new in

11. nov. 2015

Juba tükk aega tagasi sain nii Sheinilt kui Romwelt jälle paki. Sügis (ja talv) on blogijate jaoks ilmselt pildistamise mõttes kõige kehvem aeg, sest kui juba kell neli päeval päike loojub, siis noh.. pole midagi peale hakata. Seetõttu lükkasingi pidevalt seda postitust edasi, et äkki homme saab päevavalguse käes pilte teha.. see “äkki homme” kestab põhimõtteliselt siiamaani, aga viisakas oleks nagu midagi ikka kirja ju panna.

Romwest tellisin seekord mustrilise jaki (link). Olen täitsa rahul. Niidid kuskilt ei hargne, muster peal on ilus ja materjal on natuke kortsriide sarnast, mis on super inimeste jaoks, kes oma riideid triikida ei viitsi (nagu mina).

IMG_3975IMG_3964
Mõõdud vastavad kodulehel välja toodule ning kõik on paras. Küll nuriseksin veidi selle üle, et jakk on veidi liiga lühike. Iseenesest mu oma viga, sest pildil on ju näha, et see tervet selga ära ei kata. Natuke harjumatu on, sest mulle meeldib, kui selg on ilusti kaetud, aga mis seal ikka.

IMG_3968

Sheini lehelt valikut tehes otsustasin seekord lõhkiste pükste (link) kasuks. Mõõtsin ja uurisin küll hoolikalt, aga kurjam, jäid väikeseks. Õigemini läksid mulle jalga küll, nägid ilusad välja ja puha, aga mulle nii kitsad ja ümber püksid ei meeldi, oli nats ebamugav. Tegu on mõnusalt pehme teksamaterjaliga, mis venib ikka päris palju. Ainuke miinus on see, et püksid tõmbavad magnetina tolmu ja karvakesi ligi.

IMG_3940
Ega siis midagi, andsin püksid Märdi venna neiule, kellele need väga hästi sobisid. Juba see näitab pükste venivuse kohta midagi, sest Siiri on must oma kaks korda väiksem, jalga läksid need aga mõlemile. Noh, temal istusid need muidugi paremini :D Igaljuhul plaanin samad (või natuke teistsugusemad) lõhkised teksad uuesti tellida ja siis loodan suurusega mitte puusse panna.

IMG_3952IMG_3955-2

Põhimõtteliselt on need püksid esimene toode, mis ma Hiina lehtedelt saanud olen ja mis mulle sobinud pole. Protsentuaalselt on see koostöö siiski väga end ära tasunud :D

You Might Also Like