kui esmaspäevad on ilusad

29. veebr. 2016

Hoolimata sellest, et vahetustega töö tähendab seda, et sageli on mul esmaspäevad vabad, on nädala algus aaalaatii nii.. nukker. Nädalavahetuse lebotamine on läbi ja tuleb jälle asjalikuks hakata. Minu puhul tähendab see sel korral mitut öist vahetust ning Tallinnasse kooli minemist.

Eile tuli lõuna ajal vennas külla, enne kui pidi tagasi Jõhvi minema. Jõime kolm-neli tassi kohvi, tema jutustas oma paraadimuljetest, mina sellest, kui ärevil emps oli, et teda telekast nägi :D Kasutasin siis tema siinolemist kohe ära ning jalutasime mööda Emajõge poodi. Sain kaks kärbest ühe hoobiga- ei pidanud ise rasket söögikotti vedama ning kamandasin venna fotograafirolli.

IMG_6297
Nii ilus ilm oli, päike sillerdas ja kohe kevade tunne tuli peale. Viimane aeg päikeseprillidelt tolm pühkida. Mulle hullult meeldib päiksekaid kokku osta, aga kandmisega läheb keeruliseks. Ma pole endiselt läätsedega sinapeal, mistõttu ma ei viitsi neid kanda, et saaks natuke aega õues päiksekaid kanda. Samas ei meeldi mulle ka nii, et muidu kannan prille ja siis sobival hetkel panen päiksekad ette, sest.. noh, siis ma lihtsalt ei näe midagi :D

IMG_6314IMG_6316-2

Püüdsin esimest korda pildile ka oma uue lemmiku- tumepunase mati huulepulga. Kahjuks muudab see mu huuled pildil nii kitsaks, mis on minu jaoks täiesti müstika, sest peeglist vaatab küll vastu ilus täidlane musisuu. Nagu. Miks kaamera samamoodi kõike jäädvustada ei võiks, nagu peegel :(

IMG_6336

Tänane esmaspäev on üldjoontes aga päris mõnus olnud. Magasin kaua, istusin pleedi sees ja vaatasin “Walking deadi” uut osa ning tegin tunnise kohvipausi Juhani ja Kadiga. Niii mõnus oli lihtsalt jutustada, meenutada vanu häid aegu, teha plaane ja natuke üle kohviku naerda.

Nüüd peaks tegelikult end koolilainele viima hakkama, ühes raskes aines on arvestus ja mul sel korral iga päev korralik kogus vene keelt. Ma ei tea, kuidas ma senini seal tunnis hakkama olen saanud… Bluffides vist, sest ma ei jaga sellest keelest konkreetselt mitte midagi.

IMG_6339-2
Näiteks valetasin ükskord õpetajale oma sünnikuupäeva :( Jõudsime omadega arvsõnade juurde ja noo.. minu teadmised numbritest piirduvad ühest (heal juhul) kümneni lugemisega. Järgarvsõnad on minu jaoks süsimust maa. Selle “minu sünnipäev on”- tõlke kirjutasin kiirelt teiste näitelausetest üles, ise palvetasin mõttes, et pls olgu kellelgi veel 18ndal sünnipäev.. Ei olnud. Kui kord minuni jõudis, siis ma lihtsalt.. ütlesin oma sünnipäeva olevat tahvlil näidisena toodud arvu, mis oli kolmeteistkümnes. ÕNNEKS oli teise näitelause sees “mai”, niiet ei pidanud sünnikuud valetama hakkama :D:D:D

IMG_6340

Igaljuhul, üritan end telesarjadest natuke eemale hoida, õppida ja soovin teile edukat algavat nädalat :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Maria 2. märts 2016 at 18:07

  Ilusad pildid! See allee on mu meelest igal aastaajal üks parimaid kohti Tartus, kus photoshooti teha :D

  Mis huulevärviga tegu on, kui küsida tohib? :)

  • Mesiliis
   Mesiliis 3. märts 2016 at 07:45

   Aitäh :) Jaa, seal on kuidagi alati õnnestunud pildid, vahet pole, kas vihma või udu või päikesepaistega :D

   Ja see on Maybelline’i “divine vine 975”. Ülimõnus ja sametine värv jääb huultel :)