mõnus õhtuke

14. dets. 2015

Saatsin just Märdi nädalaks ajaks kooli ning mõnulen nüüd koos Nässukaga diivanil teki sees. Täna on üks äraütlemata mõnus päev olnud. Olin küll öösel tööl, tegin kiire hommikusöögi ära ja jäin siis magama, aga mul pole väga pikalt niiiii magusat ja sügavat und olnud. Tavaliselt on esmaspäevad alati olnud nii pingelised ja kiired ja väsitavad, et täna oli kohe rõõm lihtsalt lebotada.

Käisime natuke veel linnas, täiendasin jõuluvana kingikotti ning sain lõpuks suure pildi välja prinditud + raami ostetud. Nüüd on üks nurk elutoas täiesti valmis, kõik on täpselt nii, nagu ma ette kujutasin. Homme saab valgusega paremaid pilte ka, aga üks väike ülevaade:

IMG_20151214_185509
Võib vist öelda, et köök on ka valmis..peaaegu :D Nüüd on vaja ainult kahele kapile uued uksed ette. Kuigi vanad sobivad värvi poolest töölauaga ideaalselt kokku, siis tahaks ikka heledaid uksi, nagu sahtlid on. Nüüd, pärast jõule, kavatseme ette võtta terve elutoa, mis on jälle suur väljakutse. Tohutu lahmakas pind tapeeti (mille eelmine omanik otse kipsplaadile liimis), imelikud nurgad, hiiglasliku raamaturiiuli ülevärvimine ja uus mööbel.. Ma juba tunnen, kuidas pelgalt sellele mõtlemine rahakotti tühjendab :D

Hakkasin ka “Eesti supermodelli” vaatama, sest mu üks endine klassiõde võttis sellest osa. Edasi ta küll ei saanud, aga põnev ikka. Praegu tundub, et sel hooajal on mehed tugevamad. Vähemalt kolm kutti jäid küll selliste omapäraste ja kenade näojoontega meelde, samas kui neiud on noh.. ilusad, aga hetkel ei jäänud küll keegi konkreetselt silma.

See moeshow oli päris hea väljakutse alguseks, kuigi nats nõme oli, kuidas külalised meelega saboteerisid (a’la panid just astumise hetkel taldrikud ette, lükkasid oma pokaalid kokku vms). Ma ei tea, kas see oligi nii mõeldud ja öeldud külalistele, et tehku nii või mitte, aga naljakas ikka :D

Igaljuhul, soovin teile mõnusat nädala algust ja loodan, et homme tulevad juba natuke asjalikumad postitused :)

You Might Also Like