little ones

15. aug. 2015

Oooooeh, ma olen niiii väsinud, aga magama ei viitsi ometi minna. Pealegi on mul üks Sandra Browni armastusromaan pooleli, niiet.. mul vaja see ka läbi lugeda :D

Hommikul lõpetasin oma 24tunnise vahetuse (liialdan, kõigest 18 tundi olin tööl), kimasin rattaga koju ja sealt otse küla peale. Olin juba väga ammu lubanud Maigile-Olavile, et lähen kunagi neid ning poisse pildistama. Vahepeal sekkus aga plaanidesse elu ja nii kõik pidevalt edasi lükkus.

Minu jaoks on päris jube teisi inimesi pildistada. Noh nii, et on kohe fotosessioon planeeritud ja puha. Kuigi nad on ka “omad”, siis väike närv oli ikka sees. Tahad ju võimalikult head tulemust pakkuda, aga mina tunnen end pea alati  natuke ebakindlalt, sest ei tea, kas lõpp-produkt ka kõigile sobilik on :D Ma ei tea, kuidas fotograafid sellise pingega toime tulevad. Okei, neil on kõvasti rohkem oskusi ja harjutamist selja taga, aga mis siis :D


Jalutasime Tartu botaanikaaias ringi ja mina klõpsisin muudkui pilte teha. Lastega on ikka maru keeruline, nad ei tahtnud üldse paigal istuda ja proovi siis nii hea nurk/valgus leida või just seda õiget hetke tabada.


Kahjuks hakkas Oliveril poole peal aga kõht valutama, mistõttu jäi see konkreetne sessioon veidi lühikeseks. Osad pildidki tulid väga krimpsus kulmu ning mossis suuga. Vähemalt tabasin mõne armsa hetke, kui ta suurest kurbusest isa süles kaugusesse vaatas.

Eks teine kord saab minna ka Toomemäele ja Raadi mõisaparki, mis mul ka veel plaanis olid, seni aga tuleb loota, et need, mis selle lühikese ajaga tehtud said, sobivad. Mul on jälle mingi pool-udusteunelevate ja mustvalgete piltide vaimustus peal, niiet neid sai praegu õige palju...sorry, not sorry :D
Alguses, kui esmast kärpimist tegin, mõtlesin küll, et siit midagi head ei tule. Lähemal vaatlusel õnneks mõne pärli ikka leidsin. Lisaks mõndadele olematutele oskustele on üks suur miinus see, et ma ei oska inimesi poseerima panna või öelda, kuidas nad olema peaks. Mis seal ikka, harjutamine teeb meistriks ja Maigi elab oma perega nii lähedal, et asi see siis uuesti pildistama minna pole :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Lizzy 20. aug. 2015 at 12:17

  Väga ilusad pildid. Ma küll midagi udust ei näe. Aga mul pole asjatundja pilk ka :) Unelevad ehk tõesti veits kohati, aga seda on rohkem pildistatavad ise :D

  • Avatar
   mesiliis 20. aug. 2015 at 12:20

   Aitäh :)

   No mitte just udused, aga pigem jah unelevad, et töötlusega on selline kerge hõljuv olek lisatud vms (et pilt pole nii karmilt ja konkreetselt kontrastne :D)