the body shop pulse butiigi avamisest

4. juuni 2015

Mõni päev tagasi leidsin postkastist kutse uue The Body Shopi poekese avamisele Taskus. Kuigi tegu oli pigem “avatud uste”-tüüpi üritusega, kuhu võisid kõik sisse põigata, tegi kutse saamine uhkeks küll.


Kui ma varem pole aru saanud, miks blogijad pikalt ja laialt sellistest koosviibimistest ei räägi, siis pean tõdema, et mingit suurejoonelist showd polnud, millest saaks mitu päeva muljetada. Samas oli üritus õdus, stiilne ja õpetlik. Suureks plussiks oli muidugi ka see, et nägin ära ühe oma lemmikblogija, kellele julgesin isegi ‘tere’ öelda :D Kolm teist blogijat tundsin ka ära, kuigi nemad mu lugemislistis pole, siis tuttavad näod siiski.Sisse astudes köitis pilku esmajoones snäkilaud. Kõik oli lihtsalt i-me-hea! Kuna tutvustati ka uut, Virgin Mojito, sarja, siis kannujoogid olidki sellest maitsest inspireeritud. Pean ütlema, et midagi nii head, kui see roheline jook, pole ma pikka aega saanud.Saime poes ringi uudistada ja soovi korral nõu küsida. Mind paelusid eelkõige juuksehooldusele pühendatud riiulid. Banaanišampoon kõlas (ja lõhnas!) nii ahvatlevalt, et ma vist homme lähen ja ostan selle ära. Lisaks olid seal erinevad tooted, mis peale selle, et olid igasuguste parabeenide ja muu kraami vabad, lagunevad ka looduses täiesti ära. Ma ei tea, miks, aga ma pole kunagi mõelnud sellele, mis saab mu dušigeelist või šampoonist siis, kui see torustikust alla voolab.. Ma pigem vist arvasin, et need lahustuvad vees täielikult..Magusate lõhnade fännina meeldisid mulle ka erinevad lõhnaveed. Maasika, mango, vaarika, kakao… valik on suur. Pigem tekibki raskusi valimisega, sest kõik tunduvad nii head!

Seejärel tutvustati veidi täpsemalt TBS olemust, loomist ning põhimõtteid. Kuna ma varem pole taibanud konkreetselt selle keti ajalugu uurida, siis minu jaoks oli see päris põnev. Ürituse aktiivsem pool kujutas endast ette üht mängu, kus pidi läbima kolm kerget ülesannet ning siis sai auhinnaks vastavast valikust ühe TBS toote. Mina võtsin koju kaasa uue Mojito sarja kehaparfüümi, mis on niii mõnusalt kerge, värske ja suvine, et pean end vist tagasi hakkama hoidma, et mitte selle sees supelda :D

Hiljem said soovijad meikari käe all uue värvi näkku või The Body Shop toodetega kätehoolitsuse/massaaži. Kuna ma tahtsin aga enne oma öist vahetust veel kodust läbi käia, siis pistsin selle asemel veel paar snäkki põske ning lugesin oma esimese ürituse lõpetatuks :)

You Might Also Like

 • Avatar
  mannumari 4. juuni 2015 at 20:32

  nii tore oli ka Sind kohata! :)

 • Avatar
  Jaanika L 5. juuni 2015 at 18:08

  Kummardus – see oli üks huvitavamaid pr ürituse kirjeldusi, mida olen lugenud. Loodan, et teised blogijad. keda üritustele kutsutakse, suudavad siit midagi õppida. Tahaks kohe, et sul neid kutseid tuleks postkasti tihedamalt. :D

  • Avatar
   mesiliis 6. juuni 2015 at 14:14

   Hehe, aitäh :) Noh, mul endal poleks ka mitte midagi kutsete vastu, kahe käega kahmaks neid kokku :D:D

 • Avatar
  Sandra 20. juuli 2015 at 19:25

  postitusest on küll mõnda aega möödas ja ma ei tea kas sa selle banaanišampooni ka ära ostsid .. aga , käisin hiljuti Kreekas. Eestist The Body Shopist ma üldse tooteid ei ostagi ,sest tooted siin kallimad kui Kreekas.. aga käisin ka seal The Body Shopis ja mõtlesin et katsetan esmakordselt banaanipalsamit. Müüja ütles kohe, et ma hakkan seda toodet tõenäoliselt jumaldama. Tal oli õigus ! Nüüd siiralt kahetsen ,et palsameid rohkem ei ostnud :D. Järgmine aasta olen jälle minemas ja siis ostan kohe kindlasti suuremas koguses :D

  • Avatar
   mesiliis 20. juuli 2015 at 19:39

   Ostsin ära küll ja no niiiiiiii lemmik. Ok, kui liiga tihedalt pesta, siis natuke see babaani magsu lõhn viskab üle, aga samas on see niiiii hea ka :D