päikeseloojang Saadjärvel

1. aug. 2015

Päev enne seda, kui pidime Mustla-reisi tegema, otsustasin spontaanselt liituda mõne sõbraga ning veeta üks mõnus õhtu Saadjärve ääres. Mul oli küll natuke kõhklusi, sest sel hetkel, kui ma kutse sain, oli mul kõik pakkimata, ma olin pesus käimata, elamine koristamata, blogipostitus lõpetamata… ning mul oli ainult tund, et kõigega valmis saada. Siinkohal oleks paslik teha ka üks väike sõrmeviibutus endale: kui järgmisel päeval on varakult plaanis autotripp elukaaslase perega, siis pole eriti hea mõte eelmisel õhtul saunapidu pidada :D


Hoolimata järgmise päeva väsinud olekust (ja väikesest peavalust), oli meil ülimahe õhtu. Tiirutasime päikeseloojangu ajal praamiga Saadjärvel, tegime imehead grilli ja nautisime juustu-veini kooslust. Kahju oli ainult sellest, et Märt oli tööl ja ei saanud meiega liituda.


Andruse-Janika suvila asub väga super kohas, sest lisaks imelisele vaatele on Saadjärveni vaid mõned sammud, seega saime otse saunast vette joosta. Päris külm oli, niiet me rohkem.. kastsime end korra üleni märjaks ja ruttu tagasi sooja. Poisid samas nautisid oma ujumist täiega :D Ma tegelikult pole üldse eriline saunasõber (mulle meeldib idee seal käimisest, aga tegelikkuses ma eriti kuuma ei kannata), kuid miskipärast on seal toimunud saunaõhtud alati supermõnusad olnud! Nüüd ei jäägi muud üle, kui järgmist korda oodata :)

You Might Also Like