a walk in the yard

20. okt. 2015

Täna pikka juttu polegi, mõtlesin lihtsalt jagada paari pilti oma Nässukast, kui jalutamas käisime. See kass on hullult fotogeeniline oma karvase kasuka ja helesiniste silmadega, aga vot pildi peale jääda ei taha. On tüüpiline, et ta vaatab armsa näoga otse kaamerasse, kuuleb fokusseerimisheli ära, keerab pea eemale ning kui “klõps” on käinud, keerab näo armsalt jälle tagasi :D

IMG_3271IMG_3285

Vähemalt on ta nüüd ära õppinud, milline meie trepikoja uks on. See on päris lahe, kui ta üle õue kodu poole jookseb, kui väljas olemisest siiber saab. Varem läks hoopis  teise maja püstaku juurde ja vaatas mind sellise etteheitva pilguga, nagu ma oleks loll, et teda sisse ei lase. Kahjuks meie korteriks peab ta endiselt teise (või kolmanda) korruse oma, niiet kui teda sülle ei võta, siis ta võibki sinna tolmumatile istuma jääda, et nukra näoga suletud ust vaadata :D

IMG_3295 IMG_3280

You Might Also Like

 • Avatar
  Lizzy 21. okt. 2015 at 13:00

  Ta on mingi siiamikassilaadne, aga mitte päris eks? Igatahes väga nunnu näoga ja ilusate silmadega :)

  • Mesiliis 21. okt. 2015 at 13:10

   Ta jah nagu pikakarvaline siiam :D Ilmselt see kõik tuleb isa poolt sest ema on täiesti tavaline pruun triibik (Nässu on pesakonnast ainus, kellel siiamit sisse viskab).

   Aitäh :)

 • Avatar
  Anita Hohlov 21. okt. 2015 at 13:28

  Apppiiii, kui armas ta on :) Kujutan ette milline pehme ja mõnus karvapall ta on! OMG I love cats! :D :D

  • Mesiliis 21. okt. 2015 at 13:51

   Jaa, eriti sügisel läheb ta karv eriiiti paksuks ja pikaks ja pehmeks ja ooooeh :D