kui muidu jõulutunne ei tule, siis sunnin

9. dets. 2015

Täna oli mul üle pika aja vaba päev. Kuigi ma plaanisin juba üheksast asjalik olla ja linna minna, siis ikka magasin poole kaheteistkümneni. Aga annan (iseendale) andeks, ma siiski laupäevast saadik põhimõtteliselt tööl olnud. Igaljuhul, vaatasin erinevatest blogidest kaunistusi ja vlogmaseid..ja kurb tunne tuli, sest noh.. Teisipäeval tööle minnes oli õhk nii karge, päike paistis ja nii soe oli, nagu oleks vana hea aprillikuu.

Mõtlesin siis, et kui tunne ise ligi ei hiili, eks ma siis sunnin teda tulema ning seadsin plaaniks jõuluasjade ostmise. Alguses mõtlesin, et keskendun pigem teiste kinkidele, aga lõpuks jõudsin koju nii, et kolm kotti oli ehteid täis, rahakott tunduvalt kergem… ja midagi asjalikku ikka ei saanud :D

IMG_4602IMG_4615
Pildistasin mõned asjad üles ka ning loomulikult oli kõige uudishimulikum Nässukas. Jumala ees, kus see kass jõulukarda armastab! Kõigepealt sööb ühe suure jupi ära, oksendab selle siis põhimõtteliselt kohe välja, teeb vingus nägu ja läheb uut juppi sööma. Võiks nagu esimese kahe korraga aru saada, et see ei ole eriti hea… Aga olen eelmisest aastast õppinud ning kard leiab oma koha ilmselt laes.

IMG_4611
Teine asi, mis meil hästi kaubaks läheb, on taimed. Meil on küll talle eraldi muru, aga ükskord sõi ta ikka terve lehtsalati-poti tühjaks.. Paar toataime meil on, mis on ta rünnaku üle elanud ja mis teda enam ei huvita, aga suurem osa on lihtsalt ära surnud. Seetõttu leidsin ideaalse lahenduse-kaktus! Mõtlesin, et kui paar korda okastelt haiget saab, siis enam ei ürita.. Oh ei, terve õhtu otsa tahtis okastest läbi pääseda ja oli kohutavalt pettunud näoga, et mis kuradi taime ma koju tõin, et isegi potist mulda ei saa välja kaapida :D

IMG_4620IMG_4626

Ühesõnaga, shopingpäev lõppes sellega, et ma ostsin esimest korda elus ise vabatahtlikult laudlina ja pean seda kordaläinud ostuks! Welcome, adulthood!

IMG_4633

You Might Also Like

2 kommentaari

 • Avatar
  Reply Virge 10. dets. 2015 at 10:58

  Vigri sööb ka kõike mis vähegi süüa annab. Paar aastat tagasi tiris mu kuusetuledelt pirnid välja ning tassis oma veekaussi. Ei mina mõista siiani kuidas ta need sealt pesadest kätte sai. Lilledega on sama teema, kõik sööb ära mis vähegi laokile jätad aga mina avastasin sukulendid ja need talle ei meeldi. Eks ta ei saa arvatavasti hammastega võitu ka, sest lehed on nii paksud :D Oeh kuidas ma enda vaba päeva juba ootan.

  • Mesiliis
   Reply Mesiliis 10. dets. 2015 at 20:35

   Meil muidu Nässukas väga väga valiv oma toidu suhtes ja nii suvalisi asju ei söö.. peale noh, jõulukarra ja taimede :D

   Oooo, sukulendid on niii vinge välimusega. Ma just poes vaatasin neid (no siis ma ei teadnud veel, mis need on), et nii efektsed :D Meil on alles jäänud kaks taime, mis on esialgse närimise vastu pidanud. Nässu pigem ei söö neid, vaid talle meeldib ka väga juurte ümbert mulda välja kraapida.. noh, kaktusega seda teha ei saa :D

  Leave a Reply