meet&greet

22. juuli 2015

Eile oli see ilus päev, mil võtsin oma julguseriismed kokku ning sõitsin Tallinna. Et kohtuda internetis nii armsaks saanud Britiga :)

Ütlen ausalt, et vaid mõni aeg tagasi tundus netist sõbra leidmine kuidagi.. 16-aastaste teemana. Sest kuidas on üldse võimalik usaldada kedagi, keda ollakse vaid pildilt näinud? Kuidas on võimalik rääkida oma muredest-rõõmudest ja mõtetest inimesele, kellele pole kordagi saadud silma vaadata, et näha, kui usaldusväärne ta ikka on? Britiga oli asi sellesmõttes kergem, et blogi kaudu “teadsin” teda juba varemgi. Ja kui ühel inimesel nii mõnus blogi on, siis kui mööda ta ikka päriselus olla saab :D

Ainsad kartused olidki, et äkki meil päriselt jutt ei jookse nii hästi või tekivad imelikud piinlikud vaikushetked või me lihtsalt erinemegi nii palju oma “internetiminadest”, et ei talu üksteise seltskonda. No kõik on võimalik, eks.

(räägin kiirelt vahele, et nägin päev enne unes, kuidas sain oma teismeliseaja-netisõbraga kokku ja ta oli päriselus hästi imelik. Niisiis ma ei tahtnud temaga üldse suhelda ja ignosin täiega. Kuna ta jäi minu juurde ööseks, siis ma olin veel eriti õel. Lõpuks kuulsin, kuidas öösel läks mu ema temaga rääkima, et “ah, Liis on tiinekas ja mossitab, ära nüüd nuta selle pärast” ja mul tekkisid täiega süümekad :D:D)

Tulles nüüd teema juurde tagasi, siis mu kartus oli täiesti asjatu. Juba esimesest hetkest, kui ma Briti väikest perekonda bussipeatuses nägin, oli tunne, nagu tuleks vana sõbraga kohtuma. Võib-olla päris alguses oli natuke rohkem vaikushetki, sest ma salaja imetlesin, kui lahe ta on ja olin vaimustuses, et kui vinge, et me ikka kokku saime lõpuks :D

Me jutustasime täpselt samamoodi nagu facebookis, ainult selle vahega, et nüüd saime kõva häälega naerda, mitte kirjutada “lol” ja panna smaile. Meil olid endiselt samad arvamused ja jututeemad ja samasugused naljad, nagu internetis chattides.

Britt ise on äärmiselt lahe, armas ja lihtne (selle sõna kõige paremas tähenduses) inimene. Noh, ega ma ei oodanudki, et ma järsku satun kokku ülbe ja uhke fuuriaga, aga lihtsalt mainin seda teiste heaks, kes teda näinud pole :D

Igal juhul veetsime koos ühe mõnusa päeva, mille sisse mahtus.. kõike. Tegime “mojitosid”, mängisime Eileeniga (ehk käisime umbes kümnekonna ukse tagant teda ära meelitamas :D) ajasime Ellat naerma, jalutasime Viimsis ja jutustasime-jutustasime-jutustasime.


Kui ära hakkasin minema, saatis Britt mu ilusasti kesklinna. Tähistasime kohtumise lõppu kohvi ja imemaitsva šokolaadikoogiga. Mul on siiralt ülihea meel, et me niimoodi suhtlema hakkasime ning leidsime aega ka kokkusaamiseks. Kuna Britt on veel tükk aega Eestis, siis ma loodan, et vast ühe korra trehvab veel.

Blogijate värk, enne kümneminutiline fotosess, kui saab sööma hakata :D

See praegune postitus tundub ehk natuke pealiskaudne ega anna mu rõõmuemotsioone nii hästi edasi, kui võiks, aga ma olen väga tänulik, et mu imeväike sõpruskond on Briti näol lisa saanud. Ma arvan, et mu praegust tunnet teab igaüks, kes on leidnud endale uue sõbra ning siis mingil täiesti random ajahetkel avastanud, et “jah, ta on täitsa minu inimene“.

(Ja see oleks praegu eriti feil, kui Britt oma blogis nüüd kirjutaks, et isssand see Liis on ikka täiesti imelik :D:D:D)You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 22. juuli 2015 at 17:16

  Ma teadsin sinu blogi ennem kui tema oma, nii et ei tea, kes see siin see kuulus blogija on :D

  • Avatar
   mesiliis 23. juuli 2015 at 07:07

   Hahaha, jessss :D

 • Avatar
  Ka 22. juuli 2015 at 19:46

  Ja nüüd mina oma kommentaariga :D Mul on sama koha peal sünnimärk- otsmikul :D

  • Avatar
   mesiliis 23. juuli 2015 at 07:08

   High five! See nii tüütu koht, mul sünnimärk nii suur ka ja siis jääb kogu aeg ette (eriti juuksuritele). Pluss on mul nii imelik juukseid kinni kanda, sest sünnimärk tungib esile :D

  • Avatar
   Ka 23. juuli 2015 at 10:58

   Mul on ka suht suur :D Juuksurid alati küsivad värvimisel, et ega allergiat vms pole olnud, et kas ikka võib värvida. Eem ja noh, mul on aastaid tukk ka, siis ei näe seda eriti :D

  • Avatar
   mesiliis 23. juuli 2015 at 12:37

   Haha jaa, mul juuksuritega sama lugu :D Ja siis muidugi see, kui ekstra mainin neile, et ärge kammiga väga hoolsalt tõmmake, siis on kindel, et raudselt jäävad piid sünnimärgi taha kinni :D

   Enamjaolt mul ka juuksed lahti ja tukk, aga vahel tahaks kinnisena ka juukseid kanda.. Oled sa muidu kunagi mõelnud selle eemaldamise peale ka? Ma pikemat aega mõlgutan mõttes, et oleks natuke kergem (sünnimärk viimasel ajal veidi suuremaks ka muutunud), aga ma ei tea.. ei tahaks nagu lõigata ka :D

  • Avatar
   Ka 7. aug. 2015 at 10:40

   Ehh..Mul tuli nüüd meelde, et kommenteerisin siin nagu ammu :D :D
   Eks ikka olen mõelnud, aga mõtteks see ka jäänud :D Kuna kui mul sünnimärke kontrollitakse, siis öeldakse sellegi kohta, et pole neil viga midagi :D Saad aru küll :D Eem ja noh, kui pole meditsiinilist näidustust, siis nagunii pead maksma, kui lõikusele tahad.

 • Avatar
  Arra 23. juuli 2015 at 03:25

  Nii armas :)
  Ja tore.
  Ma ever ei julgeks niimoodi kokku saada :D Jep, argpüks :D Enne pabistaks lolliks vist :P Ma olen üks kord vist ainult netis leitud tuttavatega päris elus spets kokku saanud (tsau,Maarja :D).

  • Avatar
   mesiliis 23. juuli 2015 at 07:09

   Ma võib-olla niisama tuttavatega ka ei julgeks, või kellega olen hästi vähe suhelnud.. Aga kuna Britiga me ikka igapäevaselt lobiseme, siis oleks natuke naljakas mitte kokku saada, kui ta juba Eestis on :D:D Ma vist olengi ainult kolme inimesega selliseid kokkusaamisi korraldanud, iga kord natuke kardan :D

 • Avatar
  Kaisa 23. juuli 2015 at 05:04

  Aga Saaaaaremaaa? :)
  I luv yu ikka. Tuli meie kohtumine nii silmade ette ja mul olid täpselt samad emotsioonid, et omg, kui lahe ta ikka on :D + sa jäid ju mu juurde ööseks, nagu su unenäos. Ma loodan ainult, et sa mu emaga koos köögis ei nutnud :D

  • Avatar
   mesiliis 23. juuli 2015 at 07:11

   Saaremaast kirjutan täna, kui aega üle jääb :D

   Hahahaha aawwww, sa oled nii armas :D Ma ka senini mäletan meie esimest kohtumist bussijaamas ja ma mõtlesin sama, et sa nii lahe ja niiii ilus :D Õnneks ei nutnud :D

 • Avatar
  Katri-Helena Kaasik 23. juuli 2015 at 20:49

  Hahahhaa mul tuli taolise kohtumislooga selline pubekalugu meelde, kui sai sellise netituttavast kutiga kaubamaja ees kokku saadud. Ja siis puu taga muidugi piilutud enne. :D