it’s gonna be may

2. mai 2015

Juhhei, lõpuks on käes maiiii! Õnneks on isegi ilm aru saanud, et on aeg nagu soojemaks muutuda ning viimased päevad olen saanud oma tagilt tolmu maha raputada. Nii mõnus, kui ei pea paksu talvejopega ringi käima!

Eile sõitsin bussiga jälle Kadi juurde ning poolel teel taipasin, kui väga mulle ei meeldi nii sõita :D Mul pole üldse probleemi sellega, et buss on aeglane või umbne, et kaasreisijad võivad olla imelikud võimisiganes… Lihtsalt, kui ma pean poolel teel (st mitte lõpp-peatuses) maha minema, siis ma olen juba bussi astudes meganärvis, et ma jumala eest õiget peatust maha ei magaks. Kuigi ma olen päris mitu korda Kadi juurde bussiga läinud (ja mitumitumitu korda autoga :D), siis iga kord on jälle pabin sees.

Igastahes meisterdasime natuke Juhanile sünnipäevakingitust. Niisama ümbrikus oleks nadi raha viia, selle asemel valmistasime hoopis rahapuu. Midagi keerulist polnud, vaja läks ilusat lillepotti, jässakat ja huvitavat oksa, mulda, sente, paberraha ning (meie puhul) ka väikest jooki. Ülimalt kerge oli seda teha, aga samas läks kink väga hästi peale! :)


Üle pika aja oli täna aga selline päev, kus me mõlemad olime Märdiga vabad. Üle veel pikema aja oli selline päev, kus ma käisin eelmisel õhtul peol ega pidanudki täna tööle minema. Hommikul lõppes mu tuletõrjujal päris raske vahetus ning ta lihtsalt tuli ja vajus voodisse. Ise veel pobises “Tahan hommikusöögiks pannukaid”….ja magas :D

Ma siis usinalt (pärast ka paaritunnist lebotamist) tegin nõutud pannukad valmis ja nautisime hilist hommikusööki.


Hiljem otsustasime Rocki mängu vaatama minna.. Tahtsime sinna jalutada, st pidime varem teele asuma. Mina olin minekuvalmis, uksest juba välja astumas, kui Märt järsku otsustas, et on maailma parim aeg koristamiseks. Ikka nii, et vaja tolmu võtta, voodipesu millimeetrise täpsusega paika panna ning kõik mantlid karvaeemaldusrulliga üle tõmmata. Olin nats kuri juba küll :D Mängule õnneks siiski jõudsime. Ja noh, mis ma öelda oskan… sain vähemalt aru, kuna punkte saadi ja oskasin (teiste järgi) kaasa plaksutada :D

Iiigastahes, naudin nüüd oma mõnusat külma siidrit ning veel mõnusamat laupäevaõhtut. Nautige teie ka :)

You Might Also Like

 • Avatar
  katrihelenak 4. mai 2015 at 17:52

  Hahahaa, Talis kauples ka mind, et me mängu läheks vaatama. Lõpuks kui ma siis nõus olin teatas, et ta saab ikka kodus ka vaadata.

  • Avatar
   mesiliis 5. mai 2015 at 12:28

   ah, ma lõpus ei jõudnud enam ära oodata, kuna koju saab :D Kõige lahedam on see algus, kui Rocki mängijad tutvustatakse ning tantsutüdrukute etteasted :D:D

 • Avatar
  Anonymous 5. mai 2015 at 09:34

  kuidas selle nimega nutella said? :)

  • Avatar
   mesiliis 5. mai 2015 at 12:29

   Igas suuremas poes peaks nutella väljapaneku juures olema rida valmis nimedega kleepse, minu nimi oli üks neist :) Kui enda nime sealt ei leia, siis nutella.ee – lehel saab selle ise teha ning välja printida.

 • Avatar
  Maria 6. mai 2015 at 21:53

  Täiesti rändom kommentaar, aga mulle pole kunagi Nutella ega need teised saiamäärded meeldinud. Olen lihtsalt vist rohkem soolasesõber. Aga ema kinkis mulle just hiljuti sünnipäevaks minunimelise purgi Nutellat ja see on millegipärast nii hea, et igal õhtul söön salaja natuke :D

  • Avatar
   mesiliis 7. mai 2015 at 11:57

   Ma üldiselt saia peal ka ei söö, aga pühapäeva hommikul pannukate peale on Nutella lihtsalt niiii hea. Ja noh, oma nimega purgis on see veel parem :D