metsaline

20. aug. 2015

Viimased paar päeva olid meil Märdiga mõlemal kohustustest vabad ning ega suurt mõelda olnudki- vahetusriided kotti, kass puuri ning kimasime Varale. Suvesoojas uimerdamine jäi seekord ära, sest sügis on kuidagi salakavalalt ligi hiilinud. Värske õhk, külmad ja karged hommikud ning juba poole üheksa ajal hämardumine (whatttt o.O) on võtmesõnadeks.Aitasime natuke saagikoristusega, lasime Nässakal maid avastada ja minu palumise peale läksime ühel hommikul isegi seenele! Alles ärkav mets on lihtsalt võrratu!Okei, seeni me palju ei saanud, sest me läksime üsna ehku peale välja, et äkki kuskilt midagi leiab. Algus oli nutune, seeni polnud üldse, küll aga sattusime mustikate peale. Mina kasutasin kohe võimalust ja hakkasin kaameraga katsetama. Kui mulle muidu on meeldinud pigem veidi ülevalgustatud ja eredad pildid, siis metsas kruttisin kõike muudkui tumedamaks :D Võtsin end kätte ja Aili eeskujul mõtlesin proovida ka RAW-formaadis pildistamist.Kokkuvõttes saime ühe pangetäie kukeseeni, mille suurel pannil koos sibulaga ära praadisime ja küüslauguleibadega sõime. Magustoiduks sai hommikuste mustikatega pannkooke maasika-toormoosiga ja olgem ausad, elu oli sel hetkel päris hea :D

Nüüd oleme tagasi linnas ja mõlemad tööellu sukeldunud. Vaatasin oma uue lemmiksarja (“The 100”-Linctavia for the win) ära ja nüüd alustasin “Teen wolfiga“.. No ma ei tea, lugesin küll, et läheb paremaks, aga seni soovitage mulle mingeid ägedaid (noorte)sarju. Neid vampiire ja valelikke võrgutajaid olen kõiki näinud, aga äkki on midagi uut ja põnevat?

You Might Also Like

26 kommentaari

 • Avatar
  Reply Liis 20. aug. 2015 at 16:11

  Mina olen tõsiselt suur seriaalide fänn (kuigi vihkan sõna fänn)!!!
  Viimane avastus oli "the Fosters"- juba kolm hooaaega väljas, kuid ongi parem head asja järgemööda vaadata. Mainin ära, et selles pole ei midagi üleloomulikku ega otsest salapära (nagu PLLis).
  Teine minu jaoks uus ja päris äge on Constantine – seal seda üleloomulikku värki rohkem, kuigi sinusoovitud noortekas see pole.
  Marveli seriaalid ka päris kaasahaaravad : Arrow ( sel peaks juba mitu hooaega olema), Flash, Daredevil, Gotham (!) .
  Ja viimastest avastustest veel: Doctor Who. Raske oli esimesest hooajast alustada, sest kõik oli kuidagi nii ülepingutatud ja vale (esimene hooaeg on vist aastast 2005), aga millegipärast olen ikkagi edasi vaadanud.
  Komöödiatest meeldivad mulle sellised lühikesed, mida saab kiiruga ikka ühe osa ära vaadata: nt Modern Family, 2 broke girls, New girl (kuigi minu arust on see nats ära vajunud). Natuke uuematest Brooklyn Nine-Nine, Black-ish.
  Oh mul veel nii palju mida vaatan. Muide, kui tahad tõelist nostalgia laksu ja "noorust" meenutada, siis youtubest saab sellist sarja nagu "Popular" vaadata (noortekas). Mäletan veel kui see kunagi telekas tuli ja vaatasin seda ikka iga kord. Eelmisel talvel käis mõni osa sealt tihti taustaks.

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 16:16

   Ma ka üha enam langen seriaalide küüsi, sest tööl pole vahel mitte midagi teha :D "The Fostersitega" ma mingi aeg alustasin, aga miskipärast jäi see pooleli. Vot, "Constantine" on see, mida ma kogu aeg olen tahtnud vaadata, aga meelest on läinud, aitäh selle eest :D

   Ma "Arrowit" ja "Doctor Whod" olen nats vaadanud, aga need mind miskipärast ei tõmba. "2 broke girls" ja "modern family" on pmst kõik vaadatud… Aga need uuemad on täitsa tundmatud, peab üle tsekkima. Ja "Populari" mäletan küll. Mul miskipärast suur blokk vanade sarjade ees, sest ma mäletan, et need olid megalahedad ja lõpuks, kui uuesti vaatan, siis on meeeehhh. Igal juhul paar täiesti uut nime siit leidsin ja äkki nüüd on tööl midagi rohkemat vaadata, kui "Vampiiripäevikute" vanad hooajad.. :D

  • Avatar
   Reply Anne-Mai 21. aug. 2015 at 10:20

   Hahaa, ma olen ka Youtube'ist uuesti "Populari" vaadanud. Lihtsalt nii ajuvaba… Mary Cherry :D

 • Avatar
  Reply Liis 20. aug. 2015 at 16:24

  Muide, lisaks nendele, mida vaadanud olen on mul u A4 paber täis kirjutatud seriaale, mida tahan veel vaadata, mis minu "maitsega" võiksid sobida. Kui on huvi, võin sulle selle nimekirja saata, siis kui enam midagi vaadata pole, saab sealt midagi uut vaadata ja IMDB järgi vaadata, kas pakub huvi.

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 16:27

   Ooh, saada jaa, see oleks super :)

 • Avatar
  Reply Anonymous 20. aug. 2015 at 16:43

  Haha, ma "The 100" ei ole vaadanud, aga "Bellarke" fännid on igal pool silme ette jäänud :D

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 16:47

   Hehhh, kuskohaaas nad silme ette jäävad? :D Ma polnud sellest sarjast mitte kuulnud ka, kui poolkogemata kuskil selle otsa koperdasin, veelvähem tean inimesi, kes seda tegelikult ka näinud on :D

  • Avatar
   Reply Anonymous 20. aug. 2015 at 16:53

   Tumblr ja tuttavad, kes seal elavad :D:D

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 16:56

   Ah, vana hea tumbrl.. pole nii ammu seal põhjalikult ringi vaadanud :D
   Ja mis Bellarke, Linctavia siiski -.- :D

 • Avatar
  Reply Kaja 20. aug. 2015 at 17:04

  Minu viimane äge avastus on olnud mr robot :)

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 17:07

   Ohh, jälle midagi, millest ma kuulnudki pole :)

 • Avatar
  Reply Kätlin 20. aug. 2015 at 17:38

  Devious Maids! Parim sari üldse, ei lähe küll sinu tavaliste lemmikutegakokku ilmselt, aga see tõesti lahe ajaviide:D

  • Avatar
   Reply mesiliis 20. aug. 2015 at 17:41

   Ma olen vaadanud seda, aga mina ei saa selle vaimustusest aru :D Nagu vaese mehe Meeleheitel koduperenaised :D

 • Avatar
  Reply Anonymous 20. aug. 2015 at 19:16

  http://www.imdb.com/title/tt2431438/?ref_=nv_sr_1 Sense8, väga teistmoodi sari.

  • Avatar
   Reply mesiliis 21. aug. 2015 at 06:48

   Ooohoh, see kõlab küll põnevalt, peab vist võimaluse andma ja vaatama :D

 • Avatar
  Reply Britt 20. aug. 2015 at 19:37

  Kolmas pilt on vot NIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ilus :)

 • Avatar
  Reply Anonymous 20. aug. 2015 at 19:55

  Fantaasia sarjadest oskan välja tuua "Once Upon A Time" ja "Ghost Whisperer". Ma ei tea, kuidas sa krimisarjadesse suhtud, kuid "How To Get Away With Murder" on hea ning ma arvan, et "American Horror Story" on sul ka kindlasti läbi vaadatud. Siis on ju veel ka "The Originals" mis Vampiiripäevikutest välja kasvas. Ei ole enam nii tiinekalik, kuid draamat on sama palju.

  • Avatar
   Reply mesiliis 21. aug. 2015 at 06:52

   "Once upon.." esimene hooaeg oli hea, edasised minu jaoks nii head enam polnud :D "Ghost whisperer" on mul vaadatud, see oli tõesti vinge :D

   Krimisarjad meeldivad ka enamik, praegu on pooleli "Criminal minds", ja AHS on viimase hooaja peal pooleli, sest ma enamasti vaatan sarju tööl olles, aga no seda konkreetset väga üksi ja öösel vaadata ei julge… :D
   "The Originals" on ka juba vaadatud, samas sellega ka pole viimast hooaega täitsa lõpuni viitsinud vaadata, sest.. ma ei tea, ära vajus kuidagi.

 • Avatar
  Reply Mari 20. aug. 2015 at 21:06

  The Whispers – http://www.imdb.com/title/tt3487410/?ref_=nv_sr_1
  Lucifer – http://www.imdb.com/title/tt4052886/?ref_=nv_sr_1
  Supergirl – http://www.imdb.com/title/tt4016454/?ref_=nv_sr_1

  Ning talvel, ilmselt jaanuaris, peaks Salatoimikutel tulema välja uus hooaeg. :P http://www.imdb.com/title/tt4370492/?ref_=nm_flmg_act_1

  • Avatar
   Reply mesiliis 21. aug. 2015 at 06:53

   Ooo, tänks! Esimest tean-olen vaadanud, aga teised kaks on küll uued leiud :)

   Hehh, Salatoimikuid ma küll (öö)tööl vaadata ei julge, üks osa jättis lapsepõlves sellise trauma, et ainuüksi tunnusmuusika hirmutab :D

 • Avatar
  Reply truhtruh 21. aug. 2015 at 10:01

  Ma ei tea küll, millist huumorit armastad, aga Parks ja Recreation on seni parim sari üldse, mida vaadanud olen.

 • Avatar
  Reply Häly Kont 21. aug. 2015 at 12:40

  Paar aastat tagasi oli seline sari nagu The Secret Circle, täitsa hea sari oli, aga kahjuks piirduds ühe hooajaga. Muidugi Sitched At Birth on ka täitsa hea, kuigi alguse pole meeldis see mulle rohkem.
  Siis Grimm on väga hea, pole küll noortekas, pigem läheb sinna üleloomulikkuse alla ja siis veel Revolution oli hea, mitte noortekatest siis.
  Siis paar aastat tagasi sai veel selliseid noortekaid vaadatud, mis ka uusi hooaegasid ei saanud, aga mis mulle täitsa meeldisid: Jane By Design ja The Lying Game,

  • Avatar
   Reply mesiliis 21. aug. 2015 at 14:24

   Jaaaa mul need kõik vaadatud :D "Switched at brth" jäi mul pooleli mingi aeg, sest mind hakkas see Daphne niiiiii kettasse ajama iga kord, kui ta midagi tegi ja ühtki karistust ta ei saanud ja õhh, jube :D

  • Avatar
   Reply Anonymous 22. aug. 2015 at 20:27

   Ma mõtlesin,et proovin ka seda sarja vaatamist, aga kust kaudu näiteks ise neid seriaale piilud?:) Või tead, kust on hea vaadata ilma mingite suurte reklaamideta ja hüpikakendeta?:)

   aitääääh

   ps! Kolmas pilt meeldib mullegi väääga

  • Avatar
   Reply mesiliis 23. aug. 2015 at 09:36

   Netist ma väga ei vaatagi. Osad kiidavad sellist programmi nagu Popcorn Timr, mille laed arvutisse ja mille kaudu saab palju filme-sarju vaadata. Mul ei hakka see aga kuidagi tööle ja nii ma tavaliselt olen hooaegade kaupa sarjad arvutisse tõmmanud :D

  Leave a Reply