks, et see eluke natuke aeglustuks (alles oli jaanuar, pilgutasin silmi ning juba aprilli keskpaik o.O), siis Kadiga on sel aastal mitu päris head üritust, reisi ning üllatust plaanis. Neid ootan küll õhinaga.

Eelmise nädala lõpus tegin ühe tripi Tallinnasse. Mulle kohutavalt meeldib bussidega pikki maid sõita. Loed raamatut, kuulad muusikat ja lihtsalt kulged. Seekord reis nii mõnus ei olnud, sest just minu väike ekraantelekas ei olnud koostöövalmis ja keeldus end sisse lülitamast. Piilusin siis eesistuva inimese “Kiireid ja vihaseid” :D Lisaks tuli mulle kõrvale hiiglaslik mees, kes sõna otseses mõttes pressis mu akna vastu. Kui alguses oli kõik täitsa ok, siis sel hetkel, kui ta magama jäi ja lihased lõdvaks läksid, ta lihtsalt…valgus laiali. Minu peale loomulikult. Õnneks on Sebe uued bussid küllalt ruumikad, et mul polnud väga kitsas, aga ülimalt ebamugav oli ikka. Kõige tipuks istus mu taga mingi kutt, kes MÄLETSES süüa. Ta ei mälunud ega isegi matsutanud, vaid konkreetselt mäletses. Nii hullult, et ma vahepeal arvasin, et ta ameleb kellegagi seal taga, hääled olid küll sellised :D Panin siis ustavad kõrvaklapid kõrva….ja ipod jooksis kokku. Ta vahel harva teeb selliseid trikke ning lihtsalt kiilub kinni. Selle vastu aitab ainult ootamine, kuni aku tühjaks saab, et uuesti see täis laadida.


Kui see põnevusrohke bussireis möödas oli, sain oma armsa Kaisaga kokku. Ma tegelikult läksin Tallinnasse ainult sellepärast, et saaks Ülemiste Tigeri poest hiina laternaid ja ühekordseid fotoaparaate. Viimaseid ma ei saanud, küll aga leidsin karvased kleebitavad vuntsid, mis pimedas helendavad. Niiet win-win! Paarist ehetepoest jõudsime ka läbi käia, Expressionsis oli allahindlus ning kuigi ma mõtlesin umbes neli korda ümber, siis lõpuks soetasin endale pisikese teokarbi-kaelakee. Alghind oli 5 eurot ja sellega ma poleks raatsinud osta, soodukaga oli natuke üle kolme. H&A Accessories’est sain kaks patsikummi…. ja sellega mu šoppamine piirdus :D


Natuke veel Kassuga juttu, kohvi, tema koeraga mängimist ja siis võttis Märt mu juba peale, et Tartu poole kihutada. Pole vist kunagi nii kiirelt pealinnas ära käinud. Kuna ma sinna tihti ei satu, siis ma üritan ikka kõikvõimalikud sõbrannatamised ja peod ühe käigu sisse mahutada ning olla vähemalt kaks päeva kohapeal.. aga läks nii seekord.

Igastahes üritan ma nüüd viimased 100 lehte oma raamatust ära lugeda, enne kui töölt koju kamandatakse :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 15. apr. 2015 at 19:17

  Ma ei tea mis generatsiooni/mudel ipod sul on, aga proovi restarti teha? https://support.apple.com/en-us/HT204307 – siit leiab õpetused ka vastavalt mudelile :)

  • Avatar
   mesiliis 15. apr. 2015 at 19:30

   Mul mingi megavana, oma 10 aastat vähemalt, see ipod. Või noh, see on tegelikult Märdi oma :D
   Aga igastahes, sellest juhendist kasu eriti pole, sest ma just selle järgi kogu aeg teinud, aga ei mõju. Ainus, mis aitab, ongi see, kui lasen akul tühjaks joosta ja siis panen uuesti laadima vm :)

 • Avatar
  Maria 19. apr. 2015 at 18:54

  Kui Tigeris just mingid erilised variandid pole, mida sa taga ajad, siis ühekordseid fotokaid on Tartus nt Euronicsis ja fotopoodides ka. Ma ostsin toakaaslasele Kaubamajast kaks tükki kuskil 7 € eest. Ta on küll rahul, ma salaja loodan, et mulle kingitakse ka :D

  • Avatar
   mesiliis 20. apr. 2015 at 07:45

   ooh, kuskohast sa seitsme euroga kaks tükki said? :D Ma tahtsin Tigerist osta just seetõttu, et seal oli kõige odavam hind neil (kui ma ei eksi, siis 3 eurot tükk). Ülejäänud kohtadest, kus uurinud olen, on alates 6-7 eurost :D

  • Avatar
   Maria 20. apr. 2015 at 12:28

   Kaubamaja Photopointist. Just vaatasin, et hoopis 9.99 € on see kahene komplekt (sorrriiii, mul on halb mälu…või siis olid need novembris odavamad): https://www.photopoint.ee/kaamerad/4887-color-plus-happy-click-flash-2×400-243. Kui ma neid ostma läksin, oli üsna naljakas see, kuidas klienditeenindajad minu soovi suhtusid. Ütlesin, et tahan just ühekordseid kaameraid ja et kas nad oskavad soovitada. Nad hakkasid aga rääkima, kui mõttetud ja kehvad kõik need ühekordsed on ja et nad soovitaks ikka digikaamera vms osta :D

  • Avatar
   mesiliis 20. apr. 2015 at 12:31

   Noh, samas see kahene komplekt tuleks ikka odavam, sest see, mis ma netist leidsin, tuleb koos postikuluga juba 14-15 eurot (2 tk siis)

   Hahaha :D Naljakas suhtumine.. samas noh, eks pikaajalises mõtteso n tõesti digikaamera parem, aga vahel on just vinge teha päris õige aparaadiga pilte ja näha, kuidas need välja tulevad :D

 • Avatar
  Maria 20. apr. 2015 at 12:57

  Pikaajalises mõttes kindlasti, aga ma ju läksin sinna kindla sooviga ja oli lihtsalt imelik, et nad seda soovi halvustama hakkasid :D Minu jaoks on ka need ühekordsed põnevad just seepärast, et sa ei näe pilti kohe ja seega on enne ilmutamist selline põnevus sees. Ühekordse kaameraga tunduvad need pildistatud hetked ja pildid ise ka kuidagi erilisemad, et ei ole 20 samasugust pilti, mis nt digikaamerast kohe ära kustutaksid. Või noh, see on minu arvamus, mis kipub üldjuhul üsna imelik olema :D

  • Avatar
   mesiliis 20. apr. 2015 at 13:23

   Äkki nad mõtlesid, et sa pole digikaameratest kuulnudki midagi või tahtsid suuremat müüki teha :D:D

   Aga jaa, ma arvan samamoodi, et ühekordsega pildistada on palju põnevam, just see ootusärevus ning ei klõpsu tühja, vaid teed pilti ikka valitud hetkel. Sellepärast tahan ma paari aparaati oma sünnipäevapeole ka, et vahel lasta külalistel pilte teha hetki jäädvustada :D