harry potter ja romwe

4. juuni 2015

Sain siin mõni päev tagasi paki ROMWElt, kus peitis end mu uus lemmiksärk. Ma olen alati naljakaks pidanud, kuidas täiskasvanud inimesed on mingist mängust-telesarjast-raamatust nii vaimustuses, et teevad cosplaysid, varuvad vastava temaatikaga suveniire ja piltidega särke… Seni kuni taipasin, et olen 25 ning mu südame paneb kiiremini põksuma just Harry Potteri särk :D :D

Võrreldes tootepildiga, siis mõningaid erinevusi on.. Esiteks tundub pildil, et särk on maru lohvakas ja pikk, kuigi päriselt (ja ka mõõtude järgi) on see täiesti okei suuruses. Samamoodi tundus pildilt vaadates, et materjal on paksem, aga tegelikult on mõnusalt õhuke, suveks sobilik. Mis mulle väga meeldib, on see, et tähed ei ole peale kleebitud, vaid trükitud.

School of witchcraft and wizardry t-särk pärit SIIT (LINK)

Näitan end jälle lumivalgukesena, sest mul on tunne, et sel suvel ma jumet peale ei saagi.. Iga kord, kui on palav ja päike paistab, olen ma tööl… Ja noh, suve algus väga soojade ilmadega  hiilanud pole. Pildid tegi Märt, kaks päeva järjest, sest iga kord mulle miski ei sobinud. Lõpuks taipasin, et see oli mu enda poos/nägu :D

Eile tegime ühe korraliku shoppingpäeva Lõunakeskuses. Mulle muidu ei meeldi Märdiga eriti poodides käia, sest ta on kohutavalt valiv ja lappab kõik stanged läbi, samal ajal kui ma viskan poele pilg peale ning kui midagi silma ei hakka, siis lähen järgmisse. Lisaks ei kattu sageli  (just minu riiete osas) meie maitsed… Sel korral läks kõik aga hoopis teisiti. Mina olin riietusruumis, Märt kappas mööda poodi ringi ja tõi mulle erinevaid asju proovida, mis KÕIK olid ülilahedad :D Sättis kraesid ja nööpe, kohendas varrukaid, sobitas kaelakeesid… No kus oli alles viitsimist. Lõpuks lahkusin just nende asjadega, mida otsima olin läinud ning Märt sai tänutäheks päiksekad :D

You Might Also Like

8 kommentaari

 • Avatar
  Reply Aili A 4. juuni 2015 at 10:16

  Ma alati vaatan seda t-särki ja mõtlen kas võtta. Ja siis tuletan endale meelde, et sa pole ju enam laps… aga tegelt olen ja tahan ka seda särki :D

  • Avatar
   Reply mesiliis 4. juuni 2015 at 10:30

   Ma ka ikka mitu korda mõtlesin ja mõtlesin jälle ümber.. Aga no kui juba Potteri fänn olen, siis kuidas saab selle võtmata jätta :D:D

  • Avatar
   Reply Arra 4. juuni 2015 at 12:18

   Loomulikult tuleb oma sisemisele lapsele ka rõõmu teha! Sesuhtes, et nii igavaks läheb, kui see väike lapsemeelsus kaotsi läheks…. Nii et, Aili, vut-vut järgmine kord seda särki ostma :D Ja mina peaksin selle batmani särgi hankima, mida Liis ükskord blogis näitas… :D

   Muidu, Liis, õnneseen oled, et Märt suga niimoodi tublilt poes viitsib käia! Mina peaksin enda elukaaslast vist relvaga ähvardama, et ta riidepoodi saada mulle riideid valima :D Või kasvõi talle endalegi. Samas ma saan temast täiesti aru ,sest mulle ka tavaliselt ei meeldi pikalt shopata, jube väsitav. Aga vahel jällegi on tuju ja meeldib…

  • Avatar
   Reply mesiliis 4. juuni 2015 at 18:09

   On eksole, natuke lapsemeelsust peab olema!! :D Tead, mul seesama batman ka veel hingel… :D

   Ega ta tavaliselt viitsi, tavaliselt ta tahab ainult endale asju shopata ja et mina nõu annaks :D

 • Avatar
  Reply Krissu 4. juuni 2015 at 11:48

  Kust sa selle valge rist-lõikega (? vist mõtlesin just välja selle sõna) pluusi said? Mul on selline must, aga see lõige on nii kift ja flattering, et oleks valget ka vaja :)

  • Avatar
   Reply mesiliis 4. juuni 2015 at 12:08

   Selle sain Lindexist ning jaaaa, see täiega mõnus ja ilus seljas :D

 • Avatar
  Reply anni 4. juuni 2015 at 15:29

  Meeste puhul on üliharuldane, et nad viitsivad shoppamas käia, väga lahe! :)

  • Avatar
   Reply mesiliis 4. juuni 2015 at 18:10

   Märt on jah selline, kes võib toidupoeski tunde veeta, sest KÕIK pakkumised vaja üle vaadata :D Ja noh, talle meeldib rohkem selline shoppamine, kus talle asju valime, sobitame ja proovime :D

  Leave a Reply