pealkirjatu

17. veebr. 2016

Ausalt, kuiiiii raske on pealkirju välja mõelda? See on esimene asi, mis kutsub postitust lugema. Mu nõudmised ühele pealkirjale on ometi nii lihtsad: tabav, lühike, meeldejääv. Ja ometi ragistan ma viimased pool tundi ajusid. Ma miskipärast ei saa hakata korralikult postitustki kirjutama, kui pealkirja pole.

IMG_6024
See konkreetne nädal on olnud üsna ideaalilähedane. Olen saanud mitu päeva rahulikult koduste asjadega tegeleda, lõõgastuda, lugeda, trennis käia ja sõpru võõrustada. Isegi ilm tundub tähistavat, õhus on juba kevadet. Ma korra küll vaatasin, et talv teeb oma lumetormidega uue tuleku, aga vist mõtles ikka ümber. Töölgi pean sel nädalal käima ainult kaks korda, täna ja laupäeval. Mis elul nii viga?

Noh, esimese veana tuleb kohe tegelikult pähe see, et mu ustav Asuse arvuti hakkab vist vaikselt asju kokku pakkima. Kui vähegi kauem temaga tööd teha, hakkab ekraan koledasti virvendama. Okei, 1-2 horisontaalis kriipsukest, aga sellest piisab, et mulle peavalu tekitada.

Ma ei taha mõtlemagi hakata uue arvuti ostmisele. Ühelt poolt rahaline väljaminek, teisest küljest ma lihtsalt ei viiiitsi hakata jälle otsima sobivaid mudeleid ja nende plusse-miinuseid kõrvutama hakata. Ma ostaks vist kõik asjad puhtalt välimuse järgi, kui Märt mu kõrval dissaprovivalt ei vaataks :D

IMG_6284

Eile käisin vesispinningus, kuhu ma olen pikka aega minna tahtnud. Oeh, ja las ma räägin, kui ränk see oli. Ikka väga. Ma mõtlesin, et mis see väike rattaga sõitmine ära ole, suviti teen seda ju tihti.. Asi lõppes sellega, et kui ma trennist ükskord maja ette jõudsin ja mind viis korrust kõmpimist ootas, mõtlesin ma ausalt, kas mul ikka on vaja öösel soojas kodus ja oma voodis magada…või sobiks pargipink ka? Koju ma jõudsin, aga tegin selle vea, et istusin diivanile. Sealt oli juba paaaaaalju raskem üles saada :D

IMG_6010
Täna käis perekond Mets mul külas, kellele meisterdasin kiirelt pitsa ja smuuti. Selliste ilusate kevadilmadega ei ole mul kunagi isu millegi väga sooja või raske järele, seega olen viimased päevad elanud ainult smuutidest. Mmmm, banaanid, kiivid, toormaasikamoos, maitsestamata jogurt ja kookoshelbed, mmmm.

Saatsin külalised ära, jäin telekat vaatama ja nii mõnus lõõgastus oli. Peas vasardas muudkui mõte, kas ma midagi ära pole unustanud?? Lõpuks, viimasel hetkel, tuli meelde, et oih, tööle vaja tulla ööseks. Ausalt, see uus diivan oma mugavuses on kõige kurja juur.

Ma alguses küll kahtlesin, kas teha nii äkkotsus selle ostmise osas, sest prioriteedid olid mujal.. aga pakutav diivan oli täpselt selline, nagu me tahtsime, õiges suuruses ja odav ka. Nüüd ei kujutaks korterit ilma selleta ettegi. Ja kui hea uni seal tuleb! Ma olen harjunud pärast öist vahetust tegema uinaku just elutoas, sest siis ei veni uni pikale, vaid ärkan 12-13 ajal uuesti üles. Selle diivani peal võin ma vist vabalt õhtuni und lasta.

IMG_6288
Mis siis veel..? Avastasin (enda jaoks) uue noortesarja, brittide “Misfits”. Lühidalt öeldes räägib see noortest kurjategijatest, kes ÜKT ajal jäävad tormi kätte, saavad välgutabamuse ja arendavad nii omale supervõimed. Osad võimed on päris coolid- saab mõtteid lugeda, aega tagasi keerata, nähtamatuks muutuda… ja siis mõni saab ainult puudutusega panna kutte endaga seksima :D Einoh, eks see viimane ole ka kasulik.. Selline mõnus teistsugune huumor, kohati ülimalt ropp, aga täitsa vaadatav.

Btw, inimesed, kes te näiteks “Vampiiripäevikutest” või “Teen wolfist” vaimustuses olete, kas sellist lehte teate, nagu TV.com? Seal vastavates kommuunides teeb üks kutt igast osast ülinaljakaid fotodega sisukokkuvõtteid. Mul juba vaikselt tunne, et ma ootan uut osa sellepärast, et siis saab uut recapi lugeda :D

IMG_6274
Mõni aeg tagasi käisin üle väga pika aja kirbukates. Sellistes, kus inimesed viivad rendihinna eest oma asju müüki. Aus oleks tegelikult öelda, et neis käisin üldse esimest korda. Olin eelmise päeva veetnud ostukeskustes šopates ja mittttte midagi polnud osta. Kirbukatest sain aga 22 euro eest siltidega šefi kevadjaki, musta kleidi, viisaka Mötivi pluusi ja -oma uue lemmiku- pika kardigani.

Ma olin sellist väga kaua aega otsinud. Et oleks piisavalt soe, aga samas õhuke. Pikk ja vabalt langev ja mustriline. Kuue euro eest selline leida oli päris õnn.

in1
Igaljuhul, ma joon oma kolmandat tassi teed ja üritan ka natuke krimiromaanide tutvustamise postituse valmis saada. Olen viimased kaks päeva selle kallal pusinud, aga sõnad ei taha üldse tulla. Äkki öösel on parem inspiratsioon :)

You Might Also Like

 • Avatar
  Reelika 18. veebr. 2016 at 09:20

  Hei!
  Kus kirbukas sa käisid? Ma olen ammu tahtnud minna, sest ka poest lihtsalt ei leia midagi, kuid ma ei oska kuhugile minna.

  • Mesiliis 18. veebr. 2016 at 14:34

   Need asjad sain ma Tehase kirbukast ja Krissu kirbukast, mis on kuskil Turu tn lõpupoole ja asuvad kõrvuti. Nendes olid hinnad normaalsed ja asjad ilusad. Hiinalinnas ja kuskil jaama tn omas käisime ka, aga kuigi seal oli päris palju ilusaid asju, olid hinnad kohati väga kõrged :)

 • Avatar
  k 18. veebr. 2016 at 10:31

  appi ma olin 400% kindel, et sa oled ammu misfitsi läbi vaadanud, nii sinulik sari! oleks ma teadnud, oleks ammu soovitanud :D

  • Mesiliis 18. veebr. 2016 at 14:32

   Mul tegelikult oli see tükk aega tagasi juba arvutis olemas, aga siis tuli Teen Wolfi uus hooaeg peale :D

 • Avatar
  minajamuud.blogspot.fi 18. veebr. 2016 at 10:47

  Mul on ka vaja tihti pealkirjast postitus alustada (mis siis, et vahel seda kolm korda lõpuks muudan)
  :)

  • Mesiliis 18. veebr. 2016 at 17:21

   Mulle ei meeldi pealkirja üldse muuta. Ainult siis, kui kirjaviga vm on :D