väike loos lugemishuvilistele

7. veebr. 2016

Varsti-varsti on käes sõbrapäev, seetõttu mõtlesin, et on paslik aeg ühe väikese blogiloosi jaoks. Kuna ma ise olen Fabula raamatu-äpiga väga rahul ning leidnud sealt päris palju huvitavat lugemist, siis on mul hea meel teatada, et lausa VIIS raamatusõpra võivad võita Fabula kuuajalise tasuta kasutusõiguse! 

Loosis osalemiseks: 
1) Ole blogi jälgija kas Bloglovinis või Facebookis (võib mõlemas ka :D)
2) Hakka Fabula instagrami-jälgijaks
3) Jäta kommentaar oma e-mailiga

Lisaks võite natuke uudistada Fabula lehel ringi ja anda kommentaarides teada, mis raamatut sealt valikust lugeda tahaksite. Kui lehelt midagi ei leia (tasub meeles pidada, et seal pole kajastatud kõiki teoseid, mis äpis olemas on), siis võite kas oma viimase aja lugemiselamustest kirjutada või mulle lihtsalt põnevaid raamatusoovitusi anda :)

Viis võitjat kuulutan välja sõbrapäeval ehk täpselt nädala pärast, 14. veebruaril!

IMG_5338

You Might Also Like

 • Avatar
  K 7. veebr. 2016 at 14:20

  Mulle tegelikult väga meeldib lugeda, aga viimasel ajal on see kuidagi soiku jäänud kahjuks. Kui ma võidaks, siis esimesena loeksin hea meelega “Mahakantud inimeste saart”.

  krisharsing@gmail.com

 • Avatar
  Jane 7. veebr. 2016 at 14:31

  Nii äge loos!
  Ma üldiselt ei võta igasugustest loosimistest osa…sest noh…ma ei võida nagunii :D
  Aga Fabula kasutusõigust tahaks küll väga!
  Viimasel ajal õhtuti just olen mõelnud, et nii hea oleks lugeda telefonis, elukaaslane saaks rahulikutl magad ilma et tuli teda segaks. Samas ka metroos sõites või mõnel pikemal väljasõidul oleks väga mõnus!
  Ma ise loen praegu Andrus Kivirähk “Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust” ja see on selline mõnus ja hea lugemine..kui mingit suuremat mõttetööd teha ei jaksa.
  Fabulas loeksin aga kindlasti raamatut “Mina olen moslem”, kuna mul hetkel on seoses praktikaga väga palju just moslemi usku inimestega tegemist, on teema minu jaoks praegu väga huvitav.
  Aga kindlasti on seal ka paaalju teisi raamatuid, mida hea meelega loeksin :)

 • Avatar
  Nele 7. veebr. 2016 at 15:26

  Mina olin nooremana suur lugeja aga lapse kõrvalt väga aega ei jäänud. Nüüd on aeg sealmaal, et jälle on võimalusi lugeda ja Fabula kuluks ära küll. Ei oska konkreetset teost välja tuua, hakkaks lihtsalt otsast peale.

 • Avatar
  Reelika 7. veebr. 2016 at 15:28

  reelikajouram@gmail.com

  Vägaväga tore loos, kindlat raamatut ei oskaks hetkel näiteks välja tuua, kuid kuu aega oleks kenasti sisustatud :)

 • Avatar
  Liina 7. veebr. 2016 at 16:41

  Hahaa, tahtsin samuti Kivirähki “Maailma otsas” soovitada, aga keegi on minust ette jõudnud. :P tegelikult loen seda raamatut juba kolmandat korda, sest välismaal elades ei saa lihtsalt nii tihti eestikeelsetele raamatutele ligi ja siis tuleb vahel olemasolevaid üle lugeda. :D ja muidugi on see väga hea raamat ka.
  liinamols@gmail.com

 • Avatar
  getter 7. veebr. 2016 at 17:21

  Tahaks ära lugeda raamatu “Kui ma jään” See soov on juba ammu, aga alati kui raamatukokku jõuan on see välja laenutatud ja ostma ka pole hakanud. ?
  getterlauk@gmail.com

 • Avatar
  Mariann 7. veebr. 2016 at 18:35

  Kepleri raamatud pakuvad huvi, need nii paksud, et paberkandjal ebamugav lugeda.
  mammu2108@gmail.com

 • Avatar
  Sandra 7. veebr. 2016 at 20:54

  Olen viimasel ajal nii palju sellest äpist kuulnud, et tahaks ise ka ära proovida. Viimased raamatud, mis läbi lugesin ja mis väga meeldisid olid Stig Rästa “Minu Kennedy” ja Eia Uus “Minu Prantsusmaa”. Hetkel loen Mihkel Raua “Sinine on sinu taevas” ja Sophia Amuruso “#Girlboss”.

 • Avatar
  Jessika 8. veebr. 2016 at 10:40

  Mina tahaksin lugeda neid Sinu soovitatud raamatuid – “Kui ma jään” ja “Kuhu ta läks” ja “Me olime valetajad”. Noortekirjandus on alati selline mõnus kerge lugemine.
  jessikaroger9@gmail.com

 • Avatar
  TRN 8. veebr. 2016 at 20:35

  Fabula valikust sooviksin kindlasti lugeda Jim Ashilevi uut raamatut, “Kehade mets”, mis on ühtlasi ka minu raamatusoovitus sulle.

 • Avatar
  Karolin S 8. veebr. 2016 at 22:32

  Kunagi olin ka suur lugeja, kuid ülikoolis ja tööl käimise kõrvalt üks hetk ei leidnud enam aega, Fabula tundu just seetõttu vahva, et ehk sellega saaksin ree peale tagasi.

 • väike jutupostitus – Mesiliis 10. veebr. 2016 at 00:23

  […] Endiselt on käimas FABULA raamatuäpi loos, kus lausa viis võitjat […]

 • Avatar
  Eveliis 10. veebr. 2016 at 13:23

  Fabula äpp on üks ägedamaid asju, mis ma viimasel ajal avastanud olen. Lisaks digipillile:)

 • Avatar
  Merili 10. veebr. 2016 at 14:57

  Ilmselt loeks eesti autorite raamatuid, mida muidu väga tihti ise ei osta ega kätte ei satu.
  merilinommisto@hotmail.com

 • Avatar
  kats 11. veebr. 2016 at 12:40

  Mina loeks ka hea meelega just Eesti kirjandust, kuna viibin palju Soomes, siis nii pikaks ajaks raamatukogust laenutada ei saaks populaarsemaid raamatuid ning paraku kõike osta ei jaksa ja pole mõtetki :)
  Ning Fabula juures meeldib see, et saan enne teose täielikku laadimist tutvuda 10% ulatuses raamatuga.

 • Avatar
  milkymilkycocoacream.wordpress.com 13. veebr. 2016 at 20:05

  Oh wow, täiega tahaks võita :)
  Loeksin “Kuidas lahku minna” ja “Ohakalind” :) Need olid esimesed huvitavad, mis silma hakkasid.
  kaditambaum@hotmail.com