kui käes on kümnes detsember

10. dets. 2015

See vastab ikka tõele, et mida varem ärgata, seda asjalikum ollakse. Ma jõudsin täna teha korraliku hommiku- JA lõunasöögi, kõik ära koristada, saada kaks korda sõbrannadega kokku (ja mitu tundi jutustada), lugeda… ning mul on veel vaba aega lihtsalt üks kiire õhtune blogi kirjutada. Whaaaatt??

Kõigepealt sain ma pärastlõunal kokku Kariniga, kellega suundusime Kapriisi. Saime üle pika aja jutustada, muljetada ning isegi paar pilti teha. Mul temaga üks väike plaan fotoshoodi jaoks, mis tegelikult ettevalmistust ei nõuagi, niiet loodan, et varsti saab jälle pilte näidata.

IMG_4656IMG_4652
Kapriisis pidime seekord aga pettuma. Olen alati kiitnud sealset sooja kanasalatit. Täna oli see aga täiesti külm.. Minu toidul polnud veel midagi viga, aga Karin tellis päikesekuivatatud tomatitega pasta ja oi appi, mis sealt tuli. Täna oli neil vist kehv päev, sest muidu on alati pastad ka ülimaitsvad olnud, seekordne oli aga kuiv, maitsetu ja kohutavalt jahune.

IMG_4669
Jalutasime ka Raekoja platsil asuvas metsas ringi ning minu arust on see nii kihvt idee. Kui sinna ringi sisse astud, sügavalt kuuselõhna sisse hingad, tundub kõik nii tõeline, nagu polekski keset linna. Pluss kiigud, metsloomade kujukesed ja puud.  Pimedas, kui tuled säravad ja kakaod pakutakse, on muidugi veel kihvtim.. ja kujutage nüüd ette, kui veel lund ka sajaks! Idüll no.

IMG_4673IMG_4677IMG_4682
Õhtupoolikul lippasin uuele kohtumisele, seekord Kadiga. Käisime Ristiisas ning sealne pasta nägi kordades parem välja ja oli odavam ka. Meile sattus õpilasest üliagar teenindaja, kes oli nii armsalt püüdlik, et tundsime end seal väga oodatud külalistena.

IMG_4684IMG_4685
Homme võtan aga suuna taaskord Jõhvi poole, sest vennas lõpetab noorteaja ning mõtlesime vanematega, et läheme ta vandeandmist vaatama. Selline roadtripp jälle ees ootamas. Eelmine kord käisime Toila Oru pargis ning isegi külmas lumesajus tuisus nägi see väga ilus välja.

IMG_20151122_120319 IMG_20151122_122328

Igaljuhul, lähen vaatan nüüd selle Kevini “Üksinda kodus” lõpuni, nosin natuke mandariine ja teile soovin ilusat peaaegu-nädalavahetuse algust :)

You Might Also Like