punane kleidike Sheinside’st

18. mai 2015

Veel enne, kui ma hakkan kõiki sünnipäevapilte sorteerima ning seda megapikka postitust kirjutama, mõtlesin, et näitan teile Sheinside‘ist tulnud kleiti, mida laupäeval kandsin. Sünnipäeva endaga jäin megalt rahule ning kui ma tavaliselt olen pidudel selline, kes väsib juba südaööl ära ning hakkab igavlema, siis seekord sai pidu minu jaoks liiga kiirelt läbi.  Spoilerdan veel nii palju, et keegi kukkus tiiki ja kellelgi löödi nina veriseks. Need “keegid” võisid olla sama inimene… aga ei pruukinud, oodake postitust ja saate teada! :D

Igastahes, kleidi tellisin mõeldes just sünnipäevale. Hoidsin pöidlaid pihus, et see ikka õigeks ajaks jõuaks ja minu rõõmuks sain paki kätte umbes nädalaga. Ja noh, seda lootsin seda ka, et kleit oleks samasugune nagu pildil ja mahuks mulle selga ka :D

Seda pakist välja võttes jõudsin neli korda juba solvuda, sest see nägi välja nagu ristkülikukujuline tükk riiet. Proovisin siis selga ja oohhhhoooo, KUI ilus! Kleit on tugevast materjalist ja hoiab ilusasti keha ümber. Nii palju, kui minu oskamatu silm vaatas, siis noh, üsna kvaliteetne teine. Ainus asi, mis mind natuke häirib, on see, et vöökohal pole all riiet, st lillede vahelt väikestest aukudest on nahka näha, aga samas saab sinna kas ise midagi alla orgunnida või vöö peale panna.

Kleit pärit SIIT (LINK)
Kaela osa on tegelikult samasugune, nagu müügipildil, aga kuna ma pole kõrge
 kaelusega harjunud, siis voltisin selle alla :D
Ainsa ehtena (lisaks ühele sõrmusele) kasutasin KUMA liblikat, mida saab SIIT

You Might Also Like

  • Avatar
    Anonymous 19. mai 2015 at 01:08

    Väga ilus näed välja :)

  • Avatar
    GlassesShop 28. juuni 2016 at 05:25

    That red dress is incredible