üks väike õhtune jutuke

18. jaan. 2016

Teate, mis on kõige parem pärast 24-tunnist vahetust? Tulla koju, võtta seljast kõik tööriided, vahetada need ümber Märdi lohvakaks t-särgiks ja haarata pisike (elektrit täis kasukaga) Nässakas kaissu. Loomulikult oleks parem, kui Märdi särgi asemel oleks mul tema, aga noh, mõnel mehel on ka pikad tööpäevad, pole midagi parata.

Praegu on üsna kõneainet pakkuv teema blogijate fassaad või vastandamine nn “s*tablogisid” “ninnu-nännudega”. Ma olen alati pidanud end sinna kuskile keskele jäävaks. Et noh, ma ei kirjuta ainult positiivsetest asjadest ega hõiska, et kõik on ilusilusilus… aga samas ei taha ma endast (eelkõige Märdist) jagada ülemäära isiklikke või lihtsalt nats rõvedaid asju. Ja kohe kui ma selle mõtte olin ära mõelnud, avasin postituse, et kirjutada… ikka sellest kuidas ma laupäeval terve päev otsa sõbranna juures oksendasin :D:D

Ma ei tea, kas see oli Tacost saadud väike toidumürgitus (mu burrito kihas jalapenodest, kujutage ette mu kurku pärast nende väljutamist) või lihtsalt mingi viirus… aga see oli jube. Ma reaalselt päev otsa kettisin maomahlu ja vett, sest isegi lonks vedelikku ei püsinud sees. Mul pole kunagi varem midagi nii hullu olnud, ma lihtsalt surin teki all. Siinkohal saadan palavad tervitused Teelele, kellega on nüüd next level friendship :D

Kõige hullem oli see, et tegelikult pidin ma kooli arvestusele minema, aga mul polnud parem olla isegi selleks ajaks, kui ma teoreetiliselt pidin hakkama juba asju sättima, et Tartusse sõita. Need kaks ja pool tundi bussis olid… noh, mitte just kõige paremate kogemuste killast. Surusin end võimalikult kerra ja sundisin end magama, et aeg kiiremini läheks. Jumal tänatud, et keegi hea inimene on välja mõelnud taksod, sest kui ma oleks pidanud jaamast jala bussikasse minema + kodupeatusesse sõitma + koju kõndima, oleks ma vist parema meelega bussijaamas pingil maganud. Isegi sellele teekonnale mõtlemine ajas südame pahaks :D

Kuna mul postitusse muid pilte panna pole, lisan midagi hoopis neljapäevaõhtust, mil mul oli terve päev otsa olnud good hair day. Õhtuni välja! Loomulikult pidin seda kellelegi näitama ja lasin end taaskord Teelel võõrustada :D

collage
Kui veel mitte headest kogemustest rääkida, siis Tallinn, mis toimub nende puhastamata kõnniteedega? Ajuvaba sumpamine lihtsalt ja veel kesklinnas- isegi madalate saabastega ukerdad nagu lehmake jääl.

Ja ega mul rohkem millestki muust kirjutada olegi, sest olin enne kooli töine ning muutusin asjalikuks ka kohe pärast koolis käimist. Ilmselt on nii kuni kuu lõpuni lõpuni, et tööl näeb mind rohkem kui kodus. See on see, kui kõik toredad üritused satuvad jaanuarisse ning igale poole tahaks ju minna. Selles suhtes on mul väga vedanud, et töökaaslased tulevad vastu ja saan vajadusel alati päevi vabaks vahetada.

Miinus on aga see, et sageli pean oma tunnid/vahetused tasa tegema jutti. Kurnav ja väsitav, aga niiiiii hea on pärast koju tulla ning oma voodis magada. Samas on ka, mille pärast natuke rabada- järgmisel nädalal realiseerime Märdi tehtud jõulukingi ehk läheme spaasse ning kuu viimastel päevadel sõidame ühe meeldiva seltskonnaga üle lahe Soome.

Muuseas, tartlased- homme on Raadimõisa Snowtubingu pargis kõõõikkk tasuta! Mina kavatsen osa oma (ainsast) vabast päevast kindlasti seal veeta. Ja kui joppab, siis viib Märt mind õhtul kinno ka :D

Sellised toredad plaanid siis. Praegu tõmban end paari Walking Deadi osaga kerra ning soovin teile ilusat alanud nädalat :)

You Might Also Like

 • Avatar
  www.minajamuud.blogspot.fi 19. jaan. 2016 at 08:12

  Esimene pilt, mil märkan, et su tegelik vanus on vist rohkem kui 20a :) ja seda mitte veiniklaasist…

  • Mesiliis 19. jaan. 2016 at 17:22

   Hehh..tänks :D

 • Avatar
  Mariliis 19. jaan. 2016 at 10:23

  Ma enda arvates nägin sind laupäeval Tallinna bussijaamas ja mõtlesin tol hetkel, et misasja, sa oled päriselus veel ilusam kui piltidelt paistab. Mingisugust märki haigusest ma küll ei täheldanud :D (kui see muidugi olid üldse sina… aga sarnasus oli vähemalt märkimisväärne, ehk ma ei eksi)

  • Mesiliis 19. jaan. 2016 at 17:23

   Ma olin umbes 16.45-17.15 seal, niiet kui olin mina, siis tegid mu päeva kohe palju rõõmsamaks :D Ma pole end kunagi nii halvasti tundnud ja ainus pluss selle juures oli see, et mul oli nii paha olla, et sellest oli täiesti suva :D

   • Avatar
    Mariliis 19. jaan. 2016 at 17:29

    Jaa, järelikult olidki sina, sest ma ise suundusin 17.00 bussile. Nii et võid kindel olla, et hoolimata kehvast enesetundest nägid hea välja! :)

    • Mesiliis 19. jaan. 2016 at 17:50

     Hehehhh, super :D Ma just mõtlesin, et jumala eest kedagi ei näeks, kes ära tunneb :D Aga suur aitäh sulle igaljuhul! :)

 • Avatar
  Madli 27. jaan. 2016 at 16:46

  Ilmselgelt on toidumürgitus Tacost – seal on toiduhügieeniga kurvad lood ja alles, hmm, 5-6 aastat tagasi lahvatas sealt salmonelloosipuhang, sest mingi kokk polnud pärast wc-s käimist käsi pesnud vms.

  • Mesiliis 27. jaan. 2016 at 16:55

   Jaa, ma ise arvan sama, sest gripi jaoks kestis see liiga lühikest aega… Fui, sinna enam ei lähe :D