saatke päikest, pls

14. mai 2015

Eile oli selline imeline päev, kus minuni jõudsid pakid nii Dresslinkist kui ka Sheinside‘ist. Natuke naljakas, sest esimesest tellisin ma asjad ära 14ndal aprillil, teisest aga.. ee eelmise nädala alguses äkki? :D

See kleit on pärit Dresslinkist (LINK)

Kuna mulle endale sellised näitan-kõiki-asju-korraga-postitused eriti ei meeldi, siis oma saadud asju reklaamin ühekaupa. Kergem oleks muidugi korraga kõik ära teha, aga see eeldaks kas toas pildistamist või kodu lähedal olemist. Kahjuks mul aga aeda pole ja keset linna ma väga riideid vahetada ei viitsi :D Õnneks oli vennal hommikupoolik vaba ja ma ei pidanudki kaamerat taimeriga kivi peale panema… See ikka päris hea, et ta nüüd linnas elab ja saab iga mu tahtmise korral fotograafi rolli endale võtta. :D

Kleidi ülemine osa on tavalisest t-särgi laadsest materjalist ning üsna veniv. Keskel on kumm ning seelikuosa on õhuke ja lendlev. Samas pole see nii õhuke, et paistaks täiega läbi. Ühesõnaga, kvaliteedi, suuruse ja üldmuljega olen rahul! Kui natuke nuriseda, siis ainult selle üle, et alumise osa mustrilillekesed on tunduvalt suuremad ning pole nii tihedalt koos, kui pildil. Aga no, see nii tühine asi.

Ülehomme pean juba oma sünnipäeva ning ärevus kasvab. Kõige rohkem muretsen ma praegu ilma pärast. Ma olin niiiiii arvestanud sellega, et on juba soe ja mõnus ning saab õues tsillida. No kohe üldse ei tahaks kogu kraamiga siseruumidesse kolida.. Niiet oleks kena, kui te kõik mulle päikest laupäevaks ilusasti saadaksite, eks :D

Kuigi selle vesti tellisin mina küll ebayst mitu aastat tagasi (ja ükski vidin pole ära kukkunud!), siis Dresslinki lehel on natuke teises toonis samasugune ka täitsa olemas: LINK

Muide, mul on niiii hea meel giveaway kommentaaridest lugeda, et paljudele meeldivad raamatupostitused!! Ma ise iga kord mõtlen, et kedagi raudselt ei huvita mingi vampiiridega noortekas, et mis ma tühja ikka jauran… Aga samas ma tunnen, et selliseid blogisid, mis kirjutavad erinevatest teostest häid ülevaateid, on üsna vähe. Mina loen kokkuvõtteid ja arvamusi eelkõige selleks, et otsustada, kas on mõtet raamat käsile võtta või ei. Kui postitus ise on aga selline, et kirjutatakse maha tagakaane lühitutvustus ning siis kolme sõnaga “mulle väga meeldis”… no see ei ütle ju mitte midagi. Ma enne loeks spoileritega pikemat juttu, kui seda lühikest lõiku, mida ma võin iga teose kaanelt ise lugeda :D

Igastahes, selle jutuga tahtsin jõuda sinnani, et võtsin “Nõidade avastuse” teise osa käsile, milleks on “Öö vari”. Mind huvitab eelkõige see akadeemiline maailm ja minevikusündmused. Mulle hullult meeldib, kui kaasaegsesse teosesse on osavalt sisse põimitud ajalugu ning kõik juhtumid omavahel “sobima pandud”.

Natuke vähem huvitab mind see vampiiri-nõia armastus, sest kuigi see on epic love, blablabla, siis minu jaoks on see liiga imal ja twilightile omane. Ma saan täitsa aru, et ollakse hullupööra armunud, aga kui täiskasvanud naine käitub nagu 16aastane Bella Swan, siis on nats naljakas lugeda, kuidas tal oma arvamus täiesti ära kaob ning vampiirile KÕIK andeks antakse. Või vampiiripoolne liigne hoolitsus.. Naine ei või sammugi astuda, ilma et vamps siis maapinda uuriks, ega mõnd lahtist kivikest pole. Kõige parem oli muidugi soovitus, et “Kui tahad selle mehega koos olla, siis sa pead kõiges talle järele andma ja tegema nii, nagu tema ütleb!!!!!” Ok, mehe poolt alla surutud isik, say no more!

Õnneks (kas ma tõesti ütlesin praegu õnneks??) olen homse hommikuni tööl ja saan selle ajaga oma raamatukuhila läbi lugeda. Teile aga ilusat neljapäeva :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Märt Koppel 14. mai 2015 at 15:42

  Päikest :)

  • Avatar
   mesiliis 14. mai 2015 at 16:52

   Aitäh :)

 • Avatar
  lihtsaltmelon 15. mai 2015 at 16:20

  Ole inimene ja jaga rõõmu, kust sa sellele teisele osale käpad taha said? :D (pliiis)

  • Avatar
   mesiliis 19. mai 2015 at 13:45

   Tartu kesklinna raamatukogust, võõrkeelne ilukirjandus :D

 • Avatar
  Lendy Li 19. mai 2015 at 02:15

  Thank you so much.